Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
Napisane przez libra777
P0P biją zazwyczaj ci co byli bici bo właśnie uważaja tak jak Ty "ja tez dostałam i nic mi nie było"
To Twój tz może wziąć udział w programie pt."Żony które biją"  (w roli ofiary  )
|
Ja właśnie uważam ze bicie nie jest rozwiązaniem i też nie napisałam że ja dostałam i nic mi nie było. JA tylko stwierdziłam że nie mam traumatycznych wspomnień z tym związanych.
Co do TZ to tego to jeszcze tak strasznie nie leję ale swojego byłego to biłam strasznie. Tylko że jak ja go biłam to tamten się śmiał i się zasłaniał i w rezultacie to ja strasznie potłuczona wychodziłam bo np. natknęłam sie ręką na jego łokieć czy kolano. Więc to ja chodziłam w siniakach.
A jeżeli chodzi o bicie to ja byłam bita a moja siostra nie. Bo kiedyś jak miała z 9 lat to tata chciał ją uderzyć a ona się zamachnęła też na tatę i tak stali naprzeciwko siebie z podniesionymi rękami . W końcu to tata pierwszy opuścił rękę. No ale moja siostra to jeszcze gorsza hetera niż ja .
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------
AniaP - kupiłam ten domek. Dzisiaj mi przyszedł i Oliwka jakoś mało nim zainteresowana. Podoba jej sie to zwierze które wychodzi z komina i zmiana dnia w noc. No i dziewczynka i chłopieć ze wskazaniem na chłopca bo pięknie się mieści w buzi a dziewczyna ma kitki i trochę jej to przeszkadza . I bardzo lubi go przenosić z miejsca na miejsce. JA ją muszę na jakieś podnoszenie ciężarów zapisać. Uwielbia wszystko nosić i najlepiej jak coś jest duże i ciężkie.