Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-09, 18:54   #3825
Agus140188
Rozeznanie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
przyszło mi grzeszyć na ślubie iiii od soboty wzrost i albo spada do 92,5 albo jest nawet 94 po czym rano znow 92,5 wsciekne sie !!!!!!!!!

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

nigdy nie zobacze 8 z przodu nigdy bo sie zalamie i zaczne wpiep...ac ja wiem ze tak bedzie
Hej koleżanko!!!!! Głowa do góry!!!! Nie wolno wątpić ani na momencik. W chwilach załamki pomyśl sobie ile już osiągnęłaś. I pamiętaj- wszystkie jesteśmy z Tobą i nie damy Ci się tak po prostu załamywać!!! Jak dla mnie- osoby świeżo zaprawionej w boju, jesteś wzorem do naśladowania wytrwałości, zatem proszę bez załamek mi tu

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
na spala kalorie duuuużo kalorii! 4x więcej niż na normalnej bieżni.
Na pewno poprawia mi się kondycja. wydaje mi sie ze skora jest tez wygladzona - zawsze nakladam kremy jakies odchudzajace na nogi przed wejsciem
ja się bardzo ciesze z racji ze chodze i darmowo mamy wejscie na ,maszyne vibro coś tam, też fajne

dobra, daje to zdjęcie, mimo że w bieliźnie. możecie mnie zjechać z góry na dół [ale po prostu zaczęłam siebie akceptować i już się nie wstydzę tak bardzo pokazywać :P]

http://img689.imageshack.us/i/porwnanie1.jpg/
Motywacja moja wzrosła o 200% sporo już osiągnęłaś i życzę dalej takich pięknych rezultatów :brawo: