2011-02-17, 14:14
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zmiana dla młodej mamuśki potrzebna od zaraz !!!pomożecie ??
Rzadko się odzywam w tym dziale, bo w sumie średnio się znam na metamofozach, a nie chcę ludziom ciemnoty wciskać Ale przy Twoich zdjęciach nie wytrzymałam Jesteś naprawdę śliczną dziewczyną. Masz charakterystyczną urodę z cudownymi brązowymi oczami (ach, jak ja Ci ich zazdroszczę!!!) i pięknymi kręciołkami na głowie. Myślę, że potrzebujesz więcej kontaktu z ludźmi. Tęsknisz za życiem społecznym i bardzo dobrze, że powoli chcesz wrócić do pracy. Wychodzenie z domu zmusza do dbania o swój wygląd. Poprzez siedzenie w domu nabawiłaś się kompleksów, które, moim zdaniem są zupełnie nieuzasadnione, ale chyba musi Ci to powiedzieć ktoś niezwiązany emocjonalnie :P
Na zdjęciach widać, ze masz swój wyrazisty styl, fantastycznie umiesz dobierać dodatki. Na zdjęciu z żółtymi koralami (nr 6) i z małą (nr 5) wyglądasz świetnie. Do tego te cudne kolczyki z pawimi piórami, też są boskie i pasują.
A teraz kilka konkretów. Na Twoim miejscu lekko zapuściłabym brwi. Do tego trzeba je nieco przyciemnić do ciemnych włosów. Lepiej wyglądasz w ciemniejszych włosach, taki ciemny brąz jest ok. Rudy wygląda bardzo oryginalnie, ale jednak brąz ładniej podkreśla Ci rysy twarzy. Już pisałam wcześniej, że masz cudne oczy i to na nich bym się skupiła. Fajnie eksperymentujesz z kolorami. Do tego radzę podkreślić rzęsy, mocno je wycieniować i zaznaczyć delikatną kreską górną powiekę i ewentualnie zewnętrzny kącik na dolnej. Cerę masz bardzo ładną, przyda się jej lekkie wyrównanie kolorytu dobrze dobranym podkładem i muśnięcie brązerem na policzkach.
Masz cudny uśmiech, więc niech nie schodzi z Twojej twarzy. Tak trzymać!
Jeszcze dopiszę, że córa chyba odziedziczyła po Tobie urodę, bo jest śliczna
|
|
|