Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię w większości nowe modne ciuszki i akcesoria 34-40
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-20, 07:34   #1
adajula
Rozeznanie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.

w większości nowe modne ciuszki i akcesoria 34-40

Witam serdecznie
Z góry chciałabym przeprosić Was za kiepskiej jakości zdjęcia, które będą się tutaj pojawiać- niestety moim jedynym aparatem jest na razie ten w komórce. Robię zdjęcia rzeczom używanym, te nowe wstawiam katalogowe (internetowe). Oczywiście na życzenie mogę dodać też real photo.
Wszystkie rzeczy opisuję uczciwie i rzetelnie. Jako nowa osoba wysyłam oczywiście pierwsza.
Posiadam również wątek kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post25132895 Chętnie wymieniam ciuchy za kosmetyki.

Rzeczy które wymienię:
# Reserved- szara chanelka, kupiona dwa tygodnie temu, miałam ją ze sobą raz, wygląda jak ze sklepu.
# Tan Carlo (tak jest napisane w środku )- duża, karmelowa torba przywieziona przez koleżankę z Włoch, na łańcuchu. Posiada dodatkowy długi pasek. Jej stan oceniam na bardzo dobry, żadnych uszkodzeń.
# H&M- niebiesko-biała letnia spódniczka z falbankami, rozmiar 36. Nowa bez metki.
# Stradivarius- kolor "kawa z mlekiem", bluzka z bufkami w rozmiarze 36. Miałam ją na sobie raz, przeleżała długo w szafie. Stan bdb.
# H&M- koronkowy top we "wściekłoróżowym" kolorze, rozmiar 40. Nowy bez metki.
# H&M- tunika z pegazem z działu dziecięcego, rozmiar 158/164 cm, pasuje na osoby noszące S. Miałam ją raz na sobie, stan bdb.
# Mango- top z cekinowym napisem, w rozmiarze S. NOWY Z METKĄ, oddam tylko za coś exxtra

ZAPRASZAM!
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Zdjęcie0237.jpg
Wyświetleń: 114
Rozmiar:  93,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Zdjęcie0239.jpg
Wyświetleń: 155
Rozmiar:  94,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  20100328_185200.jpg
Wyświetleń: 52
Rozmiar:  140,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć