Wtajemniczenie
|
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
wanilia super, że obrączka się znalazła
Cytat:
Napisane przez 87czarna
Dziewczyny,tak mi często twardnieje brzuch,że zastanawiam się już,czy czasem powoli sie nie zaczyna...? Wczoraj miałam nawet co 15 minut...szok!
|
o kurczę, czyli się zaczyna? Ja to nawet chyba nie będę wiedziała kiedy się zacznie, bo nic o takich bólach nie wiem, ale może na SR coś się dowiem
Jok3r zaciskaj jeszcze te nogi, do poniedz.musisz wytrzymać
Cytat:
Napisane przez Castia
cześć
no więc jako tako nocka minęła, miałam skurcze od 1 do 5 co 20 minut
dziwne ze co noc w tych akurat godzinach nie spie 
no więc czuwam sobie oddycham one coraz silniejsze ale leże, TZ juz mowi ze do pracy nie idzie  aż zasnelismy a bóle ustapily 
teraz mnie boli jak na @ ale nie tak mocno jak w nocy.
dziwne. no ale jeszcze chyba nie bede rodzic.
tylko ze ja po tych nockach jestem nie do zycia.
nie wiem jak bede miała siłe urodzic dziecko jak mnie złapie w nocy i bede rodzic przez cały dzien. usne tam na tej porodówce 
no ale jak TZ wyszedł do pracy o 7 to do 9 pospałam jeszcze na szczescie. w dzien nie moge usnac takze musze sie polozyc dzisiaj wczesniej bo znowu o 1 pobudka bedzie 
|
kurczę, ale Wam współczuję tych nocy, ja niby też się budzę po 5 - 10 razy w nocy na siku, ale ja później jakoś śpię w dzień, bo byłabym nieprzytomna chyba
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
|
piękny bukiet, piękny Oliwierek, a jego jajeczka jeszcze piękniejsze
fajnie, że macie buźkę, bo mój łobuz nie chciał pokazać
Tity nie martw mi się tutaj, napewno sobie poradzisz, ja też czekałam do skończenia studiów i tak trochę żałuję, że się wcześniej nie zdecydowaliśmy, bo ja mam 29 lat tż 35 i kiedy tu drugie robić?
Cytat:
Napisane przez anika222
|
nie da się, bo ja mam taką tylko słoniki, to jest typowa huśtawka
Cytat:
Napisane przez Olusiaa_
na obiad robię ryż zapiekany z truskawkami, na to bita śmietana, mniam
|
Ty to jak zwykle jakieś smakołyki robisz
a ja dziś robię zapiekankę makaronową z mięsem mielonym, uwielbiamy to i przynajmniej raz w tyg musi być dlatego takie grubasy jesteśmy
Cytat:
Napisane przez mordka_1985
mówiłyście, że psują wam się autka. A ja w poniedziałek postanowiłam odpalić swoje i pojechać do przychodni. Miałam jechać tramwajem, ale jak sobie pomyślałam o tych moherach to 
poza tym jak zacznę rodzić to włączam awaryjne i dzwonie po kogoś a nie stoje na ulicy zalana wodami -tak se to wytłumaczyłam 
No dobra, ale do rzeczy- wsiadam do samochodu, po paru minutach jak płyn do spryskiwacza rozmarzł i umyłam szybę patrzę - PĘKNIĘTA! \
no i mam 20 cm pękniecie na przedniej szybie 
trzymam samochód na parkingu przed blokiem i przez 2 lata zdążyli mi ukraść wycieraczki, kołpaki i znaczek z maski, wgnieść tylne drzwi tak,że ledwo sie otwierają, porysować, poobijać... no a teraz ta szyba.
|
no niestety na tych osiedlach to jest masakra, u nas jak jeszcze ochrony nie było, to jednej nocy okradli i zniszczyli 10 samochodów i 6 piwnic, do naszej też próbowali się dostać, ale mój przezorny mąż porobił super zabezpieczenia
Cytat:
Napisane przez Mirabilka
coś mi się fotki nie załączyły a tak wymarzłam na tym strychu, żeby je zrobic
|
bardzo ładny ten wózek, taki odjechany
|