Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Leki antydepresyjne [opinie, doświadczenia]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-26, 21:26   #224
truskawa07
Raczkowanie

Dot.: Leki anydepresyjne [opinie, doświadczenia]

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
ja dopiero wybieram się do pcyhciatry za 3 dni, wiec nie wiem jeszcze,co mnie czeka. jesli dostane lit, to sie zabije, bo nie chce przytyc 10 kg na razie do wizyty dostalam xanax, bo mam takie schizy ze hej
Nieważne, czy przytyjesz. Ważne, że przy ich pomocy można szybciej wyjść z tego bagna jakim jest depresja. Ja już jestem po kuracji lekami antydepresyjnymi, przytyłam 6kg, które zostały mi do dzisiaj. Nawet się z tego cieszę, bo miałam niedowagę. Ale nie to jest najważniejsze, znów cieszę się życiem. Osobiście brałam Miansec, Sulpiryd i Setaloft. Po pierwszym z nich czułam się bardzo ospała, brałam je przed snem przez prawie rok. Później do Miansecu dołożono mi Sulpiryd, niestety na mnie nie działał, dlatego lekarka zmieniła mi go na Setaloft. Nie czułam, żeby w jakikolwiek sposób mnie ograniczał. Dzięki niemu wyszłam z depresji. Brałam go o pół roku dłużej od Miansecu, który z czasem przestał być potrzebny, nie tylko według mnie, ale także lekarki. Od 2 miesięcy nie biorę już żadnych tabletek. Wyszłam z tego i bardzo się cieszę z tego powodu.
truskawa07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując