Scent Bar XXIV - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-12, 19:16   #4351
vesenka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIV

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
wiadomo ze da sie przezyc tylko ze to była oferta
dla architekta z uprawnieniami +10 lat doświadczenia+ jezyk+prawo jazdy.....ktos taki moze zarobic 5tysięcy..a nie 2 w urzędzie....2 tysiace dostaje absolwent arch po pół roku pracy.....bez zadnej odpowiedzialniosci za nic...
Wiem, bo wyuczony zawód mam z podobnej branży jak Ty, a trochę znajomych pracuje w zawodzie.

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A propos wynagrodzeń u mnie dają koło 1800-1900 na rękę, 8 h dziennie, zero nadgodzin Jeśli można spytać to ile Wy zarabiacie? Wystarczy odpowiedź: dużo mniej, mniej, podobnie, więcej, dużo więcej, za tyle to bym tyłka z łóżka z ruszyła I czy wpadają nadgodziny.
EDIT: w kontekście odpowiedzi Polly - nie wymagają niczego oprócz studiów w kierunku ekonomiopodobnym i jest teścik z ustawy, można strzelać z odpowiedziami.
Mam więcej niż Ty, ale też bez szału. Dlatego planuję porozmawiać z szefostwem o podwyżce

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
ale na pewno bardziej niz biała mąka czy cukier, no i na cerę dobre

a ja mam prostokąciki

ona jest prozdrowotna, odchudza orzy okazji

Jadlospis na 6 dni :
podoba mi się ta dieta, chociaż pewnie trzeba się przyzwyczajać do nowych smaków.

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

a tak jeszcze wracając do tego co mozna za 2 tysiace.....to para ludzi mających dziecko gdzie oboje zarabiają po 2 tysiace i nie mają zadnych kredytów to oczywiscie z głodu nie zdechnie, ale na wakacje inne niz pod namiot bedzie im bardzo trudno wyjechac i do domu tez nic nie kupią w sensie mebli itp....do restauracji tez nie pójdą nawet raz w miedsiacu ani do kina....(no ze 2 razy w roku mogą zaszaleć )
ale na pewno nie da sie za tyle zyc na luzie w sensie-w niedziele restauracja, kino dla wszystkich,a w tygodniu dziecko na lekcje tenisa i pianino, mamusia na joge a tatuś na siłke i basen......trzeba wybierac
Jeśli te 3 osoby mieszkają w swoim mieszkaniu i nie mają kredytów, to 4 tysiące to moim zdaniem nie jest mało. Licząc tysiąc na opłaty związane z mieszkaniem i tysiąc na jedzenie zostaje całkiem sporo.
Na jakieś dodatkowe zajęcia czy kino styknie.
Ale fakt, sporo zależy od potrzeb.
A jeśli chce się mieć porządne wakacje i komfort nie zastanawiania się czy na coś mnie stać, to wtedy faktycznie jest to mało.

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Rozterko, ogromnie dziękuję za dietę- mnie tak na pierwszy rzut oka wydaje się to nie do wytrzymania- takie nieludziowe, ale chciałabym wypróbować i najlepiej w tym celu przyjadę do Ciebie na te 7 dni (no, może na mniej) bez psów- cieszyłabyś się, powiedz, że tak
do nas przyjedź, utuczę cię Ale to jak zrobi się cieplej i będziemy mogły spać na balkonie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Pomódl się dzisiaj za mnie,bo mnie Gryczany zbił po tyłku i ciężko mi klęczeć
a to Ty klęczysz na tyłku? Jogę trenujesz czy jak?

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
wg mnie głównie zależy od sytuacji mieszkaniowej, jak się ma mieszkanie i tylko płaci czynsz to 1400 na luzie starcza, nawet na przyjemności, ale przy konieczności wynajmu już nie jest tak różowo, moja bardzo tanio wynajęta chata zeżera około 1250 miesięcznie.. oczywiście można wynająć pokój a nie mieszkanie, ale pokój w Wwie to ponad 600 zeta chyba.. no i oczywiście wszystko zależy od miejscowości w której się mieszka, ale to wiadomo
Fakt, jak mieszkałam z rodzicami, to nawet odliczając to co dawałam mamie na jedzenie i za swoją część za mieszkanie zostawało mi więcej niż teraz.
Teraz masę kasy zżerają kredyty

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 19:18   #4352
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dziękuję za buziaki itp odnośnie odbioru kluczy

Wkleję moją obecną chatę, chyba jeszcze nie wklejałam, będę tęsknić, buuuu
(to po prawej na dole to odkurzacz dla motywacji )
DSCF9081.jpg

i przy okazji, Kluch w pozycji ulubionej, imię jak widać pasuje
DSCF9094.jpg

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
fatalnie zachorzałam, nawet cytowanie to problem dzis

Rózio i vesenko - maślankowe mydełko kupłam wczoraj, umyłam ryjek i nie bylo źle, jak dla mnie mogłoby być lepiej - ale teraz jetsem w takim stanie że wszystko mi wisis i przez ból gardła oraz tchawicy nie czuję nic

cóż Cię tak nagle wzięło, przesilenie wiosenne?

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
Sama się zdziwiłam, jak spróbowałam pierwszy raz Nie piłam wszystkich rodzajów oczywiście, ale te, które piłam pachły świetnie i jeszcze lepiej smakowały Wydaje mi się, że teekanowe herbaty dają bogaty, esencjonalny, dobrze skomponowany napar, nie jakiś tam blady mocz (zastrzegam, że nie jestem pracownikiem firmy Teekane, na co dzień pracuję w zupełnie innej branży, również żaden z członków mojej rodziny nie ma powiązań z wyżej wymienioną firmą )

mi ostatnio baaardzo podchodzą Irving, szczególnie roiboos karmelowo-rumiankowy, ale wszystkie których próbowałam bardzo dobre
Teekane muszę zakupić, tylko gdzie ja pomieszczę te wszystkie herbaty?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 19:25   #4353
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:

tylko gdzie ja pomieszczę te wszystkie herbaty?
ad. 1 bardzo zacny widok z okna, lubię takie
ad. 2 niedżwiedż! niedżwiedż!
ad. 3 no w szafce herbacianej ścisną się i koleżanka wejdzie

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 19:25   #4354
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
wróciłam z Rossmanna z Alterrowym szamponem, żelem do kadłuba i nocnym kremem na paszczę. Wszystko razem niecałe 20pln.
Przetestuję wieczorem
Daj znać jak kremiszcze

Cytat:
A kocanowego zapachu nie zdzierżam
Ja też nie , ale podobno nie śmierdzi tak capiście jak przykładowo hydrolat rosołowy Kusi mnie ten tonik z psikadłem, bo bratek bardzo lubię - jako zioło dobrze mi robi zewnętrznie i wewnętrznie

Cytat:
Mydeł kostkowych trochę się boję. Z tego co pamiętam w większości przypadków robiły mi skórę o rozmiar za małą Te są z tych lepsiejszych?
To loteria, zależy na jakie trafisz Sama mam w szafce z 4 niewypały, które robiły mi z twarzą różne dziwne rzeczy (w tym to o czym wspominasz ) Np. po ponoć cudownym afrykańskim czarnym mydle z Ghany miałam niezłą pizzę na ryle na skutek silnej reakcji alergicznej. Poza tym, już po jakimś czasie, zobaczyłam na Discovery program dokumentalny jak to mydło powstaje i ogromny żal, że w moim przypadku się nie sprawdziło, szybciusieńko minął.....
Natomiast bardzo lubię zwykły syndet Dove, nigdy żadnej krzywdy mi nie zrobił, choć żadnych cudów w sumie też nie - po prostu myje, czyli robi co ma robić i tyle

Maślankowego jeszcze nie miałam, jak wymydlę część zapasów, to pomyślę Składowo wygląda całkiem spox.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Oho! I tu mamy przykład nadinterpretacji Otóż, droga koleżanko Spo, gwoli ścisłości, dając odpór tym szkalującym mą kryształową () postać paszkwilom, pragnę nadmienić tylko, że wcale nie byłem "schlany" (jak to łaskawa byłaś ująć), ino przemęczony po bezsennej nocy, co w połączeniu z niewielką dawką alkoholu etylowego skutkowało chwilową utratą świadomości i wyciekiem treści płynnej z jamy ustnej na nogawkę spodni typu "jeans"

Nie martw się Gryśku, z tym problemem można jakoś żyć (mam na myśli wyciekliwe problemy z nadmierną pracą ślinianek, nie bezsenność, czy pociąg do etanolu )

Cytat:
A za minut 5, ze słowem brzydkim na ustach, nurkujesz w hasioku w poszukiwaniu obiektu pożądania?
To byłoby poniżej pewnego poziomu, kiedy można jeszcze bez obrzydzenia spojrzeć na swoją twarz w lustrze Obserwowanie swojego oblicza wymazanego resztkami z wczorajszego obiadu sąsiada i z zużytą podpaską przyklejoną do czoła, nie wydaje mi się kuszącą perspektywą oraz stanowi nieprzekraczalną granicę, za którą czeka tylko czarny mrok, gęsta mgła i słone łzy

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
kto zna Zirh Ikon? Fajny??
Nie znam, ale jakiś czas temu miałam odpartą ochotę strzelić w ciemno

Cytat:
Łoj

Cytat:
Rózio i vesenko - maślankowe mydełko kupłam wczoraj, umyłam ryjek i nie bylo źle, jak dla mnie mogłoby być lepiej - ale teraz jetsem w takim stanie że wszystko mi wisis i przez ból gardła oraz tchawicy nie czuję nic
Ęki Miałam podejrzenia, że to będzie mydło z serii "ani ziębi, ani grzeje", czyli coś a'la wspomniany przeze mnie wyżej Dove
co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."

Szara Róża jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 19:30   #4355
Redhaired Witch
Nindżopesz

Kameno, co za pafon, zapomniałam pogratulować odbioru kluczy - niniejszym gratuluję!
Fajne okna są w tej starej chatce, takie łukowate...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 19:31   #4356
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Np. po ponoć cudownym afrykańskim czarnym mydle z Ghany miałam niezłą pizzę na ryle na skutek silnej reakcji alergicznej.
na mnie sprawdza się tylko na cielsie, do twarzy ani włosów się nie nadało

Stary 2011-03-12, 19:32   #4357
Pin up girl
Zakorzenienie

Sałać

Gryx, po 1 primo, siedziałeś taki skulony (i oryczany) przy kadłubie, że nie śmiem posądzać nikogo z nadwagą o taką zdolność.
Po 2 primo ja jestem miła, jak kto se zasłuży

Spoora

Rachell
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 19:35   #4358
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
No to wierzę- wypróbuję- bo jeszcze nigdy nie piłam.
Mój ulubiony był Dilmah Liczi albo mandarynkowy.
A ja mam powiązania z Vitaxem- robiłam dla nich kiedyś pudełka
Mam Dilmaj jagodowy. Pachnie lepiej niż smakuje

Ju, w avku wyglądasz jak japońska porcelanowa laleczka :loove:
Chociaż w założeniu miało być pewnie dwodziestolecie?

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

I właśnie, Kameno, gratuluję tego odbierania kluczy. To ważny moment w życiu, zobaczysz

Stary 2011-03-12, 19:36   #4359
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Ad. 2 Bo mi się zdawało, że to ma sens
Na pewno jakiś ma, masz wiedzę

Cytat:
Ad. 3 Pff, ale to jedno z drugim w ogóle nie ma nic wspólnego - na studiach maglowałam historię ekonomiczną i teorie A.Smitha a na żywca dali mi stos faktur i "księguj". Albo ustawę i "czytaj, rozum, doradzaj". Jakby mnie spytali co Smith sądził o cenie minimalnej to bym im powiedziała ale księgowanie...
No bo na studiach się uczysz co Adam sądził o cenie (jakby to było potem komu poczebne ), zamiast więcej praktyki mieć

Cytat:
A propos wynagrodzeń u mnie dają koło 1800-1900 na rękę, 8 h dziennie, zero nadgodzin Jeśli można spytać to ile Wy zarabiacie? Wystarczy odpowiedź: dużo mniej, mniej, podobnie, więcej, dużo więcej, za tyle to bym tyłka z łóżka z ruszyła I czy wpadają nadgodziny.
No więc

Ja obecnie na umowę o dzieło (max 13,5 h tygodniowo) + praca przy pewnej stronie netowej i korki, mam troszkę dużo więcej - ile to jest dużo więcej 1000 zł czy 500 zł?
Qrde, tak czytam i powiem, że ja to myślałam, że w większych miastach są większe zarobki Teraz to już w ogóle nie wiem

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość

To może duecik stworzymy?

