Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-15, 16:48   #1141
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Nie Kochana, nie będzie na Ciebie jedyne czego możesz się spodziewać jeśli mi się nie spodobają to to... że wyślę je do Ciebie ekspresem
Ja ogromnie ciekawa jestem tego zapachu, naprawdę, i ogromnie żałuję że nie ma jego próbek
A czy ta brzoskwinia tak bardzo słodko pachnie, czy tylko trochę? Skoro jest wymieniona na pierwszym miejscu to na pewno ją czuć, ale czy jest słodka? Mój mężuś nie lubi gdy mam słodkie perfumy, i dlatego ciągle się waham.
Nie,nie są słodkie,czuję po psiknięciu przez moment taką słodycz,ale kojarzy mi się raczej z miodem,potem zanika i zapach jest taki kremowy upieram się ciągle przy tym kremie bo najbardziej tak mi się kojarzą,nie są ani świeże,ani korzenne,ani cytrusowe,tylko własnie kremowepamętam że dziewczyny mi tu zachwalały na forum i wzięłam 'na ślepo' i zakochałam się,oby i Tobie przypadły do gustu a do mnie możesz wpaść kiedy chcesz,nawet bez perfum ja nad morzem będę w wakacje

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
ja używałam i nizoralu i różnych drogich szamponów kiedyś i różnie to bywało po każdym szamponie chyba i tak łupież może wrócić bo skóra się "przyzwyczaja" do danego kosmetyku. ostatnio dobrze na mnie działał właśnie taki niebieski elseve przeciwłupieżowy...
Ja wyleczyłam leczniczym,i teraz mogę stosować tylko H&Sh.,każdy inny szampon,nawet przeciwłupieżowy,ale innej firmy za jakiś czas powoduje swędzenie skóry głowy i takie jakby strupki tłuste między włosami brrr
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:52   #1142
eleonorka
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie dziewczynki

Wczoraj miałam Święto paczki pierwsze z kat 04.

Torebka Magdalena - boska kolor szaro-niebieski musiałam sobie tylko pasek skrócić, bo dosyć mała jestem
Ma ładny kształt, najlepiej wygląda dobrze napakowana, jest ładnie odszyta, tzn. nie widać żeby szwy miały zaraz puścić (co zdarzyło mi się w innej avonowskiej torebce - Dorothy, gdzie po tygodniu puściły 2 szwy )
Zamknięcie też OK, cieszę się że nie ma zamka, bo zmniejszyło by to jej pakowność, zapinana jest na 1 zatrzask, pasek na froncie ładnie usztywniony i z podszewką, więc się szybko nie wyrwie. Do ideału brakuje mi jakaś wewnętrzna mała kieszonka, na komórkę, bo muszę jej szukać gdy dzwoni, no ale nie będę już zbytnio wymyślać
Ogólnie - torebka jest super!

Błyszczyk Golden Peach to jeden z najładniejszych kolorów błyszczyków jakie aktualnie posiadam Kolor taki brzoskwiniowy, pokryty delikatną złotą poświatą, naprawdę cudny, kusi do całowania
Złote drobinki, które w sobie zawiera, są bardzo drobne, i nie wędrują po buzi

Poza tym zamówiłam próbki podkładu rozświetlająco-nawilżającego i będę wkrótce testować Jak mi podpasuje to zamówię z kat 06 (bo jest wtedy za 21,90zł).

Poza "prezentami" za sprzedaż Anew i Solutions (tusz i krem z AHA) które na poczekaniu wczoraj sprzedałam (tzn. zamieniłam dziś na nową bluzkę i chustę ) nic więcej dla siebie nie zamówiłam i to mnie ogromnie cieszy, bo taki miałam plan

Co do zapasu flakoników perfum, ja mam aktualnie otwarte tylko 2 : Rare Gold i Spotlight
Slip Into, jeszcze zafoliowane, czekają na klientkę, która da za niego najwięcej i znów pójdę na ciuchowe zakupy
A jak skróciłaś ten pasek bo dla mnie też jest za długa i tak myślę co z tym zrobić
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 17:06   #1143
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
mi tez coś przypominają,ale nie wiem co

poza tym - ogórek ogórek ogórek ..... mi ten zapach wogóle się nie podoba jak będę chciała tak pachnieć, to wysmaruję się mizerią
A wiesz, że ja też nie lubię ogórkowych zapachów ale akurat w Perceive Dew w ogóle nie czuję ogórka . Powiem Wam, że jest to pierwszy od ładnych paru lat zapach Avonu, który naprawdę mi się podoba .
Co do Far Away Dreams to psikałam się nimi w COK'u i nie zrobiły na mnie większego wrażenia. Są w miarę trwałe ale sam zapach jest przeciętny.
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 17:06   #1144
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Kochana zrób fotkę bo jestem nim zainteresowana
Fotki błyszczyku Golden Peach już na katalogowym

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
myślę że nasze prośby trafiają tam w wiadome miejsce, czyli do folderu "kosz"
Ja niestety też mam takie przeczucie
Ale pamiętam właśnie jak mój ulubiony Rare Gold wrócił z dopiskiem "na życzenie klientek". Ciekawe, ile w tym prawdy?

Cytat:
a do mnie możesz wpaść kiedy chcesz,nawet bez perfum ja nad morzem będę w wakacje
Baaardzo chciałabym się z Tobą spotkać
A będziesz w Trójmieście?
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 17:14   #1145
Sarunieczka

Cytat:
Fotki błyszczyku Golden Peach już na katalogowym

Baaardzo chciałabym się z Tobą spotkać
A będziesz w Trójmieście?
Ojoj jakie kuszące usteczkadzięki za eksprezową fotkę a błyszczyk wygląda na różowy ze złotym połyskiem,ogólnie śliczny i delikatny

W Trójmieście...hmm...nie wiem,może na wycieczce,ale będę na pewno w Helu

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-03-15 o 17:16
Stary 2011-03-15, 17:29   #1146
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Dziewczyny po jakim czasie od przekroczenia 17 000 czyli zakwalifikowania sie do Klubu Avon dostaje sie ten kuferek? przychodzi on razem z paczka, dostaje go od liderki OMS-ki czy jak??? i kiedy????
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 17:34   #1147
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Ach, zapomniałam zapytać: czy któraś z Was pamięta takie cudo jak Odżywczy Balsam Do Ust Nadający Połysk "Witalność Natury" z Liiv Botanicals?
i jeszcze go mam i jest cudny!
Tez bym chciala aby wrocil. Przegapilam jak byl wycofywany. On tak fajnie oblepia usta i nadaje im ladny polysk. Jak mocniej pomaluke oczy to uzywan tylko jego na usta.

Sarunieczka ja po H&S mam taki lupiez ze omijam wielkim lukiem. Wystarczy ze 1 raz umyje i juz mam swedzaca skore glowy. Dla mnie koszmar.
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 17:40   #1148
sarraa
Zakorzenienie

Oja wiem, że odpisują na maila, bo kiedyś odbierałam wiadomości, po prostu teraz przestali mi odpowiadać, nie wiem, czy zadaję im jakieś niewygodne pytania czy co
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 17:56   #1149
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was ma już może Perceive Dew i może się wypowiedzieć o trwałości? Bo ja i mama chcemy sobie kupić
ja mam i u mnie ta woda jest bardzo trwala
ostatnio jak sie psikalam na sukienke i po tygodniu wyciagnelam ja z plecaka to dalej bylo czuc zapach

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 17:57   #1150
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
- mini spray Eternal Magic - zakochalam się w zapachu, trwały jednak jest minus - zatyczka tego sprayu jest beznadziejna i zniekształcona, nie wiem czy to tylko mi się trafiło takie opakowanie czy Wy tez macie może taki problem?
Tak Zamówiłam 5 mini spray i w każdym zatyczka jest zniekształcona i lata na boki
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 18:00   #1151
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Ojoj jakie kuszące usteczkadzięki za eksprezową fotkę a błyszczyk wygląda na różowy ze złotym połyskiem,ogólnie śliczny i delikatny
Właśnie nie jest różowy - jest typowo brzoskwiniowy ze złotym połyskiem Śliczny i delikatny - to się zgadza
Typowo różowy jest Pink. A fotka w kat 05 str 6, wiernie oddaje kolor tego Golden Peach, a z kolei Ruby Luster już nie, bo mam go też i jest u mnie typowo malinowy
Stary 2011-03-15, 18:01   #1152
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Oja wiem, że odpisują na maila, bo kiedyś odbierałam wiadomości, po prostu teraz przestali mi odpowiadać, nie wiem, czy zadaję im jakieś niewygodne pytania czy co
Mnie też nigdy nie odpisują

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 18:06   #1153
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Tak Zamówiłam 5 mini spray i w każdym zatyczka jest zniekształcona i lata na boki
eh wrrr, takie badziewie że nie mogę kocham avon ale czasami potrafią człowieka z równowagi wyprowadzić. siostra zamówiła Perceive, ciekawe czy to samo będzie

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 18:09   #1154
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez eleonorka Pokaż wiadomość
A jak skróciłaś ten pasek bo dla mnie też jest za długa i tak myślę co z tym zrobić
Pasek do torebki Magdalena skróciłam na razie tymczasowo, tzn. z boku zawiązałam na supeł i schowałam ten supeł do środka
Nie, żebym miała nadzieję, że jeszcze urosnę Tylko nie mam akurat natchnienia na wyciąganie maszyny do szycia. Planuję zwyczajnie obciąć ten nadwyżkowy kawałek i wszyć w miarę tak samo jak było oryginalnie
Krawcową z zawodu nie jestem, maszynę do szycia kupiłam sobie za becikowe i jestem "dyżurną krawcową" rodziny: skracam, zwężam i czasem przerabiam
Stary 2011-03-15, 18:16   #1155
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Ach, zapomniałam zapytać: czy któraś z Was pamięta takie cudo jak Odżywczy Balsam Do Ust Nadający Połysk "Witalność Natury" z Liiv Botanicals?

Wczoraj jedna z moich klientek przypomniała sobie o nim i chciała zamówić. Poszperałam w moim avoniaku i znalazłam, że ostatnio były dostępne na wyprzedażowych stronach kat 10/2010, i ona wtedy właśnie wzięła 2 szt. Podobno był to super balsam, nawilżał najbardziej wysuszone, spękane usta.
Sama chętnie bym go teraz wypróbowała. Wystosowałam zapytanie o niego na strefie, i odpisali, że w tym roku nie planują jego powrotu, ale moją sugestię przekażą do Działu Marketingu, bo bardzo cenią sobie takie uwagi
Cytat:
pamiętam bardzo go lubiłam

to był super balsam, też byłam z niego zadowolona

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

Nigdy nie wystosowałam do nich takiej prośby Pamiętam, że czasem (bardzo, bardzo rzadko) pojawiły się produkty w katalogu z napisem "powrót na życzenie klientem" Jeśli się nie mylę, to Rare Gold powróciły właśnie na takiej zasadzie

mi się wydaje, że pisali o powrocie "na życzenie klientek" przy Rare Pearls
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 18:26   #1156
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wizazanka12 Pokaż wiadomość
shock jest niezastąpiony! Nie ma lepszego. 100 % moich klientek go zamawia.
U mnie się takie co na niego narzekają i zamawiają Pełnię rzęs. Ale te dwa są u mnie wiodące.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 18:35   #1157
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
Też mi się tak wydaje Pamiętam, że zamawiałam go dla babci w 17/2009

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 18:36   #1158
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
ja okrągłej nie polecam bo mi włosy elektryzuje
lepsza jest ta płaska wygładzajaca ładnie rozczesuje , nie elektryzuje mi włosów , zbiera kurz z włosów
Mi ta płaska strasznie elektryzuje włosy. Ale poza tym jest ok.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 18:38   #1159
aizduj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
Dziewczyny po jakim czasie od przekroczenia 17 000 czyli zakwalifikowania sie do Klubu Avon dostaje sie ten kuferek? przychodzi on razem z paczka, dostaje go od liderki OMS-ki czy jak??? i kiedy????
Liderka powiedziałą mi że przychodzi mniej więcej katalog po tym jak oni się zorientują że powinnaś go dostać. Ale nie wiem czy do OMS czy do domu go dostaniemy.
aizduj jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 18:40   #1160
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aizduj Pokaż wiadomość
Liderka powiedziałą mi że przychodzi mniej więcej katalog po tym jak oni się zorientują że powinnaś go dostać. Ale nie wiem czy do OMS czy do domu go dostaniemy.
powinna Ci go przekazać OMS
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 18:45   #1161
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Też mi się tak wydaje Pamiętam, że zamawiałam go dla babci w 17/2009
Rare Gold wrócił w kat 17/2010 z dopiskiem "WRACA NA WASZE ŻYCZENIE" Sprