Raczkowanie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
kosmetyki/próbki po porządkach:)
Witam Wizażanki
Zazwyczaj tylko czytam, ale w związku z wiosennymi porządkami się odezwę i może się ktoś chętny znajdzie na to, co mi jest niepotrzebne
Lista:
Tusz Avon Super Shock intense, fioletowy, 10 ml, dwa razy użyty, otwarty 30.12.2010.
EDM Clear, pół sampla. - korektor nawilżający.
Perfecta Bronze, Balsam do ciała stopniowo brązujący, Jasna karnacja, używany, zostało minimum 100 ml z 200 ml, ważny do 06/11.
Ziaja Med, Kuracja Drenująca, żel pod oczy przeciw obrzękom, 15 ml, 05/2013, otwarty luty 2011, używany siedem razy.
Syoss, Shine Boost, Instant Shine Treatment, Odżywka Leave-In, 200 ml, kilka razy psiknięta, ważna 12/12.
Pędzelek do oczu AnnCo JS-72, raz użyty, wyprany, mam do niego foliowe opakowanie, w którym go kupiłam.
Pędzel do różu LancrOne, używany, wyprany.
Na zdjęciu obok jest linijka z podziałką do 16 cm, niestety nie udało mi się zrobić zdjęcia tak, żeby wszystko było dobrze widoczne
Mogę też odsypać trochę (do ustalenia ile) rzeczy z Everyday Minerals, tj.podkładu o-glo Toffee (u mnie cień ), korektora Intensive Fair i „rozjaśniacza róży” Light Pink (z 1/2 biga mogę oddać).
A, i jeszcze odsypki w strunach:
Fairly Light Neutral o-glo - ok. 0,8ml, może więcej
Light Neutral intensive 1ml
Fairly Light o-glo ok. 0,1 ml - tak na dwukrotne spróbowanie
W zamian - preferuję sypkie cienie, najlepiej mineralne/MAC, próbkę Biodermy 50+ AR, wersja Sun Tinted, jasne podkłady mineralne, pędzle i cokolwiek z naturalnej pielęgnacji Aha, i chętnie spotkam się gdzieś w Lublinie
Dokładka lakierowa
Dokładam lakiery:
Golden Rose, Pretty Color, 108, neutralny róż, zostało 3/4, data prawdopodobnie 2012 jak następny, bo kupowane naraz, trochę porysowana zakrętka.
Golden Rose, Pretty Color, 122, rdzawo-perłowy z różowym połyskiem, ubytek 5 mm (mierzone od góry), ważny do 12.2012.
Wibo, Extreme Nails, 267, jasny róż z małymi drobinkami, ubytek 3 mm, ważny do 06.2012, trochę poplamiona tymi drobinkami zakrętka.
Magic Visage, New line design, brokat srebrny z cienkim pędzelkiem, użyty raz, ważny do 2012 (miesiąc trudno wypatrzyć).
Vollare, Flash, intensywny róż, perłowy, ubytek 2mm, ważny do 04.2012.
Wszystkie lakiery były przechowywane w lodówce. Przepraszam za słabą jakość zdjęcia, ale aparat mi się popsuł i musiałam zrobić zdjęcie telefonem
Edytowane przez Siriel
Czas edycji: 2011-03-04 o 13:18
Powód: Zdjęcia:)
|