Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dietowanie studentek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-16, 07:31   #152
mariposa88
Rozeznanie

Dot.: Dietowanie studentek :)

Dzień dobry Dzisiaj mam wolne

Cytat:
Napisane przez Moni_sss91 Pokaż wiadomość
Przysięgam! nie jestem jakąś ogromną fanką piwa, więc zatrzymać się na jednym będzie dość łatwo

u mnie to nie jest kwestia tego, że muszę mieć dietetyczne posiłki, bo inaczej nie ruszę. Mi chodzi o to, żeby było zdrowo i lekko. A typowe naleśniki niestety kojarzą mi się z mąką i tłuszczem
lecę zrobić sobie sałątkę z tuńczykiem, żebym nie rzuciła sie na żadne chipsy itp.
Zazdroszczę, ja jak wypije tylko dwa to jest sukces
U mnie w domu zawsze smażyło się naleśniki bez tłuszczu, właściwie to chyba nigdy nie jadłam takich smażonych na tłuszczu Dodaje tylko trochę oleju do ciasta. Tylko trzeba dobrą patelnię mieć, bo inaczej mogą przywierać.

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
pewnie, że mogą być lekkie!! zamiast np mleka to dajesz troche mleka a trochę wody mineralnej
Polecam dodać trochę wody gazowanej, wychodzą bardziej puszyste

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
kochane mam juz wszystkie wyniki!! musze się pochwalic, że dostałam ostatnie wyniki i sesja zaliczona na 5 i 4!!
Gratuluję zaliczonej sesji

A u mnie wczoraj kiepsko. Tak mnie rozbolała głowa, że zamiast jechać na fitness po zajęciach pojechałam prosto do domu i jak padłam to obudziłam się wieczorem. Zjadłam niedietetyczną kolację i poszłam spać dalej I jeszcze pół czekolady w międzyczasie wrąbałam Muszę się jakoś poważniej wziąć za tę dietę, bo jakoś za lekko do tego podchodzę