Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 12:22   #4872
Kinga8911
Przyczajenie

Question Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez lukrecja222 Pokaż wiadomość
Kinga, Ty to chyba jakimś znawcą jesteś, co? Potrafisz dorobić ideologie do wszystkiego i stworzyć historie widząc, że dziecko ma kalendarz ze swoim zdjęciem na ścianie
Nie jestem za tym, żeby dzieci kręciły filmiki, ale daleko mi od komentowania tego czego to ona w domu nie ma i jacy są jej rodzice...

Jeśli chodzi o filmiki chrolofilka i xbebe to współczuję Ci oceniania ludzi po wyglądzie... obejrzałaś chociaż jakiś ich filmik? Dziewczyny mają wiedzę i chętnie się nią dzielą z innymi. Nie wiem czemu tak bardzo przeszkadza Ci nadwaga. I aż przykro czytać takie komentarze, bo świadczą one tylko o Tobie.
Pisałam, że lekarzem nie jestem itp.. Mam bujną wyobraźnie Filmiki widziałam, mango24 według mnie. Wolę oglądać : http://www.youtube.com/user/JLovesMac1 , http://www.youtube.com/user/MissHeledore

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez chlorofilek Pokaż wiadomość
Kochana wizażanko dbająca o moje zdrowie i formę fizyczną

Dla Twojej informacji, bardzo dbam o swoje zdrowie, korzystam z silowni i jem zdrowiej niz bys mogla sobie wyobrazic

Wsrod znajomych uchodze za osobe z wyczuciem stylu i zadbana, o czym zawsze mnie informuja, co mi niesamowicie schlebia

Zatem zastanow sie prosze nastepnym razem, kiedy pomyslisz o mnie, ze jestem zaniedbana bo odbiegam od standardow narzuconych przez kreatorow mody, ktorzy zamiast kobiet na wybiegach wykreowali wizerunek mlodych chlopcow

pozdrawiam serdecznie
Na pierwszych filmikach bardzo mi się podobałaś,bo byłaś naturalna.

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja jestem wierna moim paluszkom, więc nie pomogę
Jak na razie również używam paluszków, czy to higieniczne ?
Kinga8911 jest offline Zgłoś do moderatora