|
|
#3331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
tam myślałam
![]() coś tak czułam (mojej siostry nikt nie chce, nawet jej facet który z nami mieszka 1,5 roku nie chce jej się oświadczyć i zabrać do jakiegoś ich własnego domu z dala od nas )Cytat:
Cytat:
od nas dostaniesz całą moc Wszystkiego najlepszego kibitki |
||
|
|
|
#3332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Nie planuję, ale kto wie...
![]() Bardziej marzy mi się ten róż: http://www.temptalia.com/guerlain-bl...hotos-swatches Cena jest totalnie zbójecka, ale może na bezcłówce stanie się cud ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3334 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taki skromny no ale -> I ode mnie: Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Czy nie sądzicie, że pójście wieczorem samej do klubu jest cokolwiek disgasting i śmieszne?
Nie ma kto ze mną pójść, a ja mam chcicę... |
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewciu, nieładnie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3337 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nie jest. absolutnie
|
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3339 | ||
|
Wtajemniczenie
|
I za wszystkie pozostałe życzenia również Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym się chyba stresowała sama iść tak ogólnie, ale nie uważam żeby to śmiszne było ![]() no so? (ciężko się mieszka na 40 metrach w 4 dorosłe osoby)
|
|
|
|
|
#3341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3342 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly, doczytałam
trzymam kciuki za cud i robotę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
maskara jakaś, u mnie to w porównaniu pikuś, boli tylko i tyle, ale funkcjonowania normalnego nie uniemozliwia.. mam nadzieję że ten Oeparol rzeczywiście pomaga i że będzie lżej, tylko pewnie trzeba stosować przez dłuższy czas,i jak idzie? ocipłabym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- zapomniałam napisać że mój wczorajszy blob to tylko połowa poniedziałkowych stresów, okazało się że bank dał dupy i źle napisał umowę kredytową w związku z czym do 10 marca kasy sprzedający nie dostaną.. na szczęście to normalni ludzie i raczej nie zamierzają po notariuszach albo sądach biegać.. ale co się wczoraj stresa najadłam to moje.. no i mieszkanie odbieram tydzień później niż miało być
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze dziś poprawiałam, ale już gotowe:
red i kot 2.jpg
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za ile?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3347 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3348 | ||
|
Nindżopesz
|
Madzik, kup nam coooś
Ja bym kciała majtki "mind the gap".Trzymam kciuki za kogo trzeba. Miałam sen o Barze. Doczekaliśmi się forumowego fanklubu, który założył wątek streszczeniowy na perfumach i co wieczór ktoś opisywał co się działo w Barze, robili też analizy naszych słów, zachowań i dyskutowali o tym do rana ![]() Tylko wodę zakręć przedśmiertnie żeby nie naciągać spadkobierców na koszty ![]() A na poważnie, biedactffo Cytat:
Np. bananem albo ogórkiem ![]() Cytat:
Łooo, jakie szczupłe nózie, przyznaj, nie o mnie myślałaś malując! Świetny nastrój Co następne a raczej która?
|
||
|
|
|
#3349 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zjadłam dwie czekoladki i tort z wczoraj, już mam mdłości a jeszcze mam trzy kolejne czekoladki
ble Cytat:
Cytat:
ale jakieś białe te mieszkania, za białe, za sterylne i za duże.. Cytat:
My te z nie mamy o czym pisać a piszemy ![]() mam nadzieje że w kącie mięciutko i cieplutko, no chyba że wyszłaś ![]() Cytat:
za całą probówkę taa, mam podobnie, najłatwiej mi się wstaje w weekendy, przed 7 jestem super obudzona i fogle zazdraszczam Londka, baw się dobrze Cytat:
Cytat:
chuda wystarczająco dla Redzi?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#3350 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fogle to znalazłam w sieciuni obrazy jtore mi sie podobają
i kupiłabym...ale dlaczego one takie drogie som?!!! druga rzecz ze same giganty...nie fiem czy koles jakis znany czy co ze tyle bierze
|
|
#3352 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szok dobrze że sprzedający są ok chociaż Cytat:
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
O, to jest dobry pomysł!
Ju, namaluj Bar
|
|
|
|
#3354 |
|
Wpisz tu zomzing
|
poka poka
|
|
|
|
#3355 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wklejam obrazki com znalazła jakby ktos sie interesił:
http://kazina.pl/index.php/component...,41/catid,117/ ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- ciekawa jestem co ju by namalowała myslać o mnie , w sumie mógłby powstac taki cykl inspirowany barowiczkami
|
|
#3356 |
|
Nindżopesz
|
Nawet za chuda!
![]() Polly, poka łobrazy. Może drogie bo maluje stopami? Albo... czymś innym. Piniu, w dzisiejszych czasach samotne szlajanie po klubach chyba nikogo nie dziwi. Ja bym oczywiście nie poszła bom dzikus ale nie widzę niczego śmiesznego ani fakin disgasting. |
|
|
|
#3357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3358 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
to może ja znajdę dziś? albo nie, dziś mnie już mdli, poczekam do za tydzień, dziś się za to dopcham kiszonymi ogórkami
![]() są ok, ale przez banki to mi łapki opadają, najpierw ten Kościelniak, teraz nie taka umowa.. nie rozumiem podstawowej rzeczy - skoro bank taką umowę sporządził i podpisał to dlaczego nie pogodzi się z tym i nie wypłaci ludziom kasy tak jak miało być zamiast zmuszać mnie do aneksu i zobowiązywać się do pokrycia ewentualnych kosztów swego błędu???? popieram
|
|
|
|
#3359 | |
|
never say no to panda
|
dzięki wszystkim za kwiaty
![]() ale do wazonu i tak nie mam, co wstawić za to mam co zmywać w zlewie kuchennym...*edit - nie zauważyłam wcześniej - i stos ciuchów do poskładania Cytat:
![]() od razu widać, że to Red nawet jak ktoś Red nie zna, popatrzy i powie "o, Red!" ![]() z okazji dnia kobiet zabrałam się wreszcie za porządki - i w kolekcji, i w ciuchach zaraz wszystko poleeeeeci na handel / wymianę, a ja - mam nadzieję - uzbieram nieco funduszy na nowe chciejstwa... może mię humor się polepszy zapomniałabym zamówiłam sobie wielgaśną pakę z Polleny-Ewy (z odbiorem osobisty of koz ) - polecam taką czarną odżywkę z rzepą i innnym świństwem - śmierdzi niemożebnie, ale za to jak działa i będę próbowała ichniejszych kremisiów do pyska, bo te mazidłowo-BUowe są do dupy, a nie twarzy... tak mniie wysypują na ryju, że w lustro spojrzeć strach :/
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-08 o 12:26 |
|
|
|
|
#3360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pewien pomysł, ale dopóki nie zrobię choć szkicu, nic nie powiem ![]() Cytat:
Porównaj z młodym Fałatem i Rafałem Malczewskim. Lubię takie malarstwo, ale wg mnie powinno być mniej naśladownictwa, więcej indywidualizmu. Może się czepiam- ale porównuję z najlepszymi Eeee, chyba nie... Jednak maluję teraz z myślą o wystawie Ale jestem otwarta na wszelkie inspiracje Myślę, że postać na tle paneli podłogowych z zaburzoną kompozycją - to może być ciekawe
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

ja bym się chyba stresowała sama iść tak ogólnie, ale nie uważam żeby to śmiszne było
trzymam kciuki za cud i robotę
nie wiem czy to ma zwiazek - ale Oeparol to skład, który i tak kobitkom służy - będę obserwować - choć coś mi podpowiada ze to przypadek

Na Karowej byłam, nawet spoko, żadnych zakrwawionych pacjentek z łożyskiem ciągnącym się po podłodze, żadnych jęków ani zawodzenia.

szok dobrze że sprzedający są ok chociaż