Cytat:

Cytat:
A fogóle to idem dziś na potańcówkę i mam ochotę się upić
Miłej zabawy
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2011-03-12 o 19:38
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 19:37   #4360
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Wisła nocą płynie w przeciwnym kierunku!
Kiedyś jeden kolega wcisnął taki kit drugiemu, a ten uwierzył, bo "skąd by mieli wodę w Krakowie?"

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Oho! I tu mamy przykład nadinterpretacji Otóż, droga koleżanko Spo, gwoli ścisłości, dając odpór tym szkalującym mą kryształową () postać paszkwilom, pragnę nadmienić tylko, że wcale nie byłem "schlany" (jak to łaskawa byłaś ująć), ino przemęczony po bezsennej nocy, co w połączeniu z niewielką dawką alkoholu etylowego skutkowało chwilową utratą świadomości i wyciekiem treści płynnej z jamy ustnej na nogawkę spodni typu "jeans"

Oj za bardzo się tłumaczysz, żeby to było true

Cytat:
Biedaku I żeby szybko przeszło

Cytat:
w tym stanie to chyba nie przelecę każdego
Spoko, nic nie szkodzi, przelecisz nas innym razem, poczekamy

Cytat:
Sama się zdziwiłam, jak spróbowałam pierwszy raz Nie piłam wszystkich rodzajów oczywiście, ale te, które piłam pachły świetnie i jeszcze lepiej smakowały Wydaje mi się, że teekanowe herbaty dają bogaty, esencjonalny, dobrze skomponowany napar, nie jakiś tam blady mocz (zastrzegam, że nie jestem pracownikiem firmy Teekane, na co dzień pracuję w zupełnie innej branży, również żaden z członków mojej rodziny nie ma powiązań z wyżej wymienioną firmą )

Blechhh, Lipton to przereklamowane, sztucznie aromatyzowane, zmielone śmieci z podłogi (w dodatku z biegiem lat zauważyłam, że coraz mniej sypią tych śmieci do torebków) Vitax to jak wyżej to ujęłam, niesmaczne, mdłe, blade siki A Dilmah, to coś jak Lipton, tylko drożej się cenią
Nie no spoko, przecież wiemy, że nie jesteś pracownikiem Teekanne

Cytat:

no i przyszłam i polazł - tak to jest z chopami - po raz enty wole baby

Oj no, nie ten to następny

Stary 2011-03-12, 19:38   #4361
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
To dziwne, też mnię to zastanawia...... A to przeca takie proste: bierzesz paczkę aktualnie paloną i wszystkie inne, wypierdzielasz do hasioka et voila!
no tak to można codziennie, ino taniej wyjdzie nie rzucać

ja nie rzucałam nic, przestałam palić, ale jak mam ochote to zapalam - ot wolność - po prostu czasem lubię - ale juz chyba ponad pół roku nie jarałąm - nie liczę bo mnie to zgrzewa

Cytat:
Załącznik 3815427

Załącznik 3815428

cóż Cię tak nagle wzięło, przesilenie wiosenne?

mi ostatnio baaardzo podchodzą Irving, szczególnie roiboos karmelowo-rumiankowy, ale wszystkie których próbowałam bardzo dobre

mieszkanie - marzę miec taki widok z okna

kot - nietoperus gigantus - ale puszyyyyyysty - faktycznie pozycja leniwca - fajna czerń

no niestety nie wiem co mnie złapało - przysżło bez zapowiedzi i się nei przedstawiło - chamstwo jedno

podobnie jak Flo - nie mówię - choć jej oddaję palmę pierwszeństwa w cierpieniu
Cytat:

Ęki Miałam podejrzenia, że to będzie mydło z serii "ani ziębi, ani grzeje", czyli coś a'la wspomniany przeze mnie wyżej Dove
wiesz ze uważam ze Dove lepszy - w sensie "milszy" ale użyłąm dopiero raz maślankowego
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 19:41   #4362
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Och jeżu, jak my pędzimy. Nie nadążam nadrabiać

Cytat:
Rózik - bo nie nadrobiłam baru - jak spotkam w mym rossmanie Ava podocznego to dać Ci jakoś cynka?

brać czy jak? czy na razie oblatujesz w swoim regionie ?
Jak będzie Ci kiedyś po drodze, możesz zrekonesansić, czy jest Ja jeszcze polatam po moim zadupiu, może po drodze wdepnę na szczęście w jakąś kupę - wtedy może upoluję

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
hasiok i voila
Francja elegancja

Cytat:
Agnes, rzeczywiście jak czasami narzekasz na robotę - znaczy te wyjazdy i wymagania wiecznego zachrzanu - to myślałam, że dwa razy tyle dają
Ja też Myślałam, że co najmniej piąteczka

Cytat:
No to wierzę- wypróbuję- bo jeszcze nigdy nie piłam.

Cytat:
Mój ulubiony był Dilmah Liczi albo mandarynkowy.
Do Dilmaha się zraziłam po pseudomangowej i pseudobrendowej, innych nie próbowałam

Cytat:
A ja mam powiązania z Vitaxem- robiłam dla nich kiedyś pudełka

Cytat:
nooo, to przynajmniej masz klepki, eeee, panele, topsz poukładane

Cytat:
Foka! Foka!

Cytat:
O właśnie, wiedziałam, że o czymś zapomniałam. Irvingi też dobre, np. biała z płatkami kwiatów i gruszką niczego sobie

Stary 2011-03-12, 19:43   #4363
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Oj no, nie ten to następny
tak tylko mówisz, zeby mnie pocieszyc

a propo zarobków - to daltemu ze masz o dzieło - pracodawca nie ma kosztów zatrudnienia - jak robiłam dodatkowo w policelalnym to tez były miłe kwoty - no ale było minęło

etat jest obostrzony skadkami przeca

Kameno - powiem Ci paczę i paczę i oderwać wzroku nie mogę od tego mieszkanka - baaardzo klimatyczne, szkoda że wcześniej nie wiedziałam skąd do nas klikasz - bo tak mi pasuje do Ciebie - ale tak jak mówisz - nowe - po udomowieniu - też będzie bardzo Twoje - kwestia uwicia gniazda

gratuluję

ja herbatą gratuluję

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-03-12 o 19:46
Stary 2011-03-12, 19:45   #4364
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
ale się nie czuję- znowu usiłuję ściągnąć coś na nową mp3 i zaraz zejdę z nerw.
Czy jest coś do pobierania mp3 naprawdę za darmo???

Cytat:
do nas przyjedź, utuczę cię Ale to jak zrobi się cieplej i będziemy mogły spać na balkonie
dobra! Można z Guciem? On jest fajny

Cytat:
Załącznik 3815428
O rany, jest bossski

Cytat:

Ju, w avku wyglądasz jak japońska porcelanowa laleczka :loove:
Chociaż w założeniu miało być pewnie dwodziestolecie?[COLOR="Silver"]
Miało, ale z ciemnymi włosami zrobiłam się taka jakaś laleczkowato- japońska

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 19:46   #4365
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

Fakt, jak mieszkałam z rodzicami, to nawet odliczając to co dawałam mamie na jedzenie i za swoją część za mieszkanie zostawało mi więcej niż teraz.
Teraz masę kasy zżerają kredyty
kredyty zżerają dużo, ale wynajem chaty to jeszcze droższa przyjemność..

Cytat:
ad. 1 bardzo zacny widok z okna, lubię takie
ad. 3 no w szafce herbacianej ścisną się i koleżanka wejdzie
ad.ad 1. też lubię takie, i będę tęsknić.. nawet za neonem Orange

ad. ad 3. fucktycznie

Cytat:

To loteria, zależy na jakie trafisz Sama mam w szafce z 4 niewypały, które robiły mi z twarzą różne dziwne rzeczy (w tym to o czym wspominasz ) Np. po ponoć cudownym afrykańskim czarnym mydle z Ghany miałam niezłą pizzę na ryle na skutek silnej reakcji alergicznej. Poza tym, już po jakimś czasie, zobaczyłam na Discovery program dokumentalny jak to mydło powstaje i ogromny żal, że w moim przypadku się nie sprawdziło, szybciusieńko minął.....
Natomiast bardzo lubię zwykły syndet Dove, nigdy żadnej krzywdy mi nie zrobił, choć żadnych cudów w sumie też nie - po prostu myje, czyli robi co ma robić i tyle

Maślankowego jeszcze nie miałam, jak wymydlę część zapasów, to pomyślę Składowo wygląda całkiem spox.
a właśnie, chciałam zapytać, Wy używacie dopaszczowo takich kostkowych mydeł? zawsze myślałam że z tym trzeba z dala od twarzy..

Cytat:
Fajne okna są w tej starej chatce, takie łukowate...
nom, okna som
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-03-12, 19:48   #4366
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
hue hue
Stary 2011-03-12, 19:48   #4367
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:
na mnie sprawdza się tylko na cielsie, do twarzy ani włosów się nie nadało
O, dobra myśl, może do stopów zużyję

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Sałać
Lofffciam

Cytat:
Gryx, po 1 primo, siedziałeś taki skulony (i oryczany) przy kadłubie, że nie śmiem posądzać nikogo z nadwagą o taką zdolność.
Może spuścił powietrze z opon

Cytat:
Nie no spoko, przecież wiemy, że nie jesteś pracownikiem Teekanne

Stary 2011-03-12, 19:58   #4368
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
dobra! Można z Guciem? On jest fajny
Ale lojalnie uprzedzam,że mieszkamy w dwójkę w kawalerce z mikrokuchnią Za to balkonu jest dużo

Cytat:
Może spuścił powietrze z opon
to pewnie po tej FpB

Stary 2011-03-12, 19:59   #4369
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

to pewnie po tej FpB
oł men

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 19:59   #4370
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:
a właśnie, chciałam zapytać, Wy używacie dopaszczowo takich kostkowych mydeł? zawsze myślałam że z tym trzeba z dala od twarzy..

Takich zwyklastych kostek typu Fa czy Palmolive nie tykam, zresztą w żywych sklepach kupuję jedynie Dove (ale Dove to syndet, nie mydło) i ostatnio odkryte psorowe. Przeważnie przez neta kupuję "specjalne" mydła - ręcznie robione, z dodatkiem olejów roślinnych i innych naturalnych składników (wszelakie glinki, zioła, olejki aromatyczne itd., itp.)
Mamy w Katosach stacjonarną mydlarnię, muszę się w końcu wybrać , bo od jakiegoś czasu myślę intensywnie nad savon noir z Maroka, czyli mydle w formie gęstej pasty.

Edytowane przez Szara Róża
Czas edycji: 2011-03-12 o 20:05
Stary 2011-03-12, 20:00   #4371
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

no niestety nie wiem co mnie złapało - przysżło bez zapowiedzi i się nei przedstawiło - chamstwo jedno
to oby poszło se jak najszybciej, może być bez pożegnania

Cytat:

O właśnie, wiedziałam, że o czymś zapomniałam. Irvingi też dobre, np. biała z płatkami kwiatów i gruszką niczego sobie
moja druga ulubiona to biała figowo-gruszkowa jeszcze Chai Masala jest bomba, szczególnie na zimowy wieczór..

Cytat:

O rany, jest bossski
ssska, Kluch to łona

Cytat:
Miało, ale z ciemnymi włosami zrobiłam się taka jakaś laleczkowato- japońska
dopiero zobaczyłam

Cytat:

I właśnie, Kameno, gratuluję tego odbierania kluczy. To ważny moment w życiu, zobaczysz

do mnie chyba jeszcze po prostu nie dotarło

Cytat:
Cytat:
Foka! Foka!
to niedżwiedż czy foka, zdecydujcie się

Cytat:

Kameno - powiem Ci paczę i paczę i oderwać wzroku nie mogę od tego mieszkanka - baaardzo klimatyczne, szkoda że wcześniej nie wiedziałam skąd do nas klikasz - bo tak mi pasuje do Ciebie - ale tak jak mówisz - nowe - po udomowieniu - też będzie bardzo Twoje - kwestia uwicia gniazda

gratuluję

ja herbatą gratuluję

a mieszkanko klimatyczne, w klimatycznym bloku i okolicy, ech, żal, czemu ja stąd uciekam?

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-03-12, 20:02   #4372
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Klęczy się z tyłkiem w górze- no ale dobrze, nie bądźmy drobiazgowi

Cytat:
Agnes, rzeczywiście jak czasami narzekasz na robotę - znaczy te wyjazdy i wymagania wiecznego zachrzanu - to myślałam, że dwa razy tyle dają
A może jakieś premie dają czy cuś
Cytat:
Spo, pytałaś kiedyś czy mi ciężko. Ostatnimi czasy tak, wieczorami się toczę zamiast iść i ciężko się w nocy przewalać po barłogu. Rano na szczęście wszystko mija. A jeszcze ostatnio mnie zaczęło w krzyżu łupać ale to chyba normalne?
Cykam się, że skurcze przegapię ale to chyba niemożliwe
Jasnowidz Spo
Mi ciężko było tylko w pozycji leżącej czyli przekręcić się z boku na bok Za dnia to śmigałam normalnie, nawet po schodach Do końca

Co do łupania w krzyżu to hmm nie pamiętam, a skoro nie pamiętam to chyba nie tak bardzo Bardziej mnie "łupało/skurczało" yyy no co innego

Co do skurczy to ... wszystko jest możliwe

Ale przegapienie skurczy rzadko

Cytat:
Załącznik 3815427
A ten kurzacz to do motywacji dla nas?

