Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 11:40   #3871
jiuna
Wtajemniczenie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

w następnym tygodniu jadę na narty
niestety nie do Zakopca tylko na górę kamieńsk
to będzie mój debiut.. może nie złamię nogi...
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 11:48   #3872
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Przestałam się przejmować zakazem rodziców szukania pracy daleko od domu. Złożyłam CV do pracy w Lublinie w nowo otwartej księgarni i po raz kolejny do kilku bibliotek.
Mam dość siedzenia w domu.
zrobili z Ciebie niewolnicę, gorzej.... zakompleksioną niewolnicę
ja jestem ogólnie spokojnym stworzeniem, ale jak ktoś mi wlezie za skórę to nie ma zlituj... ale mam taki dobry sposób, że odczekam trochę i w najmniej oczekiwanym momencie "dopierdalam" ... i wtedy mam wielką satysfakcję, że to ja okazałam się górą... mam ten komfort, że jak siedze u rodziców i cos za dużo mi brzęczą nad głową to ubieram się, dziękuję za mile spędzony z nimi czas i jade do mojego mieszkanka... wczoraj mama podniosła mi cisnienie więc zjadłam obiad, poczekałam za rehabilitantką i zmyłam się od nich, bo za stara jestem na to żeby ktoś próbował kierować moim życiem nie będąc w mojej skórze...
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 11:56   #3873
kurczak Wolf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
zrobili z Ciebie niewolnicę, gorzej.... zakompleksioną niewolnicę
ja jestem ogólnie spokojnym stworzeniem, ale jak ktoś mi wlezie za skórę to nie ma zlituj... ale mam taki dobry sposób, że odczekam trochę i w najmniej oczekiwanym momencie "dopierdalam" ... i wtedy mam wielką satysfakcję, że to ja okazałam się górą... mam ten komfort, że jak siedze u rodziców i cos za dużo mi brzęczą nad głową to ubieram się, dziękuję za mile spędzony z nimi czas i jade do mojego mieszkanka... wczoraj mama podniosła mi cisnienie więc zjadłam obiad, poczekałam za rehabilitantką i zmyłam się od nich, bo za stara jestem na to żeby ktoś próbował kierować moim życiem nie będąc w mojej skórze...
(tyle, że ja reaguję natychmiast... a potem po czasie dobijam... dobijam... dobijam... - no ale to metoda dla tych, co sobie najbardziej przerąbali )

jestem w trakcie czytania linka od Evy...

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 12:48   #3874
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kurczak Wolf Pokaż wiadomość
A bo to jest tak, moja droga... nie ma aktora bez widowni... jak nie będziesz reagować i będziesz robić swoje, to będzie musiał odpuścić albo się ośmieszy... no bo co? Starą babę posadzi na karnym jeżyku?

Mam koleżankę - bardzo inteligentną, kulturalną, wykształconą - ale jej ojciec od lat jej kładł do głowy, że jest za głupia, żeby zrobić szkołę, prawo jazdy itp. Przy czym - nie przebierał w słowach No ale trafiła kosa na kamień, bo ona pomimo jego gadania i krzyków, pięła się do góry i zyskała całkowitą niezależność... a jak to się odbywało? Sama na właśne uszy słyszałam, jak wykrzykiwał - własnie w kwestii jej ubioru - i ta spokojna, kulturalna osoba - powoli i z rozmysłem poinformowała go: Chyba cię kur... popier..., że ty mi mówisz, co ja mam na siebie ubrać...
ja - bo mnie zatkało - ale skutek takiej jej postawy (nie był to jej "opór" pojedynczy) był taki, że o ile jej ojciec jeździł po matce (bardzo łagodnej kobiecie), jak po łysej kobyle - o tyle koleżankę potraktował raczej jako równowartościowego partnera do kłótni

nie żebym Cię namawiała do takich akcji - ale tak to jest - że "tyran" szuka sobie ofiary

taaa... uwielbiam takie wstawki... oczywiście zostawiłabym taką uwagę bez riposty...

no właśnie - ja garuję w domu, to sobie moge pozwolić na zaglądanie na Wizaż co chwilę - ale normalnie - to też raz na jakiś czas

a co do pogrubionego - 100% racji w racji

no właśnie... ja też nie trafiłam na skuteczne ćwiczenie... ale zimą trochę nadrabiam, bo jak zakładam kozaki z wysokimi cholewkami, to nogi wyglądają proporcjonalniej - do krótkiej spódniczki

A mnie wczoraj moje ukryte dziecię solidnie pokopało wieczorkiem moja córka, jak przyłożyła rękę, to aż piszczała z wrażenia

takajb - a ja myślałam, ze to taki skrót od "taka jak babcia"...
100%poparcia dla słów kurczaka

Cytat:
Kobiety jesteście cudowne, ale pewnie dobrze wiecie że to tylko w teorii wygląda tak prosto. Jak ostatnio na tekst "A ty się zamknij bo dzieci i ryby głosu nie mają" odpowiedziałam "Ty jesteś rybą, ja z tego co wiem koziorożcem" to się musiałam szybko uchylić.

W przyszłym tygodniu daję nogę na kilka dni do biblioteki znów. Potrzebuje poczucia bycia przydatną i dobrą w tym co robię.

Wczoraj młodsza siostra uświadomiła mi, że cały karnawał przesiedziałam w domu. Nazwała piernikiem i wapnem gaszonym. A ja mam to gdzieś. Nie chcę mi się. Do najbliższego pubu mam prawie 6 km. Ona będąc na studiach wszystko ma blisko i może się bawić. Ja nie mam gdzie i z kim no i nie mam siły, bo ten durny padający cały czas, śnieg sprawia że bolą mnie stawy.
Co prawda miałam plany na weekend ulotnienia się do Lublina, ale nie wypalą bo osoba z którą się miałam spotkać nie przyjeżdża jednak.
Więc spędzę weekend tak jak lubię najbardziej. W łóżku z książką.
EEE tam. szukasz wymówek, bo Ci tak lepiej.Bo nie ma z kim, bo daleko ,bo zimno. Życie ucieka, cos o tym wiem sama będąc spróchniałą kobitą. Ani sie obejrzysz jak będziesz po 40-ce. I wtedy robi sie bilans zysków i strat.Lepiej mieć na +, bo potem ciężko nadrobić. Z tym ,że nic na siłę. Jak lubisz być sama w domu to nie ma co się rozłazić po klubach ale jeśli to lubisz od czasu do czasu to czemu tego nie robisz???

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
No to połam narty.
Ja tak zrobiłam wieki temu
Ale problem z bolącym kolanem mam do dziś choć wtedy nic mi nie było.

Słońce, słońce i super pogoda. Gdyby nie -14 st można by się opalać.

Ps. Naprawdę wczoraj nie piłam. Dzisiaj będę

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 14:16   #3875
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Jiuna, nie znam wprawdzie Góry Kamieńsk, ale życzę stopy wody pod kilem , jak to mówią narciarze

Cytat:
za stara jestem na to żeby ktoś próbował kierować moim życiem nie będąc w mojej skórze...
MWW, popieram

Cytat:
jestem w trakcie czytania linka od Evy...
... no i...?

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Słońce, słońce i super pogoda. Gdyby nie -14 st można by się opalać.
Olla, tylko -14? U mnie w Radiu właśnie przed godziną podali obok wiadomości o tysiącu zabitych w Libii, że w Polsce -20 stopni!!!

Faktycznie wiadomość dnia, co nie?

EDIT: to jest moje Radio - Emirates Radio 2 - 106,0 FM Abu Dhabi -Classic Hits

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2011-02-23 o 14:35
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:11   #3876
Sephinrot
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Badymka, wierz mi że sama jesteś w stanie zmienić teorię w fakt.

Huna - inny styl życia <-KLIK

HUNA <-KLIK
ja też czytam znalazłam mnóstwo stron z informacjami,bardzo to ciekawe
Eva a Ty stosujesz osobiście Hunę?
rezczywiście badymce by się przydało
Cytat:
Przestałam się przejmować zakazem rodziców szukania pracy daleko od domu. Złożyłam CV do pracy w Lublinie w nowo otwartej księgarni i po raz kolejny do kilku bibliotek.
Mam dość siedzenia w domu.
oby Ci sie w końcu udało
bo jak czytam wiadomości od Ciebie to nie wiem czy Ci wlać na opamiętanie czy przytulić i współczuć.Dziewczyny juz wszystko powiedziały.

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
powodzenia i obicia siedzenia
dasz radę
Cytat:

jakie fajne radio powitało mnie U2
a reklama Axa mnie rozwaliła

Kupiłam sobie pierwszą w życiu czerwoną pomadkę,chyba w końcu dorosłam do takiego koloru

Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:17   #3877
mandragona
Marudziara

Witajcie
Przepraszam za słabe odzywanie się ... ale praca mgr goni i trzeba ją przegonić

Zbankrutowałam dziś w biedronce ale opłacało się .

Badymka - ja jestem jedynaczką i w moim domu też tak jest ciagle coś źle nie tak... wiem że odżyję jak się wyprowadzę jak na razie nie mam jak i gdzie bo nie mam pracy ale jak już przestanę być "wiecznie bezrobotną" mam nadzieję na zamieszkanie z Tż

Ile można słuchać że człowiek się do niczego nie nadaje choćby z siebie wszystkie siły wylewał echh, od jakiegoś czasu postanowiłam "pyskować" mimo że to rodzice i niby się nie powinno no ale oni też nie powinni się tak zachowywać wobec mnie zaniżając poczucie mojej wartości Ty masz to samo u siebie <przytul>

Aha radio naprawdę fajne

Edytowane przez mandragona
Czas edycji: 2011-02-23 o 15:21
mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-23, 15:47   #3878
Eva ID

GG do Eva ID

Seph, ja w czymś takim jestem niemal od dziecka, zawsze mnie pociągała wiedza o wpływie na nasz umysł ale i tak przeszłam ostrą zmianę osobowości w wieku ok. 20 lat.

Takich afirmacji jak Huna jest wiele, ale tylko kilku można naprawdę zaufać, w moim podpisie znajdziesz tekst z afirmacji.
Ja oparłam swoją na bazie Chrześcijaństwa, jak widzisz Huna w bezpośredni sposób odwołuje się do zasad chrześcijańskich, jednak we współczesnym świecie zdanie "jestem chrześcijaninem i jestem z tego dumny" nie przechodzi przez gardła bardzo wielu nawet wierzących ludzi.
Nie szukam gdzie leży wina, bo jeśli ktoś chce to sobie winę poszuka i odpowiednio dopasuje.

Ja skupiam się na sobie i na tym w jaki sposób pomagając sobie i będąc sobą mogę pomóc innym, w sumie proste.

Mam potężną wiarę w siebie na bazie wiary w Boga, tego nikt nie jest w stanie mi zabrać, głęboko współczuję ludziom wiecznie zagniewanym, takim, co nawet zwykłych Wiadomości nie mogą na spokojnie oglądnąć w TV, aby nie skomentować, że spikerka ma brzydki makijaż, głupi uśmiech albo krzywe zęby i w ogóle jest głupia.

Dla mnie spikerka przedstawia Wiadomości, nie mój problem jaki ma makijaż, bo ma prawo mieć jaki chce, albo jaki jej Szefowie ewentualnie zaakceptują, uśmiech też ma normalny a zęby... no cóż nie każdemu można je skorygować, poza tym nie uważam wszystkich ludzi za głupszych od siebie.
Wręcz przeciwnie, uważam, że nawet od kompletnego głupca jestem w stanie się czegoś nauczyć.

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
jakie fajne radio powitało mnie U2
a reklama Axa mnie rozwaliła
Ogromnie się cieszę

Ja zawsze słucham tego radia jadąc samochodem i w domu, wolę radio od TV, teraz też słucham

Jaką szminkę kupiłaś? Jakiej firmy i jaki kolor?

Mandra, trzymam kciuki za pracę mgr

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2011-02-23 o 15:48
Stary 2011-02-23, 15:49   #3879
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Jiuna, nie znam wprawdzie Góry Kamieńsk, ale życzę stopy wody pod kilem , jak to mówią narciarze

MWW, popieram

... no i...?

Olla, tylko -14? U mnie w Radiu właśnie przed godziną podali obok wiadomości o tysiącu zabitych w Libii, że w Polsce -20 stopni!!!

Faktycznie wiadomość dnia, co nie?

hi hi zapiszę radio do ulubionych... fajne
Stary 2011-02-23, 16:01   #3880
kurczak Wolf
Zadomowienie

Cytat:
... no i...?

...i taka filozofia życiowa jest mi bliska... ale miałabym problem z tą bezgraniczną miłością... bo jak już ktoś sobie u mnie tak na maksa przerąbał, to nie ma co liczyć na moje miłosne spojrzenie ale poszukam w necie na ten temat i poczytam więcej o odpędzaniu stresu (bo własnej Intuicji wierzę od dawna, co więcej - zwykle dobrze na tym wychodzę)

to podali złe wiadomości... informacja z pierwszej ręki (od mojego męża) - na terenach nieosłoniętych było dzisiaj -26 stopni... a u córki w przedszkolu zamarzła woda w rurach...

Dziewczyny - z całego serca życzę Wam znalezienia pracy i usamodzielnienia jak najszybciej...
---
kurde... a ja tradycyjnie już - nie odpalę tego radia...

a co do wiary - Eva, widziałam, że wypowiedziałaś się w wątku "Wierzycie w cud Jana Pawła II?"(krótko i zwięźle)... zajrzyj sobie, jak chcesz się "pośmiać"... :/ wątek rozwinął się, jak zwykle tego typu wątki... że też ludziom się chce... a pytanie brzmiało po prostu - patrz: tytuł watku

Carlos Ruiz Zafón

Edytowane przez kurczak Wolf
Czas edycji: 2011-02-23 o 16:09
Stary 2011-02-23, 16:22   #3881
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
...i taka filozofia życiowa jest mi bliska... ale miałabym problem z tą bezgraniczną miłością... bo jak już ktoś sobie u mnie tak na maksa przerąbał, to nie ma co liczyć na moje miłosne spojrzenie
Wiesz, jak już ktoś ewidentnie mi rompe le palle, to japo prostu kończę znajomość, unikam osób ciągnących do dna.
Jestem asertywna i sama wybieram swoich znajomych i przyjaciół, jeśli któryś z nich ma problem, chętnie pomogę, lecz jeśli za ewentualne rady otrzymuję w zamian zimne odpowiedzi lub wyniosłe milczenie, a nie normalną dyskusję na temat, to po kilku próbach kończę znajomość.

W ten sposób zakończyłam też kilka znajomości na Wizażu, nie ogarniam stale zagniewanych ludzi na wiecznym Dzihadzie, którzy szukają winy wszędzie i u wszystkich i w sobie, żal mi ich, to wszystko ale to nie moja bajka.

Chętnie pomogę tym, którzy sami chcą sobie pomóc, a nie oczekują wygranej 100 milionów $ nie kupując nawet losu na loterii.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
kurde... a ja tradycyjnie już - nie odpalę tego radia...
Dlaczego?!

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Wierzycie w cud Jana Pawła II?"(krótko i zwięźle)... zajrzyj sobie, jak chcesz się "pośmiać"...
Kurczak, właśnie to jest ten przykład, że ja NIE jestem Matka Teresa i nie będę "rzucać pereł".
Dobra, zajrzę tam.

55 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-23, 16:33   #3882
Sephinrot
Wtajemniczenie

Ja się wolę nie wypowiadać w takich wątkach,bo o religię,wyznanie zawsze jest wojna,niestety
Eva zazdroszczę Ci tego "poukładania" i dojrzałości umysłu,ja ciągle jestem na etapie szukania siebie i czasem za bardzo żyję w świecie fantazji i iluzji.No ale wszystko przede mną,chyba

szminka IsaDora nr 67 Creamy Bodeaux,chciałam zrobić fotkę,ale przy sztucznym świetle mało co widać,może jutro mi się uda.

Mandra trzymam kciuki za mgr
Kurczaku -26 stopni masakra,nic tylko grzać sie pod kołderką.

Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:46   #3883
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Ja się wolę nie wypowiadać w takich wątkach,bo o religię,wyznanie zawsze jest wojna,niestety
Eva zazdroszczę Ci tego "poukładania" i dojrzałości umysłu,ja ciągle jestem na etapie szukania siebie i czasem za bardzo żyję w świecie fantazji i iluzji.No ale wszystko przede mną,chyba

Seph, ja miałam w swoim życiu wiele zwątpień, protestów i akcji przeciw i uważam to za normalne, mało tego... wokół mnie i w rodzinie różne wyznania i różne religie począwszy od moich rodziców poprzez moje małżeństwa a skończywszy na miejscu gdzie teraz jestem.

BTW... mój syn po szkołach prywatnych katolickich, akcjach Oazowych itp. oświadczył mi, że jest ateistą... w niczym to nie zmieniło naszego kontaktu i naszej miłości (ale o tym chyba wiesz lepiej ode mnie).

55 kg
Stary 2011-02-23, 16:59   #3884
kurczak Wolf
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz, jak już ktoś ewidentnie mi rompe le palle, to japo prostu kończę znajomość, unikam osób ciągnących do dna.
Jestem asertywna i sama wybieram swoich znajomych i przyjaciół, jeśli któryś z nich ma problem, chętnie pomogę, lecz jeśli za ewentualne rady otrzymuję w zamian zimne odpowiedzi lub wyniosłe milczenie, a nie normalną dyskusję na temat, to po kilku próbach kończę znajomość.

W ten sposób zakończyłam też kilka znajomości na Wizażu, nie ogarniam stale zagniewanych ludzi na wiecznym Dzihadzie, którzy szukają winy wszędzie i u wszystkich i w sobie, żal mi ich, to wszystko ale to nie moja bajka.

Chętnie pomogę tym, którzy sami chcą sobie pomóc, a nie oczekują wygranej 100 milionów $ nie kupując nawet losu na loterii.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Dlaczego?!
jakbym czytała swoją własną wypowiedź tyle, ze czasami, nawet jak człowiek się odetnie - to po latach zostaje w pamięci, co Ci zrobili - bo to zostawiło ślad w Twojej psychice... no i teraz w pracy też mam taką jedną, ktora nie chce zrozumieć, że ma się ode mnie odczepić i cały czas jątrzy mi za plecami i opowiada takie bzdury, że aż trudno uwierzyć, że tak może się zachowywac dorosla kobieta... oj... a jak ją boli każdy mój sukces... aż jej mięśnie drgaja na twarzy... (a wiadomo - nie da się całkiem odciąć od kogoś, z kim ma się wspólne "punkty" zawodowe - no chyba, że któraś z Was ma jakąś metodę - to będę dozgonnie wdzięczna )

A radia nie mogę odtworzyć (podobnie, jak filmików - bo moj sprzęt, nieco już leciwy + inernet bezprzewodowy przedzierający się przez lasy = marny zasięg i ładowanie się wszystkiego masakrycznie wolno lub w ogóle
Cytat:
no... a ludzie pracuja w terenie... mąż mówił, że przyjechał dzisiaj do nich facet na motorze () i miał na kasku coś na kształt bitej śmietany (od pary z ust)... żal mi ludzi, którzy muszą w takich warunkach śmigać z buta, na rowerach itp.... dlatego, kiedy jadę samochodem, to przepuszczam pieszych na każdym przejściu dla pieszych (choćby były co 10 metrów i kierowcy za mną mieli dostać szewskiej pasji )

Carlos Ruiz Zafón
Stary 2011-02-23, 17:00   #3885
dzinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasza wysyłam PW,dzinek i Eva wysyłam maila
dzieki

Eva Huna oj poczytam sobie poczytam
Co do chrzescianstwa to spotkalam sie z takim zdaniem 'Jestem chrzescianinem,wierz mi, mowie prawde' powtrorzone kilkakrorotnie i facet klamal mi prosto w oczy
wiec rozne rzeczy ludziom przechodza przez gardlo w zaleznosci jakimi ludzmi sa i gdzie
Ja mam wlasna wiare, zmodyfikowana z wiary chrzescianskiej w ktorej zostalam wychowanan ale w wielu kwestiach jest ona inna, ogolnie wierze w Boga i zwasze staram sie trzymac dobrej strony zycia

Sciskam was mocno babeczki ( co by miec punkt zaczepienia ) bo male tornado zyciowe mam na horyzoncie

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 17:04   #3886
plastikowa biedronka
Zadomowienie

cześć baby dzień mnie zaledwie nie było, a rozgadałyście się jak zwykle zaraz spróbuję nadrobić wszystko, o ile dam radę. fatalnie się dziś czuję, leżę w łóżku z potężnym bólem głowy i liczę na to, że to chwilowa niedyspozycja

"... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..."

plastikowa biedronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 17:04   #3887
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Religia - ja podobnie jak Sephi uważam, że to temat zapalny i lepiej unikać go w dyskusjach....

Właśnie skończyłam ćwiczyć ośmiominutówki... po kilkumiesięcznej przerwie (z powodu lenistwa brr) zaczynam ponownie moją przygodę z aerobami....

plastikowa biedna Ty biedroneczko
Stary 2011-02-23, 17:12   #3888
olla74
Zakorzenienie

Cytat:

szminka IsaDora nr 67 Creamy Bodeaux,chciałam zrobić fotkę,ale przy sztucznym świetle mało co widać,może jutro mi się uda.

Mandra trzymam kciuki za mgr
Przeczytałam "grzeszyć pod kołderką"
Czego btw Wam i sobie życzę.

Cytat:
jakbym czytała swoją własną wypowiedź tyle, ze czasami, nawet jak człowiek się odetnie - to po latach zostaje w pamięci, co Ci zrobili - bo to zostawiło ślad w Twojej psychice... no i teraz w pracy też mam taką jedną, ktora nie chce zrozumieć, że ma się ode mnie odczepić i cały czas jątrzy mi za plecami i opowiada takie bzdury, że aż trudno uwierzyć, że tak może się zachowywac dorosla kobieta... oj... a jak ją boli każdy mój sukces... aż jej mięśnie drgaja na twarzy... (a wiadomo - nie da się całkiem odciąć od kogoś, z kim ma się wspólne "punkty" zawodowe - no chyba, że któraś z Was ma jakąś metodę - to będę dozgonnie wdzięczna )

A radia nie mogę odtworzyć (podobnie, jak filmików - bo moj sprzęt, nieco już leciwy + inernet bezprzewodowy przedzierający się przez lasy = marny zasięg i ładowanie się wszystkiego masakrycznie wolno lub w ogóle

no... a ludzie pracuja w terenie... mąż mówił, że przyjechał dzisiaj do nich facet na motorze () i miał na kasku coś na kształt bitej śmietany (od pary z ust)... żal mi ludzi, którzy muszą w takich warunkach śmigać z buta, na rowerach itp.... dlatego, kiedy jadę samochodem, to przepuszczam pieszych na każdym przejściu dla pieszych (choćby były co 10 metrów i kierowcy za mną mieli dostać szewskiej pasji )
Też przepuszczam. i wpuszczam MZK, bo w zimie tam ludziom jest zimno, a latem gorąco i oni mają przerąbane, a ja klima i grzanie siedzenia...

dzinek trzymamy kciuki i ściskamy

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 17:12   #3889
kurczak Wolf
Zadomowienie

no właśnie... i jak? Były efekty po tych ośmiominutówkach??

Carlos Ruiz Zafón
Stary 2011-02-23, 17:21   #3890
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
jakbym czytała swoją własną wypowiedź
Kurczak, zaczynam szukać na sobie opierzenia

Tak poza tym, miałam kiedyś szefową piekielnie zadrosną o mnie w każdym dniu, momencie i aspekcie... rozegrałam to tak, że kobieta przeszła metamorfozę stylistyczną, ale to bardzo afektowana osoba była... wprawdzie nie przez nią, bo pod koniec była w stanie zrobić dla mnie niemal wszystko, to zmieniłam pracę

Cytat:
Religia - ja podobnie jak Sephi uważam, że to temat zapalny i lepiej unikać go w dyskusjach....
Oj, MWW masz rację! Lecz ja go nie unikam, rozmawiam o religii, o religiach ogólnie z osobami, które chcą na ten temat ROZMAWIAĆ a nie kłócić się.

Wierz mi, że Bahaizm jest mi niemal najbliższy zaraz po Katolicyzmie.

55 kg
Stary 2011-02-23, 17:34   #3891
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
no właśnie... i jak? Były efekty po tych ośmiominutówkach??
były bardzo zauważalne w postaci twardych pięknie umięśnionych pośladków, rąk, ładnie wyrzeźbionych nóg... brzuch ćwiczyłam z Tamille Webb - początkowo mordęga, ale efekty powalające

Cytat:
Kurczak, zaczynam szukać na sobie opierzenia

Tak poza tym, miałam kiedyś szefową piekielnie zadrosną o mnie w każdym dniu, momencie i aspekcie... rozegrałam to tak, że kobieta przeszła metamorfozę stylistyczną, ale to bardzo afektowana osoba była... wprawdzie nie przez nią, bo pod koniec była w stanie zrobić dla mnie niemal wszystko, to zmieniłam pracę

Oj, MWW masz rację! Lecz ja go nie unikam, rozmawiam o religii, o religiach ogólnie z osobami, które chcą na ten temat ROZMAWIAĆ a nie kłócić się.

Wierz mi, że Bahaizm jest mi niemal najbliższy zaraz po Katolicyzmie.
ja raczej powiedziałabym, że rozmawiać można z takimi, którzy potrafią rozmawiać i jeśli są innego zadnia niż my, potrafią mądrze to uzasadnić...
Stary 2011-02-23, 17:40   #3892
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez dzinek Pokaż wiadomość
Eva Huna oj poczytam sobie poczytam
Co do chrzescianstwa to spotkalam sie z takim zdaniem 'Jestem chrzescianinem,wierz mi, mowie prawde' powtrorzone kilkakrorotnie i facet klamal mi prosto w oczy
Dzinek, fajnie jak poczytasz Huna, to fajne afirmacje są.

Co do ludzi, wiesz pewnie jestem w jakiś sposób uodporniona na inne zachowania bo w mojej rodzinie jest reprezentowanych kilka religii, w tym ja nie żądam od nich w 100% realizowania swojej wiary, bo to NIE O TO chodzi w wierze.

Przykład 100% wykorzystania wiary jest w fanatykach religijnych, którzy nie uznają żadnych odstępstw... wszak świat się zmienia, Dekalog jest aktualny, lecz to NIE znaczy, że Chrześcijanin MUSI być bez grzechu.

Plastikowa, wzięłaś Panadol?

Dziewczyny, słuchacie poważnie "mojego" radia???

55 kg
Stary 2011-02-23, 17:40   #3893
kurczak Wolf
Zadomowienie

Cytat:
mogłabyś rozwinąć myśl?

mww - bo ja kiedys tez o tych ćwiczeniach myślałam... (ale miałam problem z odtworzeniem ich na youtube ) Tak więc kultywowałam callanetics, jak za młodych lat

Carlos Ruiz Zafón
Stary 2011-02-23, 17:51   #3894
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Kurczak - wcześniej (jak nie miałam laptopa) spisałam wszystkie ćwiczenia na kartce i pykałam co drugi dzień... kilka lat temu miałam kasety z ćwiczeniami Cindy Crawford - efekty były bardzo zadowalające.... a dzisiaj ćwiczyłam razem z nimi - jutro pewnie będą zakwasy, bo pośladki az mnie piekły - ale, ze ze mnie masochistka to cieszyłam sie jak głupia, że bolllliiii

Eva - ja słucham jutro włączę w pracy
Stary 2011-02-23, 17:52   #3895
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
mogłabyś rozwinąć myśl?

Nie mówimy o "myśli" ale o konkretnym przypadku.

Well, it wasn`t so easy.

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2011-02-23 o 17:56
Stary 2011-02-23, 18:01   #3896
plastikowa biedronka
Zadomowienie

mww ja zdecydowanie powinnam dołączyć do Ciebie z tymi ćwiczeniami kiedyś robiłam 8-minutówki na brzuch i powiem szczerze, że dało się zauważyć różnicę. fakt, że wtedy żarłam co popadło. teraz mam odwrotnie - jem właściwie dietetycznie (no nie zawsze ofkors) ale za to dupska mi się nie chce ruszyć, żeby poćwiczyć w domu. jedynym ratunkiem jest siłownia, którą ostatnio odpuściłam.
Eva nie wzięłam, bo staram się nie spożywać tego typu tabletek, chyba że naprawdę muszę. dziś ratowałam się spaniem, trochę pomogło. jak już dałam radę zwlec się pod prysznic to już powinno być coraz lepiej. zaraz jeszcze spróbuję coś strawić. a potem albo znowu spać albo nadrobię zaległości wątkowe

Stary 2011-02-23, 18:04   #3897
kurczak Wolf
Zadomowienie

Eva - a mogłabyś rozwinąć opowieść o tym konkretnym przypadku?

mww - o taaak... ja też miałam radochę, jak mnie mięśnie bolały już mam wizję, jaka będę flabrowata po tej ciąży i pasieniu się na kanapie

Carlos Ruiz Zafón
Stary 2011-02-23, 18:14   #3898
Kasza Manna
Zakorzenienie

Biedronka, przyłączam się w złym samopoczuciu i przeziębieniu (znów ), romansuję z Polopiryną i wściekam się, bo cyklicznie co 2-3 tygodnie mnie trafia. Mam dość.
Stary 2011-02-23, 18:19   #3899
mww
Zakorzenienie

GG do mww

biedronka - zapraszam będzie wzajemne motywowanie się

kurczak - eeee... flabrowata nie mogę wiele powiedzieć na temat ciąży i tego jak się zmienia ciało (właściwie jestem w tym temacie zielona jak świeża, wiosenna trawa) ale nie ma co martwić się na zapas...... moim zdaniem po ósemkach efekty są szybko widoczne....
Stary 2011-02-23, 18:29   #3900
plastikowa biedronka
Zadomowienie

Kasza współczuję ja chyba wreszcie powoli wracam do żywych.
mww niewykluczone, że dołączę, o ile moja słaba silna wola mi na to pozwoli. ja mam na drugie "słomiany zapał", więc wiadomo, jak wszelkie moje akcje się kończą...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości