Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII. 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-14, 20:21   #3971
megi b
Wtajemniczenie

Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
No złości się okrutnie, płacze, wymusza, pluje,kopie,kładzie się na podłogę, bije mnie, męża, koty wszystkich dookoła, nie słucha, wywija na maxa, brzydko je-rozrzuca, picie rozlewa, wciąż i wszędzie trenuje rozbieranie-spodnie, rajstopy, majtki to jednym ruchem, wszystko na raz zsuwa

Dlatego też staram się dość aktywnie spędzać z nią dzień.Piesze spacery, wspólne zabawy, urozmaicenia itd itp i czekam na efekty.
Jak zbliża się wieczór to wiem że zaraz będzie kąpiel, spokój i cisza, a ja nie będę musiała nadawać jak katarynka wciąż tego samego, w kółko i od nowa
ach, to se upuściłam ciśnienia
Ale kocham ją, wiecie ? najmocniej na świecie

Proszę o kciuki przydadzą się niebawem
o to widzę, że i córcia charakterna
robisz wszystko tak jak trzeba Kasiu, musisz tylko poczekać na efekty
wiemy wiemy

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Znalazłam na innym wątku: http://www.youtube.com/watch?v=r556uPNcL6E, już widziałam, ale nie pamiętam, czy u nas było, więc wstawiłam

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
spoko, u Nas to samo zwłaszcza z "nie"...dziś np...pytam Zu w kąpieli czy będzie grzeczna...nie...czy kocha babę...nie...na co weszła Baba i pyta czy chce ama...taaaaa baba odpowiedziała że nie...przekomarzały się chwilę co skończyło się płaczę i ucieczką z wanny widac ewidentnie że rozumie o co ją pytam i specjalnie na wszystko nie odpowiada...ale ama zawsze jest taaaaa

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora