Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-23, 17:12   #3888
olla74
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
Ja się wolę nie wypowiadać w takich wątkach,bo o religię,wyznanie zawsze jest wojna,niestety
Eva zazdroszczę Ci tego "poukładania" i dojrzałości umysłu,ja ciągle jestem na etapie szukania siebie i czasem za bardzo żyję w świecie fantazji i iluzji.No ale wszystko przede mną,chyba

szminka IsaDora nr 67 Creamy Bodeaux,chciałam zrobić fotkę,ale przy sztucznym świetle mało co widać,może jutro mi się uda.

Mandra trzymam kciuki za mgr
Kurczaku -26 stopni masakra,nic tylko grzać sie pod kołderką.
Przeczytałam "grzeszyć pod kołderką"
Czego btw Wam i sobie życzę.

Cytat:
Napisane przez kurczak Wolf Pokaż wiadomość
jakbym czytała swoją własną wypowiedź tyle, ze czasami, nawet jak człowiek się odetnie - to po latach zostaje w pamięci, co Ci zrobili - bo to zostawiło ślad w Twojej psychice... no i teraz w pracy też mam taką jedną, ktora nie chce zrozumieć, że ma się ode mnie odczepić i cały czas jątrzy mi za plecami i opowiada takie bzdury, że aż trudno uwierzyć, że tak może się zachowywac dorosla kobieta... oj... a jak ją boli każdy mój sukces... aż jej mięśnie drgaja na twarzy... (a wiadomo - nie da się całkiem odciąć od kogoś, z kim ma się wspólne "punkty" zawodowe - no chyba, że któraś z Was ma jakąś metodę - to będę dozgonnie wdzięczna )

A radia nie mogę odtworzyć (podobnie, jak filmików - bo moj sprzęt, nieco już leciwy + inernet bezprzewodowy przedzierający się przez lasy = marny zasięg i ładowanie się wszystkiego masakrycznie wolno lub w ogóle

no... a ludzie pracuja w terenie... mąż mówił, że przyjechał dzisiaj do nich facet na motorze () i miał na kasku coś na kształt bitej śmietany (od pary z ust)... żal mi ludzi, którzy muszą w takich warunkach śmigać z buta, na rowerach itp.... dlatego, kiedy jadę samochodem, to przepuszczam pieszych na każdym przejściu dla pieszych (choćby były co 10 metrów i kierowcy za mną mieli dostać szewskiej pasji )
Też przepuszczam. i wpuszczam MZK, bo w zimie tam ludziom jest zimno, a latem gorąco i oni mają przerąbane, a ja klima i grzanie siedzenia...

dzinek trzymamy kciuki i ściskamy

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora