|
Dot.: Shih Tzu cz. III
Cytat:
Napisane przez NESI123
Biedulka ta twoja coco  Jak nie drapanie, to uszko boli, i jeszcze do tego te oczka jej lzawia...A te krople do oczu tez dostala czy tylko do ucha ? Wiezz, jak ja bylam z nesi u weterynarza z oczami to oni jej cos tam nawlewali do oczu zeby sprawdzic czy nie ma jakichs kanalikow pozatykanych czy cos tam... to bylo takie zielone, ale wylecialo jej nosem wiec to oznacza ze nie miala pozatykane. Moze twoja ma pozatykane i dlatego tak lzawi ?...
A co to jest rumen tabs ?
|
Nesi tez to miała. I nie wylecialo i wet powiedział, że nie są zatkane;p Bo jak wylatuje to jest zatkane;p
sama juz nie wiem;p w każdym bądź razie te kanaliiki ok, przy okazji zabiegu spróbują je udrożnic
A do oczek to kropelki akurat im sie sonczyly i jutro jade dopiero po nie bo dziś już nie miałam za bardzo jak;/
A rumens tab to tabletki ze żwaczami , bo znowu mamy brzydki problem zjadania kupek