Cytat:
Załącznik 3815428

Cytat:

Tak się czasem zastanawiam jak smakują te karmelowe herbaty i nigdy nie kupiłam bo mi się wydaje, że będą bardzo.... słodkie
Ale to tylko aromat prawda?

Cytat:

Rozterko przeleciałam Twoją dietę i stwierdzam, że to dieta warzywno - owocowa głównie, z mięsem i pieczywem od czasu do czasu

I dalej nie pamiętam jeszcze coś do kogoś kciałam napisać, ale wiedziałam, że jak nie zacytuję to zapomnę

Stary 2011-03-12, 20:04   #4373
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Takich zwyklastych kostek typu Fa czy Palmolive nie tykam

to fa w paski to był wyżeracz skórny

Stary 2011-03-12, 20:04   #4374
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Takich zwyklastych kostek typu Fa czy Palmolive nie tykam, zresztą w żywych sklepach kupuję jedynie Dove i ostatnio odkryte psorowe. Przeważnie przez neta kupuję "specjalne" mydła - ręcznie robione, z dodatkiem olejów roślinnych i innych naturalnych składników (wszelakie glinki, zioła, olejki aromatyczne itd., itp.)
dzięki, teraz rozumiem
one są lepsze do twarzy niż łagodny żel + olej? ale pewnie zależy od twarzy..

a technicznie jak używasz - odłupujesz kawałki czy zmydlasz w całości?

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-03-12, 20:06   #4375
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
a mieszkanko klimatyczne, w klimatycznym bloku i okolicy, ech, żal, czemu ja stąd uciekam?
bo właściciel nie chciał sprzedać?
ps. niedżwiedż! foki som jaśniejsze i bardziej obłe, ten jest zafutrzona

Stary 2011-03-12, 20:09   #4376
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
A ten kurzacz to do motywacji dla nas?
jak zapraszam gości to chowam

Cytat:
Tak się czasem zastanawiam jak smakują te karmelowe herbaty i nigdy nie kupiłam bo mi się wydaje, że będą bardzo.... słodkie
Ale to tylko aromat prawda?
aromat ostatnio się przekonuję do aromatyzowanych herbat, kiedyś nie tknęłabym z zasady, teraz pijam bez wstrętu

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-03-12, 20:11   #4377
Pin up girl
Zakorzenienie

Kamena
Widzę, że masz dużo miejsca, więc ja sieu do Ciebie fprofadzam
Gratuluję!

Sałać i vice versa i deja vu
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 20:12   #4378
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:

to fa w paski to był wyżeracz skórny
Nom, masakracja dla fejsa

Cytat:
dzięki, teraz rozumiem
one są lepsze do twarzy niż łagodny żel + olej? ale pewnie zależy od twarzy..

a technicznie jak używasz - odłupujesz kawałki czy zmydlasz w całości?
Jak jest wielgachna kostka, to odcinam zgrabny kawałek, jak jest w miarę akceptowalne wielkościowo, to lecę po całości. Maziam mydłem na gąbeczkę celulozową i potem na rył

Stary 2011-03-12, 20:14   #4379
rachell111
Zakorzenienie

Spo - karmelowa akurat Dilmah dobra była - nie jest słodka - chyba że posłodzisz lub jak to u nas mawiajo "pocukrujesz"

Kam i Pin - dzięks - nie cierpie choróbska - uziemia mnie - zreszta kogo nie

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-03-12 o 20:19
Stary 2011-03-12, 20:17   #4380
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:
ps. niedżwiedż! foki som jaśniejsze i bardziej obłe, ten jest zafutrzona
Moim zdaniem to czarny fok włochaty

Cytat:
Sałać i vice versa i deja vu

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Hre hre

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości