Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet poznany na necie cz. III :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-21, 10:23   #2016
karolinka86
Zakorzenienie

Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
o tym wiesniaku mowisz? czy ktos inny to byl z tym kolesiem bo juz sie mi kicka
Tak kasiu, właśnie o nim mówię Fakt, kilka typków było więc miało prawo Ci sie pomieszać Ale akurat tu dobrze skojarzyłaś

Cytat:
Napisane przez jenny1234 Pokaż wiadomość
ja pisałam z kilkoma chłopakami z neta... ale żaden mnie nie interesował więc urywałam te znajomości...
potem długo z nikim nie pisałam i mówię, może znowu spróbuję i założyłam konto na sympatii by profile przejrzeć... tak mi mój Tż jakoś w oko wpadł i pomyślałam, kurde on ma coś w sobie i napisałam do niego... po czym on nie miał konta aktywnego i już się załamalam bo mówię spławił mnie... ale kiedy umieścił nad zdjęciem opis, że nie ma aktywacji to wysłałam mu gg... jakaś taka od początku uparta na niego byłam i nie poddawałam się od razu... no i jak zaczęliśmy gadać tak do dziś gadamy z tym, że teraz to wiemy, że chcemy być ze sobą już do końca życia...
mój Tż to pierwszy chłopak z którym się z neta spotkałam, baa to mój pierwszy chłopak w ogóle i mam nadzieję już ostatni

a co u Ciebie Karola?
A wcześniej, przed sympatią to na jakimś innym forum byłaś czy na czacie pozanwałaś? Swietnie, że z tym chłopakiem tak sie udało

A co u mnie? Eh...normalnie taki kołowrotek, że nie pamiętam jak sie nazywam Dlatego od paru dni nawet w necie nie byłam
Dziś oddaję już oprawioną pracę mgr do podpisu, poza tym jeden egz do zaliczenia... A i w tym tygodniu zaczynam kurs, na który kiedyś sie zapisałam a parę dni temu były rozmowy i udało się załąpać

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;25130240]TŻ powiedział po tygodniu, że się zakochał (ja trochę później) - i zdecydowaliśmy wtedy, że pojedzie ze mną jako osoba towarzysząca na ślub przyjaciółki do Paryża Teraz jak to wspominam, to myślę, że to jakieś szaleństwo było
A co do desperata - też na takiego trafiłam, po 3 spotkaniach twierdził, że się zakochał - i gadał o ślubie. Może i się zakochał, kto go tam wie [/QUOTE]
To faktycznie dość szybko Ale grunt, ze wszystko jest super teraz
Do mnie tamtem po pierwszym spotkaniu gadał, że kocha Nie, że mu sie podobam czy coś, tylko że kocha

Cytat:
Napisane przez Penny Ur Pokaż wiadomość

Aha! Właśnie mi się przypomniało. Przed chwilą zadzwonił do mnie koleś, któego kiedyś poznałam na sympatii i z którym parę razy się spotkałam. W skrócie przypomnę: najpierw pisał miłe smski, potem przyjechał do mnie i (na 3cim naszym spotkaniu) chciał się do mnie dobrać, potem kontakt zaczął się urywać, to znaczy ja się starałam, pisałam, zagadywałam a on odpowiadał półsłówkami. Więc go olałam, poznałam potem mojego D. i kontakt z tamtym się urwał. Czasem jeszcze zawracał mi głowę smsami w stylu "No nie pamiętasz o mnie, nie odzywasz się..", na które z grzeczności odpisywałam a potem on się nie odzywał i tyle naszego kontaktu.
No a teraz do mnie zadzwonił i chce się spotkać..
Ale typek... Że tez sobie teraz o Tobie przypomniał... Coś mu odp?
FAjny przepis na ciasteczka Zrobię w wolnej chwili

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;25190902]W szkole. Taka dodatkowa, bo ja pracuję na etat, ale miałabym możliwość wzięcia paru godzin w innej szkole.[/QUOTE]
To trzymamy kciuki!!!

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora