Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-23, 08:28   #2520
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Dot.: Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.

Cytat:
Napisane przez smerfetka83 Pokaż wiadomość
Obiecuję, że będę do Was regularnie zaglądać

Chcę spróbować w tym cyklu podejść do starań troszkę inaczej, chciałabym trochę wyluzować, bo czuję, że zaczynam traktować i siebie i męża jak narzędzie do robienia dzieci. Przytulanki zaczęły być głównie po to, bo dni płodne, bo wtedy trzeba a wtedy to nie....itd. Wcześniej tak nie było, ten ostatni cykl jakoś mnie zakręcił. Nie podoba mi się to i należy to zmienić, bo nie o to przecież w tym wszystkim chodzi

A poza tym to mam doła, mamy remont w pracy i przeprowadzili nas w całkiem inne miejsce. Najgorsze jest to, że teraz muszę siedzieć z tą koleżanką z pracy, która jest w ciąży i ma termin tak samo jak ja bym miała. Siedzimy naprzeciwko siebie, czasem przewijają się tematy ciąży, dzieci, tego jak ona się czuje.....i powiem Wam szczerze, że ciężko mi momentami
Wierzę, że jest Ci ciężko... ale musisz znaleźć w sobie siłę, by to przetrwać, no bo jak inaczej żyć? wiadomo, przychodzą chwile zwątpienia itd., ale pamiętaj, że w końcu wyjdzie słońce również w Twoim życiu!
Powiem Ci, że my również podchodziliśmy do sexu bardzo przedmiotowo, że miał być w płodne itd.. Staraliśmy się tylko 3 cykle i już miałam tego dosyc, a co dopiero jakby to miało trwać dłużej? Podświadomość robi swoje, niby chcesz wyluzować, ale ciągle o tym myślisz...

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując