2011-02-24, 16:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
1/2
Cytat:
Napisane przez blair witch
Myślę że dobijemy do darmowej wysyłki (od 180 zł), ja mam już prawie na 100 zł wybrane  A w razie czego podzielimy i wg wagi podzielimy koszty 
|
A co tam jest wartego uwagi? 
Cytat:
Napisane przez ecrulo
Od przyszłego tygodnia w klubie będzie jak w monarchii angielskiej, ja będę tylko reprezentować, a Wy rządzić i mówić co trzeba zrobić. 
|

Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach
Rozumiem, że awanti to dopiero w marcu jak jesteście tak przesiąknięte zamółwieniami? 
|
Ja mam traumę 
Cytat:
Napisane przez mmmmmm
dokładnie  Jestem też w innym klubie i tam było tak, że klub był niewidoczny, dopiero jak ktoś się udzielał to dziewczyny same proponowały, żeby go zaprosić i głosowały 
|
Zacytowałam ten post, tylko po to, żeby zaproponować takie rozwiązanie, żeby właśnie w Klubie prowadzić dyskusję kogo przyjąć, a kogo nie (jak ktoś ma rzeczowe argumenty, bez zdębnych offtopów), ale gdzieś później sama przedstawiłaś ten pomysł 
Cytat:
Napisane przez kasiencja
ja jak nie zdam, to przestanę z Wami zamawiać, tylko na warunek będę zbierać :<
|
Dasz radę! 
Cytat:
Napisane przez kasiencja
też bałam się kupować w ciemno, no ale się zmierzyłam dobrze i okazało się, że 65DD leży idealnie. swoją drogą, dlaczego jest taki rozmiar miseczki jak DD (czyli coś pomiędzy D a E?), a nie ma na przykład CC czy EE?
|
DD to nie jest rozmiar "pomiędzy", tylko normalny, regularny, pełnoprawny rozmiar. No i istotnie wypada między D a E, tak samo jak B jest między A i C Po prostu podówjne literki występują w rozmiarówce brytyjskiej, a w naszej nie i stąd wrażenie, że jest to rozmiar "połówkowy". Ale jak rozmiary idą np. co 2,5 cm (tego teraz nie jestem pewna), to D od DD różni właśnie te 2,5, tak samo jak DD od E i E od F (swoją drogą, EE nie ma, a FF jest ).
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25300942]Ciąć twarz ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
[/QUOTE]
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze Trzymaj się!
Cytat:
Napisane przez myszka2020
Zachciało mi się robienia mydeł, właśnie dziś zrobiłam pierwsze kakaowe :P
|
Ale super! 
Cytat:
Napisane przez ecrulo
|
Ja też chcę! Ale mam ten sam rozmiar co Ty, nie chcę Ci robić konkurencji
Czas edycji: 2011-02-24 o 16:57
|
|