2011-02-23, 08:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.
Cytat:
Napisane przez smerfetka83
Obiecuję, że będę do Was regularnie zaglądać
Chcę spróbować w tym cyklu podejść do starań troszkę inaczej, chciałabym trochę wyluzować, bo czuję, że zaczynam traktować i siebie i męża jak narzędzie do robienia dzieci. Przytulanki zaczęły być głównie po to, bo dni płodne, bo wtedy trzeba a wtedy to nie....itd. Wcześniej tak nie było, ten ostatni cykl jakoś mnie zakręcił. Nie podoba mi się to i należy to zmienić, bo nie o to przecież w tym wszystkim chodzi
A poza tym to mam doła, mamy remont w pracy i przeprowadzili nas w całkiem inne miejsce. Najgorsze jest to, że teraz muszę siedzieć z tą koleżanką z pracy, która jest w ciąży i ma termin tak samo jak ja bym miała. Siedzimy naprzeciwko siebie, czasem przewijają się tematy ciąży, dzieci, tego jak ona się czuje.....i powiem Wam szczerze, że ciężko mi momentami 
|
Wierzę, że jest Ci ciężko... ale musisz znaleźć w sobie siłę, by to przetrwać, no bo jak inaczej żyć? wiadomo, przychodzą chwile zwątpienia itd., ale pamiętaj, że w końcu wyjdzie słońce również w Twoim życiu!
Powiem Ci, że my również podchodziliśmy do sexu bardzo przedmiotowo, że miał być w płodne itd.. Staraliśmy się tylko 3 cykle i już miałam tego dosyc, a co dopiero jakby to miało trwać dłużej? Podświadomość robi swoje, niby chcesz wyluzować, ale ciągle o tym myślisz...
|
|
|