2011-02-15, 12:25
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I
Mariko współczuje teściów! Ja mam nieciekawą sytuacje z rodzicami u których mieszkamy, ale wiem, że im mogę dużo wygarnąć i nawzajem sobie wybaczymy! A z teściami niestety, ale to synowa zawsze jest ta zła! Trzymaj się kochana
Cytat:
Napisane przez magdaka13
Ja ta kreske nadal mam ..mi sie wydaje, ze powinna w koncu zniknac...
|
no właśnie ciekawa jestem kiedy to nastąpi! \Niestety albo stety nie mam wagi w domu, ale już w szpitalu schudłam sporo i nie tylko w brzuszku, ale w udach i pupie, w czasie ciąży przybrały spore rozmiary Mężowi kazałam przywieźć do szpitala spodnie ciążowe, bo myślałam że w żadne inne nie wejde, a tu zonk okazały się za szerokie w udach (były obcisłe) gdy wróciłam wcisnełam się w dżiny , niestety nie we wszystkie, bo biodra za szerokie, ale jest o niebo lepiej, niż myślałam!
Pochwale się zachowaniem mojego męża: kiedy wróciliśmy ze szpitala czekał na mnie bukiet kwiatów: tulipany, róże storczyk śliczy i dostałam pierścionek z białego złota z brylancikiem
ja kąpiecie swoje maluszki?? bo my tak jak na filmiku, który wkeiła na pierwszą strone lilijka!
Co do odżywiania też zgłupiałam, staram się codziennie wprowadzać nowy produkt i obserwować malucha! Słuchajcie w szpitalu podawali to samo co wszystkim pacjentom, nie było mowy o czymś takim jak dieta dla matek karmiących! dopiero po kilku dniach pielęgniarka nam o tym powiedziała!
|
|
|