2011-03-12, 20:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Klęczy się z tyłkiem w górze- no ale dobrze, nie bądźmy drobiazgowi 
|

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Agnes, rzeczywiście jak czasami narzekasz na robotę - znaczy te wyjazdy i wymagania wiecznego zachrzanu - to myślałam, że dwa razy tyle dają 
|
A może jakieś premie dają czy cuś 
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Spo, pytałaś kiedyś czy mi ciężko. Ostatnimi czasy tak, wieczorami się toczę zamiast iść i ciężko się w nocy przewalać po barłogu. Rano na szczęście wszystko mija. A jeszcze ostatnio mnie zaczęło w krzyżu łupać ale to chyba normalne?
Cykam się, że skurcze przegapię ale to chyba niemożliwe 
|
Jasnowidz Spo 
Mi ciężko było tylko w pozycji leżącej czyli przekręcić się z boku na bok Za dnia to śmigałam normalnie, nawet po schodach Do końca 
Co do łupania w krzyżu to hmm nie pamiętam, a skoro nie pamiętam to chyba nie tak bardzo Bardziej mnie "łupało/skurczało" yyy no co innego 
Co do skurczy to ... wszystko jest możliwe 
Ale przegapienie skurczy rzadko 
Cytat:
Napisane przez kamena
Wkleję moją obecną chatę, chyba jeszcze nie wklejałam, będę tęsknić, buuuu
(to po prawej na dole to odkurzacz dla motywacji  )
Załącznik 3815427
|
A ten kurzacz to do motywacji dla nas? 
Cytat:
Napisane przez kamena
|

Cytat:
Napisane przez kamena
mi ostatnio baaardzo podchodzą Irving, szczególnie roiboos karmelowo-rumiankowy, ale wszystkie których próbowałam bardzo dobre
Teekane muszę zakupić, tylko gdzie ja pomieszczę te wszystkie herbaty? 
|
Tak się czasem zastanawiam jak smakują te karmelowe herbaty i nigdy nie kupiłam bo mi się wydaje, że będą bardzo.... słodkie 
Ale to tylko aromat prawda? 
Cytat:
Napisane przez Pin up girl
Gryx, po 1 primo, siedziałeś taki skulony (i oryczany) przy kadłubie, że nie śmiem posądzać nikogo z nadwagą o taką zdolność.
|

Rozterko przeleciałam Twoją dietę i stwierdzam, że to dieta warzywno - owocowa głównie, z mięsem i pieczywem od czasu do czasu 
I dalej nie pamiętam jeszcze coś do kogoś kciałam napisać, ale wiedziałam, że jak nie zacytuję to zapomnę
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
|
|
|