2011-02-26, 21:13
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 53 pkt / 100% pozyt.
|
Spodnie, bluzki, tulip flower, torebki - sama zobacz co dla Ciebie mam !!!!
Witam.
Reguły chyba wszyscy znają.
Ten kto ma mniej przekupek wysyła jako pierwszy.
Ubrania i inne rzeczy zawsze wysyłam czyste , w stanie nienagannym. Takich samych oczekuję po otwarciu przesyłki.
Przesyłki wysyłam litem poleconym priorytetowym lub ekonomicznym.
Ubrania były kupione pod wpływem impulsu, potem założone raz lub dwa.
Czego szukam?
Sukienek, tunik, beżowego i białego topu, czerwonego długiego, wiązanego kardigana, torby na długim pasku - najlepiej brązowej.
Rozmiar ubrań to 36/38.
1. Spodnie jeansy Reserved. Krój prosty klasyczny. Biodrówki. Są naprawdę rewelacyjne, inne niż wszystkie, ponieważ w świetle połyskują. Rozm. 36. Wymiary podam zainteresowanym. Raczej się nie naciągają.
2. Rybaczki Reserved. Kolor " kawa z mlekiem". Rozm. 36/38.Materiał sztruks drobno prążkowany.
3. Czarny biustonosz GAIA rozm 75 B, ale wychodzi mniejszy jak A ,prawie nowy, założony dwa razy. Bez ramiączek, bo gdzieś się zapodziały. Wspaniale formuje biust. Push-up.
4. Biustonosz rozm 70 B Belle Femme, doskonałe wykończenia, push-up.
5. Koszulka/ gorset Ann Summers, rozm. 75 B/C, paski do pończoch można odczepić. Przymierzony.
6. Bluzeczka Atmosphere rozm 38. Fajnie kształtuje sylwetkę.stan bdb.
7. Koszula Mrlboro Clasic, Stan bdb, mało używana, aczkolwiek ma małą dziurkę na rękawie do zaszycia.
8. leginsy F&F. przymierzone
9. Mini reserved. Rozm. 36.
10. Spodnie Reserved , rozm. 38. Były zwężane, ale nadal są mi za duże. Mało używane, bo kupiłam je zaraz po ciąży, a dość szybko traciłam na wadze.
11. Top shop sukienka flower tulip. Rozm. 36, bawełniana. Wspaniale się układa. Na mnie niestety w pasie zrobiła się za wąska
Na zdjęciu boki sukienki są całkowicie rozłożone, oczywiście na kimś dół układa się inaczej.
Przepraszam ,że zdjęcia są w przypadkowej kolejności
Edytowane przez manolita
Czas edycji: 2011-02-26 o 21:19
|
|
|