2011-03-04, 13:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Cytat:
Napisane przez zaharia
|
cudna jak zawsze
Cytat:
Napisane przez lucky1910
lubię lubię nawet bardzo  dla im większej liczby gości tym lepiej
|
Tez takie wrazenie juz dawno odnioslam ze lubisz gotowac,bardzo duzo przepisow z kk ktore ostatnio czesto przyrzadzam pochodza wlasnie od Ciebie,dzis robie zapiekanke
Cytat:
Napisane przez katevalley
Ale Amelka to dała czadu. Na środku tańczyła, żeby ją wszyscy widzieli oczywiście. Brawo sama sobie chyba biła 
|
cudna Amelcia
Cytat:
Napisane przez Agusia_a9
jak dieta? nie pytaj ostatnio nie moge sie za siebie wziasc bo ciagle jakies imprezy tluste czwartki tluste srodu itp
dzis znow idziemy do znajomych, kolezanka jest w ciazy wiec mamy mnostwo tematow do rozmow  i maja pieska malutkiego ktorego fifi uwielbia(maltańczyk) tak wiec nasi tztowie sobie popija my poplotkujemy fifi pobawi sie z piskiem i zostajemy u nich na noc  a jedzenie pewnie bedzie takie pyszne wiec od jutra dopiero zaczne dietowac;p
|
tez nie moge sie za siebie wziasc ostatnio
Cytat:
Napisane przez konspiracja
Czemu tandetne? Ja tam nie widzę różnicy między nimi, a tymi co na all kupowalam. No i z tej firmy elefun mamy klocki - farmę właśnie i tez jak dla mnie niczym od duplo się nie różnią.
Wczoraj otworzyliśmy tylko misia - tego 3-częściowego do ubierania i jest super, Stasiowi się podoba
|
Konspi ja tam jeszcze tych klocuszkow nie widzialam bo tz kupil i dopiero dzis przywiezie a co mojej sis nie pasowalo to nie wiem
|
|
|