2011-02-23, 11:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
Napisane przez agnieszka09
ANAKAZAR  dzieki,wiesz co dobrze sie czuje...w przeciwienstwie do ciazy z Karinka lubie sobie pospac.w nocy jak dzieciatko spie...w dzien moze nie spie ale tez czuje,ze musze sie polozyc i choc polezec.
bo z Karina koszmar...w dzien nie spalam w nocy moze lacznie z 3 godz spalam...i tak dzien w dzien
jak na razie mnie nie mdli,moze ciutenke,zalezy co zjem...ale za to bebzun mi po poludniu wychodzi a juz iweczorem to masakra jak w 18 19 tyg jak z Karinka bylam...ale to moze to,ze miesnie juz tak nie podtrzymuja jak w pierwszej ciazy
|
No ja jeśli chodzi o wygląd(brzuch)ciąże przeszłam tak jakbym w ciąży nie byłam-sama byłam zaskoczona tym faktem.I z tego co pisałaś to Ty tak samo i ja się zawsze zasnanawiałam czy przy drugim dziecku już by pojawiły się np.rozstępy czy celulitis
I w ogóle ciekawe czy na drugą ciąże organizm reagowałby inaczej jakoś mocno?z autopsji innych mamusiek słychać,że owszem.Ale wiadomo co organizm to inaczej.
Fajnie Aga masz-w h&m od nowa rozmiarówka do 86 jest dla Ciebie i znowu wózek możesz wybrać
|
|