Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-04, 13:31   #522
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
hejka mamuski

a oto moj picasso w akcji, a jak stopy pomalowala nie mam pojecia
Załącznik 3792060Załącznik 3792061
Załącznik 3792062Załącznik 3792063
cudna jak zawsze
Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
lubię lubię nawet bardzo dla im większej liczby gości tym lepiej
Tez takie wrazenie juz dawno odnioslam ze lubisz gotowac,bardzo duzo przepisow z kk ktore ostatnio czesto przyrzadzam pochodza wlasnie od Ciebie,dzis robie zapiekanke
Cytat:
Napisane przez katevalley Pokaż wiadomość

Ale Amelka to dała czadu. Na środku tańczyła, żeby ją wszyscy widzieli oczywiście. Brawo sama sobie chyba biła
cudna Amelcia

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
jak dieta? nie pytaj ostatnio nie moge sie za siebie wziasc bo ciagle jakies imprezy tluste czwartki tluste srodu itp

dzis znow idziemy do znajomych, kolezanka jest w ciazy wiec mamy mnostwo tematow do rozmow i maja pieska malutkiego ktorego fifi uwielbia(maltańczyk) tak wiec nasi tztowie sobie popija my poplotkujemy fifi pobawi sie z piskiem i zostajemy u nich na noc a jedzenie pewnie bedzie takie pyszne wiec od jutra dopiero zaczne dietowac;p
tez nie moge sie za siebie wziasc ostatnio

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Czemu tandetne? Ja tam nie widzę różnicy między nimi, a tymi co na all kupowalam. No i z tej firmy elefun mamy klocki - farmę właśnie i tez jak dla mnie niczym od duplo się nie różnią.

Wczoraj otworzyliśmy tylko misia - tego 3-częściowego do ubierania i jest super, Stasiowi się podoba
Konspi ja tam jeszcze tych klocuszkow nie widzialam bo tz kupil i dopiero dzis przywiezie a co mojej sis nie pasowalo to nie wiem

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora