Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ARTDECO puder brązujący w pędzlu Perfect Finish Powder Brush WYMIENIĘ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-19, 08:17   #1
kal1nka
Zadomowienie

Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.

ARTDECO puder brązujący w pędzlu Perfect Finish Powder Brush WYMIENIĘ

witajcie mam na wymiane

Puder Brązujący w pędzlu – ARTDECO Perfect Finish Powder Brush – idealny do torebki i w podróży. Praktyczne opakowanie pudru połączone z pędzlem umożliwia jego stosowanie w każdych okolicznościach. Puder gwarantuje super łatwy makijaż twarzy, dekoltu i całego ciała.

jest to nr 5 - jak podaje str producenta www.artdeco.de jest to złoty brąz do naturalnej skóry ze złotymi drobinkami, wg mnie skora musi byc co najmniej lekko opalona.

Mam go z wymiany z wizazanka która go praktycznie nie używała, jest w 100% oryginalny, jednak oprocz widocznego na zdjeciu nr odcienia poschodzily z niego napisy od noszenia w kosmetyczce. Używałam go rzadko gdyż dostałam w prezencie artdeco bronzing pearls.

Zamkniecie jest lekko pekniete jednak w niczym to nie przeszkadza, puder zamyka sie tak jak powinien.

Zużycie mogę określić jako ok 90%, same zobaczcie na fotce ile go zostalo, wczesniej jego poziom byl "do konca"

co do zdjęcia na skórze - nie mogę oddać do końca efektu, najlepiej sprawdzić sobie w perfumerii

na skórze prezentuje się ładnie, ma złote drobinki, choć lojalnie uprzedzam że mało co go leci poprzez pedzel, co zreszta zauwazyly wizazanki przy ocenie pudru w pedzlu artdeco a wiec nie jest on zepsuty czy cos w tym stylu

w perfumeriach kosztuje on ok 140zl

http://www.artdeco.de/index.php?id=291&L=1
http://estyl.pl/sklep/customer/produ...8&cat=0&page=2

jestem otwarta na propozycje ze średniej wysokiej polki, nie interesuje mnie avon, oriflame

pozdrawiam
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  artdeco.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  2,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  pedzel1.jpg
Wyświetleń: 18
Rozmiar:  20,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  pedzel2.jpg
Wyświetleń: 24
Rozmiar:  22,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć