|
|
#2011 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
wybieramy się do Fiesty, w cenę nie są wliczone ciasta, tort i alkohol
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym na swoim weselu chciała pewnego DJ, bardzo popularnego u mnie w i okolicy (byłam ostatnio na studniówce, która prowadził i rewelacja Na YT jest pełno filmików reklamowych czy nawet fragmentów studniówek, wesel, więc jak co mogę coś wrzucić
|
|
#2013 |
|
Konto usunięte
|
Lepiej sprawdzony zespol a jak sie mialo by ryzykowac to lepiej dobrego DJa zgadzam sie
|
|
|
|
#2014 |
|
Wtajemniczenie
|
My tez jak bedziemy mieli juz ustalony termin to tylko Dj ten sam co byl u mojego brata - tylko u niego tez wlasnie terminy trzeba dosc wczesnie zamawiac.. ale to znajomy mojego brata wiec mam nadzieje ze nam sie uda go wziasc !
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lokal ładny moim zdaniem aczkolwiek mnie totalnie nie przekonuje to co jest przed nim i dla mnie za blisko mega ruchliwej ulicy ale jak wiaodmo jak co kto lubi - mi np zalezalo na jakims terenie zielonym przed salą zeby było gdzie usiąśc wyjśc na papierosa czy spacer
|
|
|
|
|
#2016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, kilka typków było więc miało prawo Ci sie pomieszać Ale akurat tu dobrze skojarzyłaś Cytat:
Swietnie, że z tym chłopakiem tak sie udało A co u mnie? Eh...normalnie taki kołowrotek, że nie pamiętam jak sie nazywam ![]() Dziś oddaję już oprawioną pracę mgr do podpisu, poza tym jeden egz do zaliczenia... A i w tym tygodniu zaczynam kurs, na który kiedyś sie zapisałam a parę dni temu były rozmowy i udało się załąpać [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;25130240]TŻ powiedział po tygodniu, że się zakochał (ja trochę później) - i zdecydowaliśmy wtedy, że pojedzie ze mną jako osoba towarzysząca na ślub przyjaciółki do Paryża Teraz jak to wspominam, to myślę, że to jakieś szaleństwo było ![]() A co do desperata - też na takiego trafiłam, po 3 spotkaniach twierdził, że się zakochał - i gadał o ślubie. Może i się zakochał, kto go tam wie [/QUOTE]To faktycznie dość szybko Ale grunt, ze wszystko jest super teraz Do mnie tamtem po pierwszym spotkaniu gadał, że kocha Nie, że mu sie podobam czy coś, tylko że kocha Cytat:
![]() FAjny przepis na ciasteczka Zrobię w wolnej chwili [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;25190902]W szkole. Taka dodatkowa, bo ja pracuję na etat, ale miałabym możliwość wzięcia paru godzin w innej szkole.[/QUOTE] To trzymamy kciuki!!!
|
|
#2017 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
potem sympatia z takim pięknym skutkiem
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
|
#2019 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sama końcówka przed mgr to faktycznie kołowrotek - teraz wspominam to z lekkim rorzewnieniem - miałam to samo dokładnie rok temu, obroniłam się 1 marca 2010, radość była nie z tej ziemi ![]() Cytat:
(żadne przechwałki - sama prawda )A ciacha są bardzo dobre - D. też smakowały, chyba był zaskoczony takim prezentem (oczywiście mile zaskoczony ). Wczoraj w rewanżu on własnoręcznie przygotował dla mnie kolację |
||
|
|
|
#2020 |
|
Raczkowanie
|
Ja tam wole orkiestrę na weselu
A jakie zabawy weselne znacie?
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Jedna z pewnych rzeczy jakich nie będzie na moim weselu
![]() Później to tylko wstyd ogladać
|
#2022 |
|
Konto usunięte
|
kasiek kareta jest dobra smiechu co nie miara wygoogluj
![]() bylam u znajomych bylo to pospijali sie smiesznie bylo
|
|
|
|
#2023 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się - żadnych zabaw. Zawsze idąc na wesele mam nadzieję, że żadnych cyrków nie będzie. Słyszałam np. o konkursie polegającym na tym, że: chłopak siedzi na krześle, na kolanach ma pompkę, na kolanach chłopaka (i na pompce) siada jego partnerka. Do końcówki pompki podpięty jest balonik. Partnerka ma za zadanie napompować balonik aż pęknie "podskakując" tyłkiem na kolanach partnera. Można sobie wyobrazić jak to wygląda... Kumpela mi opowiadała - była na weselu gdzie była taka atrakcja...
|
|
|
|
#2024 |
|
Konto usunięte
|
mi sie podobaja zabawy ale nie z tych zboczonych ;p
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam lubię zabawy weselne ale jak są jakies fajne a nie że człowiek wstydzi sie wyjść do zabawy bo siara... my np na weselu tańczyliśmy tango na leżąco zabawa była super ja nie mogłam opanowac śmiechu podczas zabawy
![]() ale jakie będą zabawy to wszystko zależne jest od pary młodej bo oni to ustalają a u mnie napewno jakiś debilnych nie będzie ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- u nas będzie napewno zespół ale jesteśmy wymagający bo muszą dobrze grać i śpiewać więc możemy wydać więcej na zespół
|
#2026 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;25248769]Masz już termin obrony? I pochwal się, co to za kurs
[/QUOTE]Gdybym miała wszystkie egzaminy zdane to mogłabym się już za tydzień bronić- tak jak moja koleżanka, która jak się o tym dowiedziała była w niemałym szoku A tak to nie wiem kiedy obrona, zależy jak zdam poprawkę... A kurs kadry- płace Trochę mi sie moze przydać do mojego kierunku studiów tzn. administracji Aha Ja akurat na czaty nie wchodzę...Cytat:
![]() Tzn. najpierw mam na głowie tą poprawkę, dopiero potem będę myśleć o obronie... Cytat:
Ważne, że trafiłaś na lepszego ![]() Jakby do mnie odezwał się któryś z tych, z którymi sie spotykałam to za skarby bym sie nie zgodziła- ale to były takie typki, że Cytat:
Znam to też w wersji ze zwierzętami
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już jestem "stara"
(choć takie zabawy nigdyy mi się nie podobały) Moi znajomi też, tym bardziej rodzina, więc nie będe z nich debili robić
|
#2028 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem to fajna zabawa
Jest co z czasem powspominać Najpopularniejsza zabawa u nas to chyba krzesełka. Jest kilka osób, które muszą jak najszybciej usiąść na krześle ale pod warunkiem, że bd miał ze sobą np. ogórka, kawałek ciasta, but ojca pana młodego itp. Zabawa kończy się dość fajnie bo z dwóch osób wygrywa ta, która siądzie mając biustonosz od którejś z pań:P
|
|
#2029 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam nie przepadam za takimi zabawami... na moim weselu jeśli będą to jakieś takie nie zboczone i nie wymagające negliżu... ostatnio będąc na weselu brałam udział z Tż w jednej konkurencji (wskakiwanie na barana partnerowi) i pochwalę się ale wygraliśmy buteleczkę wódki
![]() ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#2030 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jestem na nie dla takich zabaw dlatego u nas będzie dosłowny minimalizm rzucenie welonu i krawata i moze cos jeszcze ale to mamy zobaczyc podczas wesela jak ludzie się bawią.
ale dla mnie zabawa która kończy się tym ze ktoś ma czyjś biustonosz w ręku jak dla mnie jest mało smieszna ale to moja opinia. każdy ma prawo do swojej
|
|
|
|
#2032 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;25283429]Też nie cierpię tych weselnych zabaw. I cieszę się, że uda mi się ich uniknąć [/QUOTE]Ja wolę patrzeć niż brać udzial ![]() A zabawy ustalają mlodzi przecież, wieć nigdy przymusu nie ma Przynajmniej koleżanka mówiła mi, że wcześniej ustalali z zespołem jakie zabawy będą
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2035 |
|
Wtajemniczenie
|
ja takich durnych też nie lubię i takich u mnie nie będzie...
poza tym też zawsze wolałam patrzeć niż brać udział a ostatnio to Tż mnie wyciągnął tekstem - chodź, młodym się nie odmawia, wygramy zobaczysz a ja jasne heheh i wygraliśmy ![]() karolinko - nie mam pojęcia jak ta zabawa się zwała chodziło o skakanie na barana partnera
|
|
|
|
#2036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gra muzyka i jak zespół daje znać to dziewczyna przebiega pod nogami partnera i potem wskakuje mu na barana A kto ostatni to odpada
|
|
#2037 |
|
Wtajemniczenie
|
no to ta sama zabawa... te same zasady... z tym, że tu wybierali pary razem jak przyszły
więc mój Tż się zgodził i mnie wyciągnął hehe
|
|
|
|
#2038 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja na weselu wystarczy, że się napiję i potańczę, wiecej rozrywek mi nie trzeba ![]() |
|
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko: można powiedziec, że tak
Tzn on się dwoi i troi, a ja się powoli przekonuję Znamy się niecałe 3 tygodnie, ale już po niecałym tygodniu byłam z nim na studniówce (jest nauczycielem), w zeszłą niedzielę był u mnie w domu, poznał rodziców, zdązył tez poznac moich znajomych a ja jego Na razie nic planuję
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-02-23 o 18:19 |
|
|
|
#2040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn ja miałam szczęście bo to na poprawinach było i akurat w spodniach i płaskich balerinkach byłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

Potem cała reszta

Teraz jak to wspominam, to myślę, że to jakieś szaleństwo było