2011-03-13, 20:39
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Cytat:
Napisane przez Olusiaa_
ja póki co też nie odczuwam bardzo ciąży- jak się nie opiję na noc, to w ogóle nie wstaje sikać..... nie puchnę i brzuch mam dosyć mały 
|
Ale brzuszek malutki Ja mam troche wiekszy a w 34 tygodniu jestem
Cytat:
Napisane przez Krusiak
BOZIU!!!Jaka Ty chuda!!!!! ja przytylam 16kg i wygladam jak gigant 
Dziewczyny mam pytanko-tez sie tak pocicie i przetluszczaja sie wam wlosy?? Wloski musze codziennie myc bo jest taki dramt   . A wykapalam sie jakies pol godz temu i juz spocona jestem-to az niemozliwe...
|
Nie, jeszcze nie Ale wszystko przede mna, nie ?
ale to normalne, bo hormony szaleja i wiecej krwi mamy w cialku, wiec nie dziwne, ze organiz nie wyrabia z energia, ktora produkuje
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
dziewczyny napisałam do Czarnej87 i mi odpisała że dostaje 3 dzień prowokację ale nadal cisza. ordynator bierze ją jutro rano na porodówkę i dostanie kroplówkę. jeśli i to nie pomoże to podejrzewa że zrobią jej cc. Macie pozdrowienia i gratulacje dla świeżo upieczonych mamuś 
|
Ooo rany To kiepsko ma bidulka Ale czy ona na pewno musi miec te wszystkie zabiegi? Jest niecaly tydzien po terminie, moze mogliby jeszcze poczekac, bo moze mala nie jest jeszcze gotowa ?
Tak czy inaczej - trzymam mocno mocno 
Cytat:
Napisane przez Krusiak
Babeczki ile macie przescieradelek?? Kupilam 2 i chyba za malo-moje 1 dziecko nie chcialo spac/ani 1nocy/w lozeczku wiec nie wiem ile powinnam kupic
|
Ani jednego Jeszcze
Jutro zaczynam 35 tydzien !! Jakos tak dziwnie, ze to prawie koniec a jeszcze w lesie z wieloma sprawami No ale coz, bez wiekszych pieniedzy czasem trudno byc przygotowanym szybciej
Jestem tylko szczesliwa, ze w piatek lozeczko i komoda juz przyjada i z pensji marcowej kupimy wozek O taki:
http://www.icandyuk.com/products_det...apple_stroller
Nie moge sie doczekac
|
|
|