Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 09:40   #91
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Jakie oglądacie seriale ? (:
ja oglądam Gotowe na wszystko, Chirurgów, 90210, Ranczo

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Dopiero teraz zauważyłam, nawet wysoko stoję w tym rankingu

a wiecie, że ten serial kręcą u mnie na "osiedlu" nie żebym się chwaliła, bo nie ma czym, utrudniają mi tylko życie, nie mogę przez nich w weekendy normalnie z psem wychodzić bo zamykają całe podwórko z przejściem i muszę naokoło dymać a mój Tż raz wszedł im w kadr bo w ogóle nie miał pojęcia co tam się dzieje i wyleciał taki pedałkowaty scenarzysta "o matko co to ma być o Boże jak to możliwe itp" a mój Tż na to "jak mój pies się zes***a to będziecie mogli dalej kręcić" aaale miał minę ten typek
padłam... cudownie powiedział

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
A i powiedzcie mi - jakie teraz buty nosicie, bo mnie to bardzo zastanowiło, bo chodząc po tych sklepach obuwniczych to albo same szpile, obcasy i ogólnie takie buty "na wyjścia" , albo baleriny albo jeszcze zimowe albo adidasy
[B]
ja chodzę w botkach takich krókich ...albo w jakiś na obcasach botkach....

a w ogóle to dzień dobry wczoraj byłam na imprezie i się mega wytańczyłam... ale miałam 12 cm szpile i tak mnie nogi bolały ze myślałam że do auta nie dojdę....

widziałam że pisałyście co nosicie w torebce.. ja nosze:
portfel
klucze do domu (duży pęk )
dwa telefony
błyszczyk, pomadka ochronna
chusteczki hig
kalendarz
tampony
długopis
i mnóstwo niepotrzebnych rzeczy które się walają na dnie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 09:48   #92
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
nie marudzisz mi tez torebka musi wpasc w oko, byle jakiej, zeby była, nie kupie
uf tez tak mam, a ta torebka za mna chodzi od mikolaja, ale narazie uzbeiralam 130zl, do 214zl troche brakuje , noi troche szkod ami dac tyle za torebke, ale cos czuje ze sie zdecyduje, jak tylko znajde ja ze srebrnymi elementami, bo wlasnie taa mnie oczarowala

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
też bym chciała tą drugą, ale mam już karmelową z Mango,
więc nie kupię podobnej
brązowa bylaby fajna
może na szarą się za jakiś czas skuszę, bo nie mam ani jednej szarej.
ja mam biala x2, czerwona duza i mala, i taka w szachownice moja ukochana duuza czarno-miedziano-kremowa, taka jakby farbami metalicznymi malowana ale tez droga byla 179 chcialabym kupic brazowa albo szara, ale boje sie ze nie bedzie mi w lato pasowac, bo ja bytow nie mam w tkaich kolorach, ani kurtek, ani nic, ewentualnie cos szarego, chyba powinnam do brazu sie przekonac, ale wole granat, wiec takie kolko mi sie zamyka

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
caate mi się najbardziej podoba torebka, którą buahhot pokazała

no i tak w ogóle to dzień dobry mamy kolejny piękny i słoneczny dzień brakowało mi tego ciepełka
dzisiaj pewnie tż znowu wyciągnie mnie na spacer, ale na rower już nie dam się namówić, o nieee

snow, buahhot czy stosujecie samoopalacz st. moriz również na twarz? czy macie jakiś inny specjalny do twarzy?
no swietna jest

u mnei tez sloneczko

Olu, ja chodze w botkach za kostke, takich ocieplanych pianka, juz od koncowki zimy w nich chodze nawet balerinek jeszcze nie mam
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 09:51   #93
Kalpana
Zakorzenienie

Dzień dobry. Kolejny piękny dzień Szkoda tylko, że jutro znowu do szkoły ;(

Jest mi trochę przykro, przez tą moją koleżankę, która mnie ciągle wystawia do wiatru. Chyba jestem za dobra, bo na mnie każdy zawsze może liczyć, pogadać, wyżalić się.... Ale kiedy ja potrzebuję pomocy, to nikt nie ma czasu ani ochoty mi pomóc :/ Chyba się to skończy....
Przepraszam, ale musiałam się wygadać

Wczoraj TŻ ufarbował mi włosy i trochę się bałam, że nie wszystkie mi pomalował, ale jednak się pozytywnie zawiodłam i zrobię sobie z niego fryzjera do farbowania

Teraz mam problem, bo nie mogę doczyścić paznokci i kawałka stołu z farby... Znacie jakieś dobre sposoby? Farba mocno trzyma, bo zazwyczaj na skórze wystarczyło mydłem zmyć, a teraz musiałam trzeć tonikiem i ledwie zeszło....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 09:51   #94
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
a nie ma jakiejś różnicy w kolorach?
nie, jakoś nie zauważyłam róznicy gdyby była to nie używałabym tych obu produktów na raz hehe bo mogłoby być śmiesznie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
uf tez tak mam, a ta torebka za mna chodzi od mikolaja, ale narazie uzbeiralam 130zl, do 214zl troche brakuje , noi troche szkod ami dac tyle za torebke, ale cos czuje ze sie zdecyduje, jak tylko znajde ja ze srebrnymi elementami, bo wlasnie taa mnie oczarowala

ja mam biala x2, czerwona duza i mala, i taka w szachownice moja ukochana duuza czarno-miedziano-kremowa, taka jakby farbami metalicznymi malowana ale tez droga byla 179 chcialabym kupic brazowa albo szara, ale boje sie ze nie bedzie mi w lato pasowac, bo ja bytow nie mam w tkaich kolorach, ani kurtek, ani nic, ewentualnie cos szarego, chyba powinnam do brazu sie przekonac, ale wole granat, wiec takie kolko mi sie zamyka

no swietna jest

u mnei tez sloneczko

Olu, ja chodze w botkach za kostke, takich ocieplanych pianka, juz od koncowki zimy w nich chodze nawet balerinek jeszcze nie mam
jeśli za Tobą chodzi to kup na pewno posłuży Ci na długo, bo wygląda na porządnie wykonaną

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:01   #95
Talullah
Wtajemniczenie

Dzien dobry

Widze ze nadal o torebkach

Caate - zmieniam zdanie, ta co wkleila buahhot, ta gladka jest cudowna

Co do torebek to ja mam we wszystkich takich podstawowych kolorach czyli: czern, granat, czerwien, braz.

Mam tez szara ale kiedys byla tak bardzo moja ulubiona ze mi sie raczki przetarly i niestety ja wyrzuce Chyba ze macie jakis pomysl jak ja naprawic?

Wiec jezeli bede jakas kupowac teraz na wiosne to tylko i wylacznie szara

Co do butow to ja jak na razie chodzilam jeszcze w zeszlym tyg w kozakach ale takich lekkich bardzo, a teraz nie wiem, na jesien kupilam sobie buty na plaskim do kostki, zamszowe i juz je przetarlam, sa do wywalenia

Tez macie wrazenie ze z roku na rok ceny ubran i butow sa coraz wyzsze a jakos coraz gorsza?

Ale mam tez do kostki takie czaerne botki tylko ze na obcasie jak dla mnie dosc wysokim tak na codzien, raczej kupilam je z mysla na popoludniowe i wieczorowe wyjscia no a ja srednio lubie prowadzic auto w takich butach (w kozaczkach mialam akurat takie w sam raz obcasiki ).

Ale juz sie nie moge doczekac sezonu balerinek Kocham balerinki
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:02   #96
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
nie, jakoś nie zauważyłam róznicy gdyby była to nie używałabym tych obu produktów na raz hehe bo mogłoby być śmiesznie
hehe no tak, ale wolałam się upewnić
chciałam sobie zrobić prezent i kupić xen-tan'a ale właśnie nie wiem czym mogłabym przyciemnić twarz, żeby kolory dobrze się zlewały bo raczej szkoda kasy by mi było na dokupienie dodatkowo xen-tan do twarzy

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:05   #97
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Mam tez szara ale kiedys byla tak bardzo moja ulubiona ze mi sie raczki przetarly i niestety ja wyrzuce Chyba ze macie jakis pomysl jak ja naprawic?

taak, w balerinkach się najlepiej śmiga
mam tyle butów, ale w każdych mi coś nie odpowiada,
muszę się zabrać za nie i pozbyć...

hm kiedyś wymieniałam rączki do torebki u szewca

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 10:06   #98
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Talullah a moze do Szewca oddasz torebke? Ja raz dałam tak naprawić i szewc idealnie dobral ten sam kolor zawsze mozesz podejsc zapytac, albo do kuśnierza bo on chyba też sie tym zajmuje.
i tez nie moge sie doczekac kiedy zaloze balerinki

fajnie ze torebka sie Wam podoba oczywiscie wzorowane są na torebke Birkin- swoja droga na allegro ktos wystawil oryginalnego (chyba) Birkina za 69 i 49tys

Stary 2011-03-13, 10:09   #99
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Kolejny piękny dzień Szkoda tylko, że jutro znowu do szkoły ;(

Jest mi trochę przykro, przez tą moją koleżankę, która mnie ciągle wystawia do wiatru. Chyba jestem za dobra, bo na mnie każdy zawsze może liczyć, pogadać, wyżalić się.... Ale kiedy ja potrzebuję pomocy, to nikt nie ma czasu ani ochoty mi pomóc :/ Chyba się to skończy....
Przepraszam, ale musiałam się wygadać

Wczoraj TŻ ufarbował mi włosy i trochę się bałam, że nie wszystkie mi pomalował, ale jednak się pozytywnie zawiodłam i zrobię sobie z niego fryzjera do farbowania

Teraz mam problem, bo nie mogę doczyścić paznokci i kawałka stołu z farby... Znacie jakieś dobre sposoby? Farba mocno trzyma, bo zazwyczaj na skórze wystarczyło mydłem zmyć, a teraz musiałam trzeć tonikiem i ledwie zeszło....
moja kolezanka mi keidys farbowala i zalatwila sobie tak nowe meble, z tego co wiem niczym nie domyla, ale ja zawsze sciele gazety, nawet jak mamie farbuje moze dziewczyny cos doradza

mam nadzieje, ze wczoraj moimi postami nei cuzlas sie urazona, ejzeli tak to bardzo Cie przepraszam, ale tak jak Dianulaa pisala, chyba kazdej znas wyjdzie prawda na drobe niz slodzenie, a wtedy bedziemy naprawde z siebie zadowolone

jak bylam mala, to zawsze wujek mi obcinal wlosy, ogolnie uwazam, ze faceci sa lepsi w tym, bo tak sie wczuwaja w to i wiedza, jak kobieta ladnie wyglada, a kobiety nie zawsze o tym mysla, niestety

Cytat:
Dzien dobry

Co do torebek to ja mam we wszystkich takich podstawowych kolorach czyli: czern, granat, czerwien, braz.

Co do butow to ja jak na razie chodzilam jeszcze w zeszlym tyg w kozakach ale takich lekkich bardzo, a teraz nie wiem, na jesien kupilam sobie buty na plaskim do kostki, zamszowe i juz je przetarlam, sa do wywalenia

Tez macie wrazenie ze z roku na rok ceny ubran i butow sa coraz wyzsze a jakos coraz gorsza?

Ale mam tez do kostki takie czaerne botki tylko ze na obcasie jak dla mnie dosc wysokim tak na codzien, raczej kupilam je z mysla na popoludniowe i wieczorowe wyjscia no a ja srednio lubie prowadzic auto w takich butach (w kozaczkach mialam akurat takie w sam raz obcasiki ).

to mam totalny metlik, bo jest duuuzo tansza, ehh pomysle wieczorem jak wroce od babci, to do Was wpadne, teraz uciekam, wszystkim milego dnia zycze
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:09   #100
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
hehe no tak, ale wolałam się upewnić
chciałam sobie zrobić prezent i kupić xen-tan'a ale właśnie nie wiem czym mogłabym przyciemnić twarz, żeby kolory dobrze się zlewały bo raczej szkoda kasy by mi było na dokupienie dodatkowo xen-tan do twarzy
najlepiej jak poczytasz opinie o xen-tan, bo w sumie to nie wiem czy mozna, i czy jesli sie stosuje to jaki daje efekt na buzi

tutaj chyba sa pokazane wszystkie produkty jakie sa dostepne tej firmy http://www.be-lux.pl/index.php?cat_i...0&sort=default

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-03-13 o 10:12
Stary 2011-03-13, 10:10   #101
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

no swietna jest

u mnei tez sloneczko

ja mam większośc czarnych torebek- bo to taki bezpieczny kolor... mam też czerwoną , turkusowa i brązową- to z większych i małe- pikowaną szarą, białą i brązową...
tez powinnam sie rozejrzeć za jakąś torbą na wiosnę bo w mojej popękały mi rączki....

Cytat:
Dzien dobry

ja też....a w sklepach już tyle pięknych modeli balerin....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-03-13, 10:12   #102
Soph
Zakorzenienie

dziewczyny a jakie buty nosicie wiosną jest jest deszcz?
bo zawsze mam z tym problem

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-03-13, 10:14   #103
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
baleriny i polbuty/czolenka, niestety lepszym sposobem na "nie zmokniecie" sa kalosze kurde tesknie za wiosennym deszczem

Stary 2011-03-13, 10:15   #104
Talullah
Wtajemniczenie

Dzieki dziewczyny Zorientuje sie gdzie mam w okolicy jakiegos szewca i spytam

Aczkolwiek nie powiem ze nie kusi mnie nowa, zawsze to jakis pretekst do kupna - ach byc kobieta byc kobieta

Rany boskie nie wiem ile bym musiala zarabiac zeby kupic taka torebke, pewnie balabym sie ze ja uszkodze albo porysuje albo cos i w ogole jej nie nosila tylko trzymala ladnie zapakowana w domu

I koniecznie ubezpieczyla gdyby jednak w razie czego cos jej sie stalo
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:16   #105
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

fajnie ze torebka sie Wam podoba oczywiscie wzorowane są na torebke Birkin- swoja droga na allegro ktos wystawil oryginalnego (chyba) Birkina za 69 i 49tys
Birkin jest mega
Kim ciągle się pokazuje z tymi torebkami
ta z etorebki bardziej podoba mi się niż ta z all,
wygląda na lepiej wykonaną.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 10:20   #106
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
najlepiej jak poczytasz opinie o xen-tan, bo w sumie to nie wiem czy mozna, i czy jesli sie stosuje to jaki daje efekt na buzi

tutaj chyba sa pokazane wszystkie produkty jakie sa dostepne tej firmy http://www.be-lux.pl/index.php?cat_i...0&sort=default
wiem wiem, widziałam tą stronę, ale nie mogę na nią wchodzić bo wszystko bym chciała

Stary 2011-03-13, 10:28   #107
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Dzieki dziewczyny Zorientuje sie gdzie mam w okolicy jakiegos szewca i spytam

Aczkolwiek nie powiem ze nie kusi mnie nowa, zawsze to jakis pretekst do kupna - ach byc kobieta byc kobieta

Rany boskie nie wiem ile bym musiala zarabiac zeby kupic taka torebke, pewnie balabym sie ze ja uszkodze albo porysuje albo cos i w ogole jej nie nosila tylko trzymala ladnie zapakowana w domu

I koniecznie ubezpieczyla gdyby jednak w razie czego cos jej sie stalo
Cytat:
Birkin jest mega
Kim ciągle się pokazuje z tymi torebkami
ta z etorebki bardziej podoba mi się niż ta z all,
wygląda na lepiej wykonaną.
dla mnie to gruba przesada jesli chodzi o cene on nie jest tyle warta, to tylko kawałek skóry+marka
podobno nowe samochody sa warte 100tys zl- reszta to cena za marke (czy to czesci, opon, glosnikow, czy samego producenta samochodu)

Cytat:
wiem wiem, widziałam tą stronę, ale nie mogę na nią wchodzić bo wszystko bym chciała
hehe mi sie ten puder do twarzy podoba oczywiscie na lato, bo teraz to byłabym "murzynem" tylko na twarzy

Stary 2011-03-13, 10:29   #108
Kalpana
Zakorzenienie

Caate nie czuję się urażona

Faktycznie coś jest w tych facetach, tak samo w kuchni.... Mój się za bardzo do kucharzenia nie pali, ale jak go "wena" najdzie , to potrafi coś pysznego przyrządzić w sumie z niczego

Kurcze, nie wiem co z tą farbą zrobić.... Na stole jest taki mały czarny kawałek.... Spróbuję jeszcze cytryną, może coś pomoże, bo podobno ze skóry zmywa farbę, a jak nie, to muszę przykryć dużym obrusem... :/

A ja mam wrażenie, że w każdym sklepie z butami, do jakiego idę, są prawie wszystkie buty na wielkich szpilach.... Wiadomo, modne są, ale nie każdy lubi... Mnie się podobają i chciałabym takie nosić, ale po pierwsze zaraz mnie nogi potwornie bolą, a po drugie TŻ jest mało wyższy ode mnie.... A te buty na płaskiej podeszwie, albo na małym obcasie, zazwyczaj nie są za łądne.... Raczej w stylu "dla pań po 40 :/". Nie generalizuję, bo na pewno w Krakowie, czy w innych większych miastach można znaleźć fajne butki na malutkim obcasie, ale u mnie- w małym miasteczku to graniczy z cudem....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:35   #109
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Kalpana mój tż świetnie gotuje, nawet lepiej ode mnie zawsze wymyśla jakieś przepyszne potrawy Ale moich włosów to bym nie oddała mu w ręce za duże ryzyko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 10:38   #110
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie to gruba przesada jesli chodzi o cene on nie jest tyle warta, to tylko kawałek skóry+marka
podobno nowe samochody sa warte 100tys zl- reszta to cena za marke (czy to czesci, opon, glosnikow, czy samego producenta samochodu)

hehe mi sie ten puder do twarzy podoba oczywiscie na lato, bo teraz to byłabym "murzynem" tylko na twarzy
no cóż, jak ktoś marzy o wersji ze skory krokodyla i z diamentami
to ona podobno kosztuje ok.200tys. zł

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-03-13, 10:41   #111
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
caate mi się najbardziej podoba torebka, którą buahhot pokazała

no i tak w ogóle to dzień dobry mamy kolejny piękny i słoneczny dzień brakowało mi tego ciepełka
dzisiaj pewnie tż znowu wyciągnie mnie na spacer, ale na rower już nie dam się namówić, o nieee

snow, buahhot czy stosujecie samoopalacz st. moriz również na twarz? czy macie jakiś inny specjalny do twarzy?
ja na twarz nie kładę takich specyfików, szkoda mi cery bronzer na policzki wszystko załatwia

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

padłam... cudownie powiedział

Cytat:
ja też mam 3 nowe pary na wiosnę i 4 pary z zeszłego sezonu

Kurde taka piękna pogoda a ja w domu nery grzeję

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:51   #112
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
współczuje nie raz będzie jeszcze piękna pogoda

Stary 2011-03-13, 10:53   #113
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
no cóż, jak ktoś marzy o wersji ze skory krokodyla i z diamentami
to ona podobno kosztuje ok.200tys. zł

Cytat:
ja na twarz nie kładę takich specyfików, szkoda mi cery bronzer na policzki wszystko załatwia

ja też mam 3 nowe pary na wiosnę i 4 pary z zeszłego sezonu

obys szybko wyzdrowiała

Stary 2011-03-13, 10:56   #114
91moniaa161
Zadomowienie

Witam w nowym wątku
Właśnie wróciłam z zakupów z Tż i nabyłam bluzeczkę w kwiatki i chustkę też w kwiatki, nie wiem co mnie tak wzięło na kwiaty ale to chyba przez tą wiosenną pogodę

Kalpana fajnie, że Twój Tż farbuje Ci włosy, ale ja bym się chyba mojemu nie dała

caate mi się bardzo podoba ta torebka http://etorebka.pl/s03.php?f=0295#

A w mojej torebce noszę:
klucze od domu
telefon
portfel
gumy do żucia (orbit zielone)
lusterko, pomadka do nawilżenia ust, wazelina
chusteczki higieniczne
mgiełkę do ciała
tabletki
grzebień
pilniczek do paznokci
długopis

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-03-13 o 11:17
91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:56   #115
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
współczuje nie raz będzie jeszcze piękna pogoda
Tż też mi ciągle tak powtarza ale jakoś to mnie nie pociesza

Cytat:

obys szybko wyzdrowiała
jutro już do pracy pewnie pójdę ale znając życie jutro będzie brzydka pogoda

Dziewczyny a czy te torebki czymś się różnią? bo chyba nie..
http://etorebka.pl/s03.php?f=0295#
http://etorebka.pl/s03.php?f=0257
i czy wiecie może czy jak kupiłam bym ta w cenie promocyjnej to mogę jeszcze użyć kodu rabatowego 5%?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-03-13 o 11:00
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:59   #116
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
WRAZ z nowym wątkiem wnosze pozew o wprowadzenie na wątku "konstruktywnej" krytyki. Bo zobaczcie jak to jest: każda każdej słodzi a w głebi ducha widzi, że coś jest nie tak (mam nadzięję że wiecie o co chodzi tzn co mam na myśli). Nie jest to moje widzi misię ale spójrzcie.. jak mamy dążyć do idealnego wyglądu? Same nie zawsze widzimy wady, albo to że coś może źle wyglądać. I nie chodzi mi tu oto, aby każdy się krytykował tylko odrobina szczerości by sie przydała czasami
popieram w 100 %

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 11:10   #117
buahhot
Marcelover ♥♥♥

to i ja napisze co nosze w torebce
telefon
portfel
klucze
legitymacja
chusteczki
gumy do zucia
dwa błyszczyki
słuchawki do telefonu
krem do rak
perfum
z 3 długopisy
notes/kalendarz

Stary 2011-03-13, 11:53   #118
Jeanne22
Raczkowanie

Hej, hej witam i melduję się w nowej części
Wczoraj o siebie zadbałam: (prócz podstawy)
- henna na brwi (ale chyba za krótko ją trzymałam )
- balsam brązujący
- depilacja
- pomalowałam paznokcie na czerwono
- zrobiłam maseczkę z zielonej glinki.
- na noc olejek babydream na włosy
A dziś rano nałożyłam maseczkę nawilżającą z miodem i melonem
Choc dziś ładna pogoda to ja niestety jem i jem, i aż źle się czuję z tego obżarstwa No ale trzeba będzie w końcu przestać
W ogóle będę Was podczytywać, ale laptop mi się zepsuł, więc tyle tylko ile uda mi się u koleżanki skorzystać z komputera.
Miłego dnia
Stary 2011-03-13, 12:02   #119
samaraNW
Zakorzenienie

witam

też mi się podoba ta torebka Flavia zauważyłam, że dużo torebek macie ja mam jedną, którą noszę już od dwóch lat i ciągle ją lubię a co w niej noszę, to sama do końca nie wiem, bo walają się tam różne rzeczy
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 12:05   #120
CABIN CREW

Cytat:
ja botki te co i na codzień... kaloszy nie założyłabym, nie podobają mi się....

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Caate nie czuję się urażona

Faktycznie coś jest w tych facetach, tak samo w kuchni.... Mój się za bardzo do kucharzenia nie pali, ale jak go "wena" najdzie , to potrafi coś pysznego przyrządzić w sumie z niczego

Kurcze, nie wiem co z tą farbą zrobić.... Na stole jest taki mały czarny kawałek.... Spróbuję jeszcze cytryną, może coś pomoże, bo podobno ze skóry zmywa farbę, a jak nie, to muszę przykryć dużym obrusem... :/

A ja mam wrażenie, że w każdym sklepie z butami, do jakiego idę, są prawie wszystkie buty na wielkich szpilach.... Wiadomo, modne są, ale nie każdy lubi... Mnie się podobają i chciałabym takie nosić, ale po pierwsze zaraz mnie nogi potwornie bolą, a po drugie TŻ jest mało wyższy ode mnie.... A te buty na płaskiej podeszwie, albo na małym obcasie, zazwyczaj nie są za łądne.... Raczej w stylu "dla pań po 40 :/". Nie generalizuję, bo na pewno w Krakowie, czy w innych większych miastach można znaleźć fajne butki na malutkim obcasie, ale u mnie- w małym miasteczku to graniczy z cudem....
a daleko masz do krakowa??? nie możesz sie na zakupy tam wybrać??

Cytat:
Tż też mi ciągle tak powtarza ale jakoś to mnie nie pociesza

jutro już do pracy pewnie pójdę ale znając życie jutro będzie brzydka pogoda

Dziewczyny a czy te torebki czymś się różnią? bo chyba nie..
http://etorebka.pl/s03.php?f=0295#
http://etorebka.pl/s03.php?f=0257
i czy wiecie może czy jak kupiłam bym ta w cenie promocyjnej to mogę jeszcze użyć kodu rabatowego 5%?
takie same są te torebki
zdrówka dużo

ZALATANA......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości