2011-03-10, 00:21
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
Napisane przez rachell111
i liść: czask-prask za indyka 
|
No ale dlaczego, przecież indyk dobry jest, i łatwo dostępny u Cię, to cieszyć się trzeba 
Cytat:
przynajmniej będę chóóóóóóóóóóóóóóda (cios poniżej pasa )
|
Od biegania za tymi wymarzonymi tapetami, których nigdy nie znajdziesz? 
Cytat:
Napisane przez Szara Róża
Nie wiem, bo pojękując i utykając, czmychnęłam spłoniona w ciemności przejścia podziemnego (gdyż incydent przed przejściem owym miał miejsce  )
|
Biedna 
Cytat:
Napisane przez rachell111
|
Ekspresowa kąpiel, całe 4 minuty i 2 sekundy 
A KB II dają właśnie na tvn 
Cytat:
Napisane przez kamena
czemu cebula? skojarzenie z czosnkiem? 
|
Do śmiechu Ci? 
Cytat:
yyyy, piwo?
|
No... no nie bałdzo, tak w stronę mocniejszych % Cię pokieruję 
Cytat:
Napisane przez Miciel
i z ziemniakami, i z fasolką po bretońsku i innymi rzeczami, co ten gryx wtucza w siebieu 
|

Cytat:
Napisane przez Polly_
teraz to nawet nie wim jal wyglanda ani co robi   , ale dawno dawno temu to mialam nawet plan zapoznania z nim  , ktory nawet zaczełam nieco chaotycznie realizowac po pijaku..niestety bez skutku
|
Ale chodzi nam o Huberta Urbańskiego? 
Cytat:
Napisane przez kamena
w palarni 
|

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg
jagoda w szafie 
|
Jaka księżniczka 
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
... drogeria- i tam odkryłam  agenta Provocateura dla ubogich- Le Jardin amour  jest bossski- używam mgiełki perfumowanej do ciała, a wali ode mnie na 5m
|
Na pedecie jest w dobrej cenie edt 
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
|

---
Przez to Wasze czaskanie postów na akord, nie pamiętam, co jeszcze pisać miałem O pięknym awie Pin, o tym, że ciasto na pizzę to naprawdę nic strasznego, o cudnych florensowych papugach itd. 
---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
EDIT: już mnie TŻ uświadomił, że to bez sensu bo spłynie i się nie wchłonie. Buu.
|
Opal nad zapalniczką 
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Zjadłam psom suchą na kość kiełbasę, którą dostały na kolację od pana mordercy (sąsiada)- mniam! Czekałam do po północy, bo we środę był super wielki post
|
Ju! Sąsiad morderca i kiełbasa? Mam nadzieję, że nie domowej produkcji
Tak przy okazji, nauczycielka od polskiego w LO opowiadała nam kiedyś, że daaawno temu czekała w Środę Popielcową do północy, bo miała straszną ochotę na parówkę z musztardą
|
|
|