Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-05, 11:42   #1698
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

nie same pomidorki układasz na jakimś półmisku,z ogórkami tak samo.

nie ma problemu
feta:rozcieram fetę na pastę,doprawiam troszkę pieprzem i czosnkiem świeżym startym,nie dużo bo daje silny smak,jak nie ma świżego to można użyć w proszku też.A piórka tzn kroisz cebulkę na pół i później jak najcieniej w poprzek,Jak się odkleji każdy "ząbek"to wychodza takie piórka-ja tak nazywam nie wiem czy jasno napisalam

Dusiaka moj kolega mi wczoraj mowił jest dom do kupienia za 220 tys,tylko ze on jest mega zainteresowany i chyba kupi ale gdyby nie to od razu dam Ci znac,bo cena malutka.
I my też mamy problem z odparzeniem,mama tak odwalila ze szok nigdy w życiu jeszcze nie mial tak odparzonej pupci ale sypalismy mu mąką,wczoraj kąpiel w kisielu tez z mąką,na noc dużo sudokremu i dzisiaj jest duuuzo bledsze.
Brawo dla Oli za kroczki

Danielek z torcikiem
ale Danielek jest słodki mały przystojniak

Zosia też ma pupe czerwoną;/ sypiemy mąką i jest dużo lepiej. Kiedyś też już tak miała i u nas mąka pomaga najlepiej. My kąpiemy w balneum hermal i jest super. Po każdym innym do kąpieli mała ma tak suchą skóre.

wypróbuje twoje przekąski na roczku

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora