|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Ech, muszę Wam podziękować Dziewczyny-mimo, że niewiele się odzywałam na forum to jesteście dla mnie mega wsparciem! Dzieki wieelkie! ;*
Przechodzę na faze 3, mam 57kg, przy wzroście 177cm to wg tabel nawet za mało, ale zdaje się, że mam kości pneumatyczne:P Dziekuje raz jeszcze, bedę nadal do Was zaglądać!
|
#3782 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Poćwiczyłam trochę Mokra jestem jak szczur Ale ćwiczenia nawet fajne. Na początek wzięłam niezbyt długi program na cel a i tak się zmachałam.
|
|
|
|
|
#3783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3784 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok 18 jak dotrę do domciu po "ciężkim" dniu w pracy
|
|
#3785 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny.....potrzebuje pomocy..... moja silna wola poszła sobie gdzieś w dal....A tak mi dobrze szło...
Zeżarłam sajgonkę,troche surówki i mam wyrzuty sumienia.... Najgorsze,ze straciłam motywacje... zaczyna mi wszystko "zwisac"-czy schudne,czy nie.... Ratunku!!! |
|
|
|
#3786 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a potem faktycznie speed mam niesamowity wszystkie poranne czynności już mam tak dopracowane żeby czasu na nic nie tracić Cytat:
![]() a teraz wam pomarudze bo mam paskudny dzień po primo - z porcelanką mam problem od dłuższego czasu, prawie tydzień nic, nie chce z xenną przesadzić :/po secundo - okres mi się spóźnia, dziś 32 dzień, PMS jest a @ ni widu miałam legginsy dziś na sobie pierwszy raz i podziurawiły się na szwie - nowe były i takie w sam raz na mnie więc to nie dlatego że musiały się naprężać na mojej grubej dupce ![]() spuchnięta jestem co widzę po kostkach i nadgarstkach zrobił mi się wielki pęcherz na spodzie pięty i boli tak że ledwo chodzę dziś koleżanki z grupy z zachwytem zauważyły jak schudła.... nasza koleżanka że mocno, że jej spodnie wiszą. a ja? dochodzę do wniosku że pewno nic nie widać w takim razie ![]() i jutro zajęcia mam z najgorszym facetem na katedrze a teraz czekam co jeszcze się zdarzy w tym 'cudownym' dniu
|
||
|
|
|
#3787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie na razei tez nikt nie chwalil...a ja dzis na sledzie sie zucilam ...byly w smietanie dla meza a dla mnie oczywiscie kupilam w jogurcie ...i zjadlam cale 300g ![]() meatl fish... tez masz hashimoto? ja tez niestety, codziennie tableteczke na sniadanko ...ale nieraz tak bywa , ze tez zapominam ...teraz musialam dawke podniesc...ale bardzo mnie ta tarczyca juz denerwuje bardzo czesto marzne i mam okropny humor
|
|
#3788 | |
|
Rozeznanie
|
ja wlasnie spalaszowalam kotleciki :O z sosem czosnkowym...
Dzisiaj sroda popielcowa a ja sie mięchem opycham ale powiem szczerze ze zrobiłam to całkowicie nieswiadomie dopiero jak zjadlam to sie skapłam... ehh trudno...Przyszły mi te bluzeczki, sa idealne - super lezą a jak zrzuce jeszcze cos nie co to juz w ogole beda extra! ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Legginsy maja to do siebie ze czasem lubia płatac figle - ja to akurat wiem z wlasnego doswiadczenia! a kolezanki pewnie z zazdrosci nic nie mowia...nie przejmuj sie tym, wazne ze Ty wiesz ze lepiej wygladasz i lepiej sie ze soba czujesz ![]() Ja niestety tez dzis jestem w nie najlepszym humorze... Julia siedzi ile sie da u babci bo bylabym w stanie krzyczec na nia o byle co a tego nie chce robic... jutro biore ostatnią tabletke anty wiec @ tuz tuz...i juz tez daje sie we znaki! Istna hustawka nastrojów...!!!!!!!
|
|
|
#3789 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Nadiia24;25611345]ja wlasnie spalaszowalam kotleciki :O z sosem czosnkowym...
Dzisiaj sroda popielcowa a ja sie mięchem opycham ale powiem szczerze ze zrobiłam to całkowicie nieswiadomie dopiero jak zjadlam to sie skapłam... ehh trudno...Hej...wlasnie ja jak zaczelam robic mielone to sie skapnelam, ze sroda popielcowa...i dlatego byly sledziki ...ale jak nie swiadomie to nie masz grzeszku
31.05.2013 bylo 82,5 ....jest 72,5kg 18.07.2013 -10 kg Edytowane przez beate5454 Czas edycji: 2011-03-09 o 15:15 |
|
|
|
#3790 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
a teraz już 32.... też bym pomyślała że koleżanki zazdrosne gdyby nie to że innej dziewczynie mówiły też bym dzisiaj krzyczała, płakała i nie wiem co jeszcze. jakby się ktoś tylko nawinął to by było ![]() ide sobie serek homo zrobić i kawkę - może chociaż ciut mi będzie lepiej ![]() beate5454 tak, od niedawna mam zdiagnozowane Hashimoto :/ u mnie najprawdopodobniej to rodzinne - babcia też ma. ale ja biorę codziennie tabletkę zaraz po obudzeniu i akurat zanim się ubiorę, umaluję i spakuję to mija 30 minut i mogę pałaszować śniadanko. więc dobrze brać regularnie - mi przez ten pierwszy miesiąc brania Eutyroxu TSH ładnie do normy doszło samopoczucie już mam lepsze
Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2011-03-09 o 15:22 |
||
|
|
|
#3791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i dukaj grzecznie jezeli ci zalezy na spadkach mi tez sie czasem zdarzaja male grzeszki :P niestety
|
|
#3792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
@ jest duzym wysilkiem dla nas .Ja w styczniu wcale nie dostalam@ i pobieglam do lekarza ...wyszytko mi wyjasnil tak jak wlasnie pisze
|
|
#3793 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() już po zajęciach, ale śliczna pogoda zaraz zrobię szaszłyczki na obiad
|
|
|
#3794 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wiem że @ na diecie się spóźnia i że to normalne... tylko PMS też by się mógł spóźniać a nie przychodzić w normalnym czasie i trwać tyle czasu... ale ja się śmieję że to dlatego że mam zacząć brać tabletki anty, od momentu krwawienia i @ się chowa żeby odwlec ten moment Cytat:
w każdym razie można zacząć kasę zbierać |
||
|
|
|
#3795 |
|
Rozeznanie
|
a ja chciałam się pochwalić, za 3 dni minie miesiąc odkąd jestem na diecie [II podejście] i w sumie straciłam 7 kg
![]() wiem że to nie jakoś zachwycająco dużo, ale miałam ponad tygodniowy zastój.. pokazałaby zdjęcia [bo chyba już widać różnicę ] ale się wstydzę :P
|
|
#3796 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i nie ma się czego wstydzić tylko dawaj i wrzucaj fotki!
|
|
|
|
|
#3797 |
|
BAN stały
|
hej laseczki
wróciłam z dnia próbnego w sklepie ![]() jejku będę sie modlić żeby zadzwonili w poniedziałek ale coś wątpię bo tyle kandydatek mieli chyba z 30 osób a tylko jedna przyjmą
|
|
|
|
#3798 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a jeśli chodzi o fotki, to no ten tego, ja mam takie w bieliźnie i dlatego sie wstydze :P może zrobie jakieś porównanie i wrzuce ^^ Cytat:
trzymamy kciuki
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
kurcze dzieć mi się rozchorował właśnie małż jest z nim u lekarza, martwię się bo był ostatnio chory w styczniu i dość długo ![]() właśnie robię papryczkę z farszem mięskowym, ciekawa jestem co wyjdzie z tego
|
#3800 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() szkoda tylko że ja nie lubie papryki.... eh1?!? [a na ostrą jestem uczulona... :/]
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam 3 duże papryki, przekroiłam na pół i nafaszerowałam mięskiem mielonym z cebulka i pieczarkami. Zapiekłam w piekarniku polałam sosem czosnkowym przed zjedzeniem. Istne niebo w gębie. Papryka traci tak jakby swój wyraźny smak, jest mięciutka i pyszna
|
|
#3802 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3803 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
super wynik :P ja w 9 tyg schudłam 9 kg i uważam ,że to super:P więc nie narzekaj, bo za takie gadanie... ![]() a firmę podasz?:P i gdzie?
|
|
|
#3804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3805 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3806 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a teraz zmykam na VACU i jak wrócę to się zastanowię czy chcę publicznie się tu zawstydzać fotami w bieliźnie :P
|
|
|
#3807 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Mam karnet wykupiony, ale na razie nie zaczęłam chodzić
|
|
|
|
|
#3808 |
|
Rozeznanie
|
na spala kalorie
duuuużo kalorii! 4x więcej niż na normalnej bieżni.Na pewno poprawia mi się kondycja. wydaje mi sie ze skora jest tez wygladzona - zawsze nakladam kremy jakies odchudzajace na nogi przed wejsciem ![]() ja się bardzo ciesze z racji ze chodze ![]() i darmowo mamy wejscie na ,maszyne vibro coś tam, też fajne ![]() dobra, daje to zdjęcie, mimo że w bieliźnie. możecie mnie zjechać z góry na dół [ale po prostu zaczęłam siebie akceptować i już się nie wstydzę tak bardzo pokazywać :P] http://img689.imageshack.us/i/porwnanie1.jpg/
Edytowane przez jolkah Czas edycji: 2011-03-09 o 17:20 |
|
|
|
#3809 | |
|
Wtajemniczenie
|
ok
dostaniesz kochana;* i Cię odwiedzę![]() Cytat:
cieszyć się trzeba ze spadków i pokaż potem zdjęcie, pokaż![]() ja chcę już szaszłyki zaraz powinny się upiec
|
|
|
#3810 |
|
Wtajemniczenie
|
przyszło mi grzeszyć na ślubie iiii od soboty wzrost i albo spada do 92,5 albo jest nawet 94 po czym rano znow 92,5 wsciekne sie !!!!!!!!!
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- nigdy nie zobacze 8 z przodu nigdy bo sie zalamie i zaczne wpiep...ac ja wiem ze tak bedzie
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

Mokra jestem jak szczur 
ja tu widze od 5.30!!!!! ja idąc na zajęcia na 8, wstaję o 6.30, ledwo się wyrabiam zawsze, ale nie mogę wcześniej wstać
a potem faktycznie speed mam niesamowity
Denerwują mnie, bo są czerwone i je widać, wrrr.
Na mojej jaśniuteńkiej skórze i tak ich wtedy za bardzo nie widać, trzeba się przyglądać żeby je dostrzec. Ale takie czerwone są wkurzające
nic, nie chce z xenną przesadzić :/
że mocno, że jej spodnie wiszą. a ja? 

a teraz już 32.... 

w każdym razie można zacząć kasę zbierać
chyba z 30 osób a tylko jedna przyjmą
zaraz powinny się upiec