Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 11:04   #1036
coralady
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
Coralady śliczna ta Twoja kołyska
a moje cuś to tylko taki kosz na kołach. będzie jako dodatkowe, mobilne łóżeczko w pierwszych miesiącach, żeby mała mogła się ze mną przejechać po naszym ogromnym 39-metrowym apartamencie np. do kuchni albo na balkon jak będzie cieplej
To akurat na spacery po waszym apartamencie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
coralady i tak wydaje mi się to nienormalne
Mnie to nic juz nie zdziwi Ja miałam mdłości nawet przed ciążą i zawsze sie smiałam,że po tym objawie to ja ciązy na pewno nie poznam.Nawet teraz mnie mdli

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
ja kupiłam gąbeczkę, a kosmetyki bubchen, wszystkie z 1 firmy, zeby w razie uczulenia wiadomo co odstawić-tzn wszystko
Nie znam tych kosmetyków Zapytam dziś położnej na SR jakich kosmtyki poleca,bo opinie pewnie beda podzielone.Tylko tyle wiem,że z jednej firmy stosować,ale jakiej?

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
coralady ja będę wkładać do wanienki materacyk z gąbki bo już to przerabiałam i jest to świetna sprawa i bardzo wygodna i dla mamy i dzidziusia
A jak często trzeba ją wymieniać,bo mi się wydaje że w tej gabce to mnóstwo bakterii będzie.Wiadomo,ze czasem nie da sie wysuszyć do końca.Ja w ogóle nie bardzo lubie gąbki właśnie z tego powodu.Jak to u Ciebie wyglądało?

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Ato my w 35 tyg. ciąży
Piekny brzusio

To ja sie już chwalimy brzuszkami to mój w 32tc z mała kruszynką Mańką.Ostatnio wszytsko co małe strasznie mnie roztlkiwia

Hawea normalnie sie połakałam jak zobaczyłam twoje Maleństwo i przezytałam o twoim porodzie.Śliczny chłopczyk!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z Manią.jpg (96,3 KB, 85 załadowań)
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2011-02-22 o 11:11
coralady jest offline Zgłoś do moderatora