2011-03-03, 13:02
|
|
Strażnik Wizażu
|
Dot.: BEZROBOTNI łączmy się część 2
Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88
wiesz ja skończyłam T4, mam zdany egzamin zawodowy, i całe 6 linijek zawodów w których moge pracować tylko z samym tytułem tegoż właśnie technika i co ? nic, bo to mi tego nie gwarantuje niestety, studia mam zgodne z kierunkiem T4, kurs z UP mam zgodny z kierunkiem T4 i studiami, teraz robię kolejny kurs zgodny z tymi poprzednimi rzeczami i co ? do marketu mnie nie przyjmą bo mam już doświadczenie i co najważniejsze mam inne wykrztałcenie niż potrzeba na kase ;p
|
Wykształcenie, z całym szacunkiem 
Cytat:
Napisane przez black-bubu
Mobi gratuluję  Kokosanko UP dofiansowało Ci kursy z grafiki ? Do tej pory myślałam, że stawiają na takie bardziej biurowe kursy - rachunkowość, księgowość, BHP, administracja. Nie wiedziałam, że w sztukę też się zagłebiają 
Nuna nie ma potrzeby załanczać żadnych dokumentów, ewentualnie możesz napisac, że jesteś studentką o ile jesteś, lub, że masz sanepidowską o ile masz. Ja łaziłam po inwentaryzacjach, ale od nas ani podań nie chcieli, ani dokumentów. Tylko człowiek pisać, że chce iść i oddzwaniali.
|
Załączać...również z szacunkiem do Twojej osoby... 
Nie rozumiem dlaczego ludzie "chwalą" się ukończonymi studiami i tytułem, skoro takie błędy robią mnie to razi okrutnie, może pracodawcę również. 
No chyba, że to było celowe albo wrodzone - wtedy zwracam honor i przepraszam już się nie czepiam, wybaczcie i nie bijcie
|
|