|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Cytat:
Stwierdzenie "Boże, widzisz i nie grzmisz" nasuwa mi się, jak czytam te wypisane przez Ciebie brednie ![]()
![]() |
#4862 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I bardzo ubogie myślenie logiczne, skoro tylko taki ciąg nasuwa Ci się na myśl... I na marginesie - jakby nie osoby bardziej puszyste myślałabyś, ze jesteś GRUBA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | ||
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Konto usunięte
|
co do nadwagi - zawsze rozbraja mnie jak ktoś mówi że "ma to w genach"/"po rodzicach"...
![]() Znam dziewczynę której rodzice są otyli, a ona sama jest bardzo chuda (gdybym jej nie znałam to pomyślałabym, że dziewczyna ma coś wspólnego z anoreksją). |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
Kinga, wrzuć sobie na luz z tymi uwagami. Widać, że chcesz tu tylko zamęt wprowadzić tymi wypowiedziami. Daruj sobie
![]()
#4866 |
Przyczajenie
|
![]()
Jak tak drażni was ten temat to go zmieńmy. Pytanie: jaki pędzel do nakładania fluidu jest najlepszy ? ( czy z naturalnego włosia, czy syntetycznego ) Jaki doradzacie, jakiej marki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie jestem za tym, żeby dzieci kręciły filmiki, ale daleko mi od komentowania tego czego to ona w domu nie ma i jacy są jej rodzice... Jeśli chodzi o filmiki chrolofilka i xbebe to współczuję Ci oceniania ludzi po wyglądzie... obejrzałaś chociaż jakiś ich filmik? Dziewczyny mają wiedzę i chętnie się nią dzielą z innymi. Nie wiem czemu tak bardzo przeszkadza Ci nadwaga. I aż przykro czytać takie komentarze, bo świadczą one tylko o Tobie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana wizażanko dbająca o moje zdrowie i formę fizyczną ![]() Dla Twojej informacji, bardzo dbam o swoje zdrowie, korzystam z silowni i jem zdrowiej niz bys mogla sobie wyobrazic ![]() Wsrod znajomych uchodze za osobe z wyczuciem stylu i zadbana, o czym zawsze mnie informuja, co mi niesamowicie schlebia ![]() Zatem zastanow sie prosze nastepnym razem, kiedy pomyslisz o mnie, ze jestem zaniedbana bo odbiegam od standardow narzuconych przez kreatorow mody, ktorzy zamiast kobiet na wybiegach wykreowali wizerunek mlodych chlopcow ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
[btw: wcześnie to do mnie dotarło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem wierna moim paluszkom, więc nie pomogę ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 | ||
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Jak na razie również używam paluszków, czy to higieniczne ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To oglądaj takie filmiki, które Ci się podobają, a dziewczyny grubsze zostaw w spokoju ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Nie wiem, jak Ty, ale ja nakładam czystymi palcami podkład, więc nie widzę w tym nic niehigienicznego ![]()
![]() |
#4874 |
Wtajemniczenie
|
Ja do podkladu uzywam zwyczajnego pędzla z Bobbi Brown oraz czasami flat top z Sigmy.
Bobbi Brown jest z naturalnego wlosia , sigma ma mieszane naturalne z syntetycznym. ( z tego co pamietam) Polecam tez Maestro.
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-03-04 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
Mnie jeśli chodzi o nakładanie podkładu zaintrygowała ta gąbeczka, o której mówiły dziewczyny z The Breath of fresh air.
Tylko czy jest ona dostępna w Polsce ![]()
#4877 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() xbebe18 jest niesamowicie sympatyczną babką, mimo wrednego charakterku potrafi troszczyć się o drugą osobę, okazuje dużo empatii... (BEZCENNE) i jak widzę takie podsumowanie jej osoby to mi reszta ziemniaków gnije w piwnicy... Dla mnie osobiście liczy się człowiek i jego osobowość, wygląd można zmienić... pewnych zachowań niestety nie... wolę osoby, które mają do siebie dystans niż osoby zapatrzone w lusterko, szukające fizycznego ideału, one zazwyczaj są nudne... masz przykład...spójrz w lusto |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Gdzieś musiałam się wy"złościć", a w końcu od czego ma się bloga? ![]() Podobno to prawda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Kinga8911
Dawaj swoje fotki to znajdziemy coś na Ciebie ![]() ![]()
#4880 |
BAN stały
|
Ja tam wolę grubsze babki od chudszych, bo w przeciwieństwie do tych szczudeł z wystającymi i przebijającymi skórę żebrami, są miłe, sympatyczne, dowcipne, nie zapatrzone w siebie, nie doszukujące się drugiego i każdego kolejnego dna, nie wymadrzające się, nie zadzierające nosa, nie rżnące głupa, zdrowe umysłowo i inteligentne, bo nie marnują czasu w gapieniu się w lusterko i doszukiwania wyimaginowanych defektów (szkoda, że tylko fizycznych).
Ale co ja tam mogę wiedzieć, ja BMI mam w normie, musiałabym sobie siekierką odrąbać biodra, żeby zmieścić się w rozmiar 34-36 i pewnie o siebie nie dbam. Pójdę się utopić w zupie (oczywiście dietetycznej), bo po co chodzę po świecie i zaniżam średnią wśród tych wszystkich pięknych i doskonałych kobiet. |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
now or never
|
Cytat:
emocje można w różny sposób wyładować, sądząc po Twoich komentarzach polecam biegi, będziesz chuda, piękna i zgrabna... a co najważniejsze nie będziesz musiała oglądać ani otyłych ani "wybrakowanych" osób. Vampi - obawiam się, że to przerośnie, nie udźwignie tego ![]() ![]()
![]() |
#4882 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co dziewczyny z nadwagą nie mają prawa robić takich filmików... bo co bo nie wypada ? czy może maja schować się pod łóżko i siedzieć pod nim zamknięte w sobie... bo nie wiem o co chodzi... moim zdaniem i dziewczyny z nadwaga maja zajefajne podejscie wlasnie do tego tematu i pokazuje ze pomimo za dużej ilości kg można świetnie wyglądać i super się malować... rozwiń swoją myśl bo mnie bardzo interesuję ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Kinga8911 Czytając resztę Twoich wypocin na temat osób z nadwagą stwierdzam jedno... pływasz w płytkim brodziku intelektualnym i jest mi Ciebie żal... to że ktoś ma nadwagę nie znaczy że musi być leniem śmierdzącym i wciągającym tonę pożywienia... na nadwagę składa się wiele czynników... a Ty od razu obrzucasz takich ludzi błotem... no bo co taka osoba może wiedzieć o zdrowym trybie życia...?? Starasznie mnie Twoja wypowiedź wku... i lepiej się nie wypowiadaj na ten temat skoro nie znasz tych ludzi i nie znasz przyczyny... EOT |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny macie jakis domowy sposob na pozbycie sie sincow pod oczami i ozywienie cery?
Jutro ide na wesele a dzisiaj o 16 mam narade, ktora pewnie skonczy sie w polowie nocy no i ani nic kupic nie zdaze ani sie nie wyspie. Efekt bedzie taki, ze pojde na wesele i bede straszyc ludzi ![]()
#4884 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki koniec kłótni, jak komuś nie pasuje waga, kolor włosów, kolor skóry itp itd to niech nie ogląda filmików i spokój.
Według mnie zarówno xbebe18 jak i chlorofilek mają pojęcie o makijażu i kosmetykach, uwielbiam je oglądać, są przesympatyczne i bije od nich takie ciepło co bardzo lubię. A tu prosze kilka filmików "mejkapowych"o wspomnianej przeze mnie wcześniej Cher Lloyd http://www.youtube.com/user/cherlloyd#p/c/0/1OBrzgKjSXw
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
psy-chopatka
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Kinga powiem krótko: jesteś tak bezczelna że to przechodzi ludzkie pojęcie.
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() http://www.galeriehandlowe.pl/go.liv...rii-rumia.html ja mam w Rumii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | ||
Blond forever!
|
Cytat:
W sumie to korzystam tylko z tego kwiatka ![]() Cytat:
Wyszło na to, że powinniśmy wielbić osoby przy kości, bo są zjawiskowe! Dla mnie waga nie ma znaczenia. Tylko to co ktoś ma do powiedzenia. Ale tak często też jest, więc nie tłumaczmy wszystkich chorobami.
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
Są są kosmetyki w pepco
![]() Ja kupiłam z 7zł pomadki z Astora w Pepco. Jedną taka nude, a drugą różowo-fioletową dla mamy i są świetne ![]() Kupiłam jeszcze błyszczyk z Maybelline za 10zł, taki maybelline shine w ładnym lustrzanym opakowaniu. Z tego jestem mniej zadowolona, bo myslałam, że będzie to tkai kolor nude, a jest bezbarwny praktycznie ![]() Szkoda, że w pepco nie ma testerów.
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
No weźcie bo zaraz pojadę do tego pepco :<<
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.