Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXIV
Wątek: Scent Bar XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-08, 20:11   #3457
vesenka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIV

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Miałam sen o Barze. Doczekaliśmi się forumowego fanklubu, który założył wątek streszczeniowy na perfumach i co wieczór ktoś opisywał co się działo w Barze, robili też analizy naszych słów, zachowań i dyskutowali o tym do rana

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
ja ich tam wczoraj znalazłam
ja tysz, ale już ni mom

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
i będę próbowała ichniejszych kremisiów do pyska, bo te mazidłowo-BUowe są do dupy, a nie twarzy... tak mniie wysypują na ryju, że w lustro spojrzeć strach :/
może masz skład nie do swojej cery?

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Skoro się upierasz, to prosz!

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
może masz choć mole spożywcze? albo muszki na suficie? ćmy? komary?
ja nabyłam ostatnio takie małe, obleśne robaczki. Jako gratis do mąki

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
to chyba też Venom był, bo wyżeram już 3 opakowanie
spróbuj najpierw 1 kaps dziennie i zobacz, jak będziesz reagował - koniecznie rano albo najpóźniej wczesne popołudnie, na noc odradzam
jeśli danego dnia zamierzasz mieć większą aktywność fizyczną, zażywaj przed tą aktywnością

ja wcześniej leciałam 1 kaps rano tuż przed rowerkiem (dojazd na zajęcia) i było git
obecnie zażywam 0,5kapsa (kupiłam na mazidłach kapsułki żelatynowe i odsypuję sobie połowę ) przed siłownią (na siłkę chodzę zazwyczaj dość późno - 20.00-21.00) - daje porządnego kopa, ale niekiedy potem mam problemy z zaśnięciem, jak przesadzę z ilością :/

na samym początku chuop mój mnie wkręcił i łyknęłam jednorazowo 2kapsy - NIE POLECAM
trzymało mnie calutki dzionek, a na wieczór podczas wizyty w Carrefourze miałam caly czas wrażenie, że za chwilę puszczę pawia do lodówki z mrożonkami, tak mnie mdliło :/

daje jeszcze spory (jak to chuop określa pięknie) appetite management - w sensie nie chce się żryć, tylko zapierniczać i czasami wkufa bierze (ale to tylko mnie - naturalne predyspozycje, chuop mniej nerwowy jest)
muszę toto obadać

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
po moim wczorajszym tupaniu nogą i odmowie podpisania aneksu, chyba że w ostateczności, bank wypłaci kasę zgodnie z umową

czyli mord w oczach się przydaje

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Madzik, przyjemności
Pomachałeś żonce więc chata wolna Na którą mamy wpaść? I co przynieść?

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
w kwestii wysyłek: vesenkowe poszło chyba we czwart, Piniowe dziś
dziś odebrałam, właśnie siedzę sobie z jednym okiem w zieleni, a drugim w fioletach

Zeżarło mi połowę cytatów

W kwestii zdobywania dużej ilości Euro, to ja się zgłaszam. Mogę na ochotnika odwracać uwagę Mogę się przebrać za gigantycznego hot-doga, albo pokazywać kolano z pończochą na głowie Nie wiem co skuteczniejsze.

Albo wiem! Obiecam,że za 600 tys euro PRZESTANĘ śpiewać Tak, to świetny interes dla zmuszonych do słuchania
Bo wiecie, zmiana planów, upatrzyłam sobie jeszcze inną chałupę , o tą .
Nie wiem skąd tendencja, żeby wszystko było białe, ale się przemaluje jakby co

Ju, kolejny piękny obraz

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Dumam którą nabyc

TOM czy TOM

Trzy stowki robi jednak różnicę
Ale jeśli używasz codziennie, to nie warto oszczędzać. Tyle,że nie mam pojęcia, która jest praktyczniejsza

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Właśnie, miałam pytać już wcześniej, ale oczywiście zapomniałam Jak Wam się używa antyzmarcha?

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora