2011-03-11, 05:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
Napisane przez kochanie
A może trzeba dłużej poczekać aż ten lakier pod spodem wyschnie? Nie mam tego w essence, więc nie wiem, mam tylko z Orly - maluję nim zazwyczaj następnego dnia po pomalowaniu paznokci i staram się bardzo szybko to robić, tzn. przejeżdżam pędzelkiem tylko raz w miejscu, nic nie poprawiam. Trochę zamotałam, ale może zrozumiesz 
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------
Jeszcze zapomniałam - Isa, ja bym powiedziała koleżance, że jeśli ten chłopak się chce z Tobą zobaczyć, to niech sam się odezwie (nawet przez facebooka), a nie ona będzie Was swatać na siłę 
|
No właśnie próbowałam też na suchy lakier, już taki całkiem zaschnięty. Ale spróbuję zrobić też tak jak mówisz 
Ja jej mówiłam to samo, ale do niej to nie dociera W sobotę jak byłam u niej na plotkach to twierdziła, że on o mnie wypytywał, ale przecież kurka mógłby sam do mnie napisać. Najwyżej bym go olała gdyby się okazało, że rozmowa się nie klei, ale takie pytanie przez koleżankę to zupełnie jak w podstawówce 
Choć mogło być i tak, że on wcale o mnie nie pytał tylko koleżanka mnie tak wkręca, ona jest zdolna do wszystkiego. Znamy się od przedszkola i wiem jakie ona numery potrafi robić jak chce kogoś wyswatać. Udało jej się wyswatać parę osób, w tym swoją siostrę, więc uważa chyba, że ma do tego jakiś dar czy coś 
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
Ja go mam i nie widzę takich rzeczy, ale fakt faktem, ze jak nie uda mi się pokryć pazurka przy dwukrotnym maźnięciu pędzlem (obojętne czy suchy czy mokry a wręcz wolę na mokry kłaść) to się różme rzewczy dzieją- np. robi się pośrodku pasek błyszczący 
|
Mi się pod spodem lakier jakby rozpuszcza. Tzn. jest już zaschnięty a jak nałożę top coata to dzieje się coś takiego jakby lakier od nowa ożywał A jeśli mocniej docisnę pędzelkiem to lakier mi się za nim ciągnie i zostaje smuga 
Cytat:
Napisane przez bossy
Heju. Właśnie wróciłam z tej 2 poprawki. No i nie wiem... :/
|
Będzie dobrze
Czas edycji: 2011-03-11 o 05:52
|
|
|