![]() |
#3661 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Nie wiem, bo pojękując i utykając, czmychnęłam spłoniona w ciemności przejścia podziemnego (gdyż incydent przed przejściem owym miał miejsce ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-03-09 o 18:46 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Zakorzenienie
|
do wanny biere to http://www.youtube.com/watch?v=dHYDF...eature=related
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
o, ciekawe, nigdy nie czujesz?
ja czuję zapachy przez sen, i to takie prawdziwe, np. śni mi się że jestem w piekarni to czuję zapach pieczywa.. taka full wypas iluzja, nic dziwnego że czasem nie wiem czy coś mi się śniło czy było naprawdę ![]() czemu cebula? skojarzenie z czosnkiem? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak można nie oglądać yt? ![]() --- pytanie mam: jak często pucuje wewnątrz lodówkę perfekcyjna pani domu? ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
perfumowy zawrót głowy
|
a jest tu taka w ogóle??
![]()
#3665 |
Wpisz tu zomzing
|
i z ziemniakami, i z fasolką po bretońsku i innymi rzeczami, co ten gryx wtucza w siebieu
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- no ten tego... jak podłogi umyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
perfumowy zawrót głowy
|
w weekend robię guacamole narobiliście mi smaka
znowu szukaliśmy długo kota - ona wlazła do szafy i chyba zasunęła sama drzwi... aaa i nie polecam truskawkowego żwirku, wraz z zawartością kuwety jest aromat taki że nic tylko ![]()
#3667 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
sufit w pralni Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-09 o 19:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |||
grozi wypollizowaniem
|
nom
![]() Cytat:
nom...to w sumie prawda..ze nie ma...bo kto by ja chciał ![]() troche mi jej zal serio ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak juz nie moge zdzierżyc to sugeruję perfekcyjnemu panu domu ze cos capi niemiłosiernie i moze by cos z tym zrobic ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- wogle to mnie dzis kultura zaatakowała ![]() ![]()
![]() |
#3669 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() klasik, druga to moja (bez pomidora, ale z sosem tajskim) i american (z dodatkiem jogurtu greckiego/śmietany) aaa, robisz ze świeżą kolendrą? ![]() bo bez kolendry to jest zupełnie inna rzecz ![]() ad. 2 trza mieć drugiego, który delikwenta odsunie ![]() ad. 3 w ogóle żwirasy zapachowe to rzyciowa rzecz - żwir warto najtańszy kupować, jaki się znajdzie, bo zachwalania producenckie o wystarczaniach itp można o kant zadka - ino wybrać rodzaj: naturals drzewny (nie zbryla, można klozetować, ale zwierza mogą roznaszać kłujące wiórko/drzezgi), bentonit gliniany (zbryla, nie wrzucać do kanalizy, zwierza roznoszą grudki gliny), silikonowy (lepiej pochłania zapach, ale trzymie kolor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie ma fajnych avków (chyba będę w związku z tym swe zdjęcie musiała wstawić ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Później pomyślałam, że chodzi Ci chyba o spodnie ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zacytowało ![]() perfekcyjnapani wymiany pościeli ![]() a) jak podśmiarduje b) jak się lepi c) jak się gości spodziewa ![]() i tulam Sałać potłuczoną i obdrapaną ![]() ![]() i czytam ksionszke w której jedna z głównych postaci ma na imię Polly ![]() i robiem pizzę ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i jak ci wyglądam? ![]()
![]() |
#3674 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
tego się właśnie obawiałam
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pocieszyłaś mnie ![]() Cytat:
i jest wiosennie ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
świeżej kolendry ni mom, wersja z jogurtem greckim brzmi ciekawie ![]() dzięki za typy wiem, wiem to o drugim kocie....pomyślimy ![]() póki co mam problem, kot, który rzekomo nie zna agresji, jest agresywny wobec dziecka, co dziecko robi z kotem to inna sprawa ![]() żwirek u nas się sprawdza najlepiej ten bardzo drobny, typu compact, ale pierwszy raz kupiłam o zapachu truskawek, bleeee jagoda w szafie ![]()
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-03-09 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3676 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Zakorzenienie
|
nooo jak na zdjęciach
![]() na własnym, na oko, bez oleju ze fetom, oliwkami, salami i mozarelom i jeszcze cebula to był poryw chwili i zamiast sosu dałam keciup ![]()
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 jak agresywny? w sensie co robi/jak to wygląda? ad. 3 jak compact to bentonitowy, w sumie wielkość ziarna ma niewielkie znaczenie - najdrobniejszy jest ten dla persów, ale spokojnie można wielkość ziarna mieszać, o ile to kotu nie przeszkadza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
właśnie, zapomniałam spytać ostatnio...czemu Ci Twoja pizza nie smakuje?
#3681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Jagoda ![]() nie wiem, nie smakuje mi i koniec, niezależnie od przepisu
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz, jak pomidory są bez smaku też daję suszonego z oleju, albo takiego z puszki. Ale wersje eksperymentalne też mi się zdarzają ![]()
![]() |
#3683 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() dziś kota się na nią rzuciła, ja wiem to wina młodej, bo robi jej taczkę itp ale widzę, że kota nerwowo na nią reaguje i autentycznie próbuje ją gryźć i drapać. z drugiej strony, chodzi za nią, jak młoda leży to jagoda pcha się do niej i kładzie się obok. ale i tak nie mogę ich spuścić ani na chwilę z oka ![]()
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-03-09 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To była Sztuka Ciężka Gatunkowo Serdecznie ucałowywuję Różę ![]() O rany, jak piękna- uwielbiam kocią minę "No ale o co chodzi?..."
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
podrążę temat, bo może da się to zmienić. Nie smakuje ciasto czy góra? A jak ciasto to co nie pasuje? smak/konsystencja/grubość, twardość?
Pizza to jedna z moich ulubionych potraw i nie widzę przewagi knajpianej nad domową ![]()
#3686 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Jagoda nam też się od razu spodobała, ale charakter ma troszkę trudny ![]()
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
Jak również byłam u fryzjera - niestety, nie dość, że przy drugim spotkaniu okazała się sympatyczna, to była w lokach- co wróży szybką ciążę
![]() ale ostrzygła mnie jak chciałam, podcięła te bidne pojedyncze włosy po degażowaniu (końcówki) i wzięła za wszystko 27zł ![]() Czując nie przepartą chęć użycia już na dworze jakichś nowych perfum, weszłam do jedynego sklepu po drodze do fryzjera- ciuchy, biżuteria i drogeria- i tam odkryłam ![]() ![]() kocham wiosnę ![]()
#3688 |
Zakorzenienie
|
właśnie, zapomniałam przytulić Sałatki-o-naderwanym-liściu-i-dwóch-dziurach-w-gaciach. Pójdź w me ramiona bidulko
![]() Ciocia vesenka przytuli i da ciasteczko. Z mumijkiem ![]()
#3689 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
jeśli kota nie jest taka, że można z nią wszystko zrobić (nosić, przytulać, zakrywać głowę, chować za pazuchę) to niestety pozostaje uczenie dzieciaka, czego z kotem ma nie robić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a takiego ciasta w knajpie nie spotkałam- tak pysznego
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.