Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymioty, sikanie, kupa..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-15, 17:03   #9
Brookit
Rozeznanie

Dot.: Wymioty, sikanie, kupa..

Cytat:
Napisane przez patusia1230 Pokaż wiadomość
Zle napisałam, tu nie chodzi o innych ludzi, tylko o moją rodzinę. Zle ujelam to w slowa po prostu biega po naszym mieszkaniu i np u mojej mamy sa 3 lozka w pokoju i na kazde robi.. nawet mojej siostrze czy mi.. kupy nigdy chyba nie bylo na lozku ale siki owszem..
No to, to zmienia postać rzeczy.

Cytat:
Napisane przez patusia1230 Pokaż wiadomość
JA właśnie z nią mam problemy od małego co do karmy. Tzn już nie ma takich problemów ale chyba tylko dlatego że zaprzestalam kupowania jej Chappi.. Dopoki jadla Chappi dopoty walila tak przerazliwe bąki i kupy, że mimo iz kupa zwykla mnie nie rusza to wymiotowalam razem z jej wyproznianiem sie.. nawet na dworze.. a co dopiero jak w domu narobila.. tragedia.. teraz kupujemy jej w sklepach zoologicznych suche zwykle miesne i wazywne na przemian i jest dobrze. Ale chappi to tragedia.. A i jeszcze puszczkowe jedzenie.. jeszcze gorzej niz Chappi..
Dobry weterynarz po badaniach jeżeli stwierdzi jakieś problemy przewodu pokarmowego czy alergii powinien zalecić jakąś dietę lub pomóc w dobraniu odpowiedniej karmy. Są także specjalistyczne karmy weterynaryjne (dostępne tylko w gabinetach weterynaryjnych). Ale najpierw badania zrobić by było wiadomo co psiaczkowi dolega.

Tak jak mówisz wszelkie marketówki są po prostu śmieciami.... z dodatkiem zapachowym by psy wcinały... aż mnie ciarki złości przechodzą jak widzę reklamy śmieciowego żarła ....

Co do weterynarza to nie pomogę bo mam "własne" doświadczenia z dwóch miast ale innych. Przeszperaj internet.
Brookit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując