Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-11, 21:28   #880
Harrods
Zadomowienie

Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość

Będzie dobrze, ja dziś też mam doła, że jestem beznadziejną matką i takie tam wymysły

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
harrods Ty mi tu nie narzekaj,bo zaraz klapsa dostanieszKażdy ma gorsze dniciesz się ciążą,bo to już prawie meta !!
ja juz nie wnikam w rozstępy,dopiero teraz pod koniec wyszły mi te kochane paseczki z pierwszej ciąży.. znikną do lata
Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Harrods, nie plakaj, rozstępy zbieleją i naprawdę nie będzie ich potem specjalnie widać. A będziesz mieć przy sobie skarba prawdziwego. ja sama mam uda i biodra cale w pasy w czerwone i widzę, ze stopniowo bledną
Rwa ci przejdzie, jak się dzidzia przemieści, ja już nie pamiętam, jak to było w ogóle, a jeszcze w pierwszej połowie lutego mnie męczyła strasznie.
Najlepiej się prześpij, albo włącz sobie coś zabawnego czy odmóżdżającego.
Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
głowa do góry, po dole jutro nie będzie śladu, rozstępy mogą być mniej widoczne potem, a beznadziejna to Ty na pewno nie jesteś!
Jeszcze tylko troszkę i maluszek będzie z Tobą, jeszcze wytrzymaj
Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Harrods kobitko przywołuję Cię tutaj do porządku bo jak nie to lanie.
Nie przejmuj się rozstępami bo prędzej czy później zbledną i nie będzie ich widać. Ja też już waże 80 kg i cellulit mam nawet na łydkach ale się nie przejmuję. Mojemu tż-owi się podobam i to wystarczy a najważniejsze, że wszystko to co złe do tej pory wynagrodzi mi moja niunia jak się urodzi.
Także głowa do góry kochana.
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Ja wiem, że tak nie można. Już mi trochę lepiej. Faktycznie, stwierdziłam, że obejrzę jakiś śmieszny film i na pewno mi pomoże. No cóż, film ("Zanim odejdą wody") śmieszny nie był, ale chyba trochę pomógł.

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
ja sobie wole nie wyobrażać, jak bym puchła latem, skoro teraz już tak wodę zatrzymuje.
Noo, często mnie ta zima wkurzała, bo trzeba się ubierać w tysiąc rzeczy, a i bez tego jest ciężko. Założenie kozaków, to prawdziwy wyczyn. Poza tym w moje już dawno łydek nie zapinałam i musiałam kupić nowe (w EMU jest super wygodnie). Kurtkę noszę męża, jest strasznie ciężka i gruba (z kożuszkiem) i jak gdzieś wchodzę, to od razu się gotuję. Ale jak sobie pomyślę, że miałabym to przechodzić w upały, to słabo mi się robi. Jak wtedy musiałabym być spuchnięta ... I w sumie, to cieszę się z tych kozaków, bo wolałabym publicznie teraz nóg nie pokazywać - stopy i łydki mam spuchnięte jak balony.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora