![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
wróciłam i grzeje się pod kocem, ale zmarzłam!
jakie to przykre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a Ciebie to ja widzę w czekoladzie, tylko i wyłącznie taka brązowa tonacja. i zero obcinania. masz za cienkie włosy
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez e milka Czas edycji: 2011-02-24 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Pani Buka
|
Cytat:
![]() jak dla mnie to nie jest tak dużo jak za cały semestr, widziałam reklamę jakichś miesięcznych warsztatów za ponad 200 ![]() ps. PKP jest głupie, muszę jechać późniejszym pociągiem bo okazało się, że źle spojrzałam i on stoi pół godziny na Głównym, a nie na Płaszowie tak jak zawsze ![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-02-24 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Ola to gdzie się włóczysz? Jak Cię nie ma to teraz nadrabiaj
![]() Coś cicho ostatnio to chyba dużo nie masz ![]() Kasiencja po zniżce nie jest dużo,a le super promocja też chyba nie. Semestr w takiej szkole to zazwyczaj 4 miesiące i ta "pełna" cena - 800zł chyba troche przesadzona...
#2256 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() ![]() Potem jeszcze nas kontrolowała straż graniczna i policja ![]() Potem zgubiliśmy się w lesie i wyleźliśmy na skały ![]() Potem było tak ślisko, że ciężko było iść, ale doszliśmy ![]() Potem znowu się zgubiliśmy w kosówce po kolana w śniegu ![]() Ale było super ![]() Ból kręgosłupa zastąpiłam bólem wszystkiego ![]() Idziemy gdzieś w sobotę potańczyć? Bo zakwasy mi się zrobią, jak będę siedzieć na tyłku... ![]() Niestety, nie ruszyło nic do przodu, ani z R ani z G ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | ||||||||
Zakorzenienie
|
1/2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25300942]Ciąć twarz ![]() [/QUOTE] Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-02-24 o 16:57 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Raczkowanie
|
Witam Was, Dziewczyny
![]() Jako, że wątek dotyczy Krakowa, myślę, że jest to najbardziej odpowiednie miejsce na moje pytanie. Ach, nawet nie wiem, jak zacząć... Po prostu potrzebuję dość dużej grupy osób, które nie bałyby się stanąć oko w oko z obiektywem aparatu na krakowskim rynku. Nie, nie chodzi o żadną sesję zdjęciową ![]() ![]() Tak czy inaczej ze zlepku tych zdjęć zostanie utworzony filmik, który być może znajdzie się na Youtube. Czy któraś z Was mogłaby mi pomóc? ![]()
#2259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do soboty to nie obiecuje ale moze gdzies bym wyszla (zalezy od tego, czy ten, ktorego mam sobie wybic z glowy do mnie przyjdzie powaznie porozmawiac czy nie ![]() A kiedy to mialoby byc? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Raczkowanie
|
Myślę, że w przyszłą środę lub czwartek około 16:00
![]()
#2261 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
2/2
Cytat:
I TERAZ SERIA POSTÓW DOT. KLUBU: Cytat:
![]() Ale absolutnie nikt nie ma zastrzeżeń do sposobu moderowania Klubu przez Ciebie! Moim zdaniem system informowania nas o prośbach o przyjęcie do Klubu jest bardzo dobry ![]() Dodam tylko, że nie widzę potrzeby, abyś pisała, które ze zgłoszeń z miejsca odrzuciłaś (widziałam w Klubie, że taka wiadomość się pojawiła) ![]() Cytat:
Nie piszmy w pierwszym poście o Klubie, nie informujmy o nim specjalnie nowych osób. Temat Klubu przewija się i tak w naszych rozmowach, więc jak ktoś śledzi dyskusje to sam spyta. Cytat:
![]() Jeśli chodzi o okropne offtopy i multum informacji to masz całkowitą rację. Przez wątek Awanti nikt nie mógł (i dalej nie może ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na dodatek niektóre zamówienia, jak np. Awanti, trzeba wysyłać szybko, zanim dojdą wpłaty. Istnienie Klubu i fakt, że w zamówieniu biorą znane mi osoby dały mi komfort psychiczny, którego nie miałabym przyjmując do zamówienia obce dziewczyny. Wiem, że niby jako organizatorka będę mogła sobie w przyszłości zastrzec, że kogoś nie wezmę do zamówienia no ale wtedy można równie dobrze nie przyjmować nowych osób do Klubu i na to samo wyjdzie. Cytat:
![]() Cytat:
4. Bierzesz udział w zamówieniu = śledzisz wątek w Klubie i ogłoszenia organizatorki.[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-02-24 o 18:00 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() ![]() Jak jest Ci zimno, to proponuję 7-godzinny spacer w temperaturze -15 stopni ![]() Cytat:
Trzeba było pożyczyć śrubokręt od kogoś. Sorry, ale to ich praca, a pracę się ceni.
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tej laski to można powiedzieć, że za głupotę się płaci ![]() brrr już mi zimno na samą myśl...
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Mall
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, pytanie z innej beczki - gdzie można tanio i skutecznie naprawić suszarkę do włosów? Od 2 lat mam tylko zimny nawiew i nie ukrywam że mi to zaczęło przeszkadzać ![]() ![]()
#2266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
idę się dalej zabijać.
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Mju, zdecydowałaś się już na granatową?
#2268 |
Nie depcze krokusów
|
Szczere i gorące życzenia: szczęścia!
![]()
![]() |
#2269 | |
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Hm, co brać z BU jak się jest zielonym w temacie?
Nie jestem jeszcze gotowa na kręcenie całych kremów, nie mam zresztą warunków do przechowywania półproduktów i porcji kosmetyku. Zależy mi na jakichś mało kłopotliwych rzeczach ![]() Może jakaś maseczka? Serum pod oczy (tylko piszą, że od 25. roku życia...)? Polecicie coś?
#2271 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() Do zrobienia takiego "wyciąganego" cukru, który wygląda jak szklane nitki, zdobi się tym desery. I jeszcze do zrobienia zastępnika corn syrupu. ![]() Ja właśnie przeżyłam masakryczny stres...miałam stłuczkę wracając od Kasiencji, z mojej winy, wpadłam w poślizg i wjechałam w tył lawety. U mnie zderzak do wymiany, nic poważnego, u niego taka tablica draśnięta, też praktycznie nic...no ale powiedział, że wzywamy policję, więc nie chciałam mu robić problemów (auto firmowe, oczywiście) - w końcu moja wina, nie mam się co burzyć. Po 40 minutach czekania gościa strasznie ruszyło sumienie, bo stwierdził, że w sumie nic się nie stało, oni tego nawet do firmy ubezpieczeniowej nie będą zgłaszać bo za mała szkoda, a ja dostanę punkty i mandat będę musiała płacić, poza tym spieszyło mu się a policji nie...i, uwaga, okazało się, jak spisywaliśmy nawzajem dane, że moje ubezpieczenie skończyło się wczoraj. A o moje ubezpieczenie dba moja mama, aktualnie na urlopie, więc pewnie się do niej nie dodzwonili żeby potwierdzić automatyczne przedłużenie jej i mojego auta...no nic tylko wyć. Szybki telefon do znajomego prawnika, okazało się, że można odwołać zgłoszenie na policję. Dogadałam się z gościem od lawety, on powiedział, że w takim razie odwołujemy policję, nie ma co. Odwołaliśmy, umówiliśmy się na niedzielę na podpisanie oświadczeń (jest z Tychów, jak ja ![]() ![]()
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2011-02-24 o 18:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Nie depcze krokusów
|
Cholerka - oj, kupa stresu, na szczęście się udało dogadać
![]()
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
No to się najadłaś stresu. Ja pamiętam jak raz babka przede mną nagle zahamowała (zrobiła zmyłkę, najpierw przyspieszyła i chciała wyprzedzić samochód, a potem nagle zaczęła gwałtownie hamować) i ja zauważyłam to w ostatnim momencie i dawaj po hamulcach. Zatrzymałam się na jej tyłku i tylko poczułam lekkie uderzenie, ale obie wysiadłyśmy i ani mnie, ani jej się nic nie stało, więc tylko powiedziałam, żeby nie robiła takich rzeczy, bo stwarza niebezpieczeństwo takimi manewrami i pojechałam dalej. Tak, wiem, że też powinnam zachować uwagę, ale jechałam sporo od niej, jak w momencie zahamowała a ja ledwo zdążyłam (jechałam może 40km/h) zareagować.
#2274 |
Copyraptor
|
Tak...i właśnie podzwoniłam, od jutra już będę miała odnowioną polisę. Ufff. Ech. ![]() Całe szczęście, że gość od lawety nie zadzwonił po dresów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Jej, dobrze, że odwołał i nic Wam się nie stało! Ale nerwy rzeczywiście musiały być.
Ja Wam opowiem w Klubie, co mi się przydarzyło wczoraj, może nie jest to jakieś super tajne, ale wolałabym nie zostać "namierzona", bo historia zapewne dość charakterystyczna ![]()
#2276 |
Nie depcze krokusów
|
Cholera - oj, wyskoczyłam z pyskiem do tych dresów
![]()
![]() |
#2277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż ja na razie chyba i tak nie będę kupować ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
A ja poznajdowałam taaaakie piękne makijaże, nic tylko się malować
![]() Może mi się zachce jutro do pracy coś zrobić, albo po pracy ![]()
#2279 |
Copyraptor
|
Ja chciałam panu od lawety dać krówek, bo akurat miałam, ale pomyślałam, że może nie lubi słodyczy, i się obrazi, i co jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Cholerka -
![]() Mogłaś dać! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.