Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-25, 19:31   #541
cigi
Rozeznanie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
A jeżeli chodzi o klapsy to są różne. Moja Oliwka uwielbia jak ją klepie po pupci i się wtedy cieszy. Mój kot też lubi i pies też. I raczej nie jest to bicie. Czasami klaps może być oznaką miłości podobnie jak ugryzienie Ale to z umiarem i bezboleśnie. A boleśnie możńa np. pogłaskać czy pocałować kogoś. TO WSZYSTKO TO TAK Z PRZYMRUŻENIEM OKA.
ooj; moja to umie baaardzo bolesnie pocalowac ;
a dzisiaj cos zaczela mnie z premedytacja gryzc... musze jej to wyplenic z obyczajow...
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

No i też jak czasem patrzę na dzieci wychowywane bezstresowo i takie rozwydrzone to mam ochotę przyrżnąć ich rodzicom
[/I]
Albo jak widzę dzieci znęcające się nad innymi dziećmi czy zwierzętami to też mam ochotę na to aby poczuły trochę bólu.

justys, no niezle ci maluch do zmywary wlazi ; brzuszek juz spory;
ja w ciazy mialam maluski; w 4, 5 miesiacu dopiero dalo sie go bardziej zauwazyc;
a Ty bywasz w kielcach? bo widze, ze z Kielc;

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Dziewczyny teorie zdałamtak byłam zdenerwowana,że teraz jak mnie puściły nerwy to poczułam jak wielkie one były.Oczywiścienie byłabym sobą gdybym sobie prezentu z tej okazji nie zrobiła
JUZ?!!!
BRAWO, a tak sie tym martwilas i co? i poszlo;
a jaki prezent?
cigi jest offline Zgłoś do moderatora