Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-13, 09:40   #91
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Jakie oglądacie seriale ? (:
ja oglądam Gotowe na wszystko, Chirurgów, 90210, Ranczo

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Dopiero teraz zauważyłam, nawet wysoko stoję w tym rankingu

a wiecie, że ten serial kręcą u mnie na "osiedlu" nie żebym się chwaliła, bo nie ma czym, utrudniają mi tylko życie, nie mogę przez nich w weekendy normalnie z psem wychodzić bo zamykają całe podwórko z przejściem i muszę naokoło dymać a mój Tż raz wszedł im w kadr bo w ogóle nie miał pojęcia co tam się dzieje i wyleciał taki pedałkowaty scenarzysta "o matko co to ma być o Boże jak to możliwe itp" a mój Tż na to "jak mój pies się zes***a to będziecie mogli dalej kręcić" aaale miał minę ten typek
padłam... cudownie powiedział

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
A i powiedzcie mi - jakie teraz buty nosicie, bo mnie to bardzo zastanowiło, bo chodząc po tych sklepach obuwniczych to albo same szpile, obcasy i ogólnie takie buty "na wyjścia" , albo baleriny albo jeszcze zimowe albo adidasy
[B]
ja chodzę w botkach takich krókich ...albo w jakiś na obcasach botkach....

a w ogóle to dzień dobry wczoraj byłam na imprezie i się mega wytańczyłam... ale miałam 12 cm szpile i tak mnie nogi bolały ze myślałam że do auta nie dojdę....

widziałam że pisałyście co nosicie w torebce.. ja nosze:
portfel
klucze do domu (duży pęk )
dwa telefony
błyszczyk, pomadka ochronna
chusteczki hig
kalendarz
tampony
długopis
i mnóstwo niepotrzebnych rzeczy które się walają na dnie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora