Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz. 18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-15, 19:40   #1170
mistress88
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
mistress88- mnie przy swędzącej głowie pomogła dotleniająca kuracja- jest w katalogu 5 str 130 nr 2- wcierałam po myciu w skórę głowy , na chwilę zostawiałam potem zmywałam. A fryzjer-stylista-cudotwórca mnie tak załatwił że włosy wychodziły mi garściami, dostałam łupieżu i tak mnie głowa swędziała że cały czas mogłabym drapać i drapać, już po pierwszym nałożeniu duża ulga.

A i pokłony Tej która porównała Perceive Dew do Sunny Skies- dla mnie identyczny. Pięknie pachnie!
i to naprawdę działa? bo ostatnio coś nie jestem przekonana do serii AT, ale dobrze wiedzieć że takie coś istnieje

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
będziesz zaproszona , prawdopodobnie przez OMS, na osobiste odebranie go

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

ta kuracja dotleniająca to wszystkim moim domownikom też pomogła na swędzenie alergiczne nawet.

a co do Perceive Dew, tak myślałam że znajomy zapach jakiś , tylko w droższej butelce i już jest zapachem z wyższej półki , niezłe
właśnie się skapnęłam że PD chyba można z demo 1 sztukę? a chciałyśmy i ja i mama ale w sumie ona pierwsza chciała więc jak mi się spodoba to sobie wezmę drożej z katalogu ech ;(

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
w niektórych pocztach avonowe odpowiedzi są traktowane jako spam
tam przejrzyjcie, czy nie macie odpowiedzi ...

kiedyś kiedyś napisałam o czymś do nich zes trefy; zero odzewu (tak mi się wydawało); napisałam jeszcze raz i uwzględniłam, że na poprzednią wiadomośc nie dostałam odpowiedzi - zadzwonił do mnie jakiś koleś z avon i odpowiedział na moje pytanie, jak i poinformował mnie, że na pierwszego e-maila odpisali; kłóciłam się z nim, że nic nie dostałam a potem sprawdziłam skrzynkę spamu i tam była jednak ta odpowiedź
teraz normalnie dostaję - nie wiem dlaczego akurat wtedy zostało to potraktowane, jako spam
ja pisałam do nich na razie raz i właśnie też miałam odpowiedź w spamie, dobrze że zauważyłam zanim usunęłam spam, bo parę razy dziennie usuwam jako że powiadomienia z facebooka mi tam przychodzą

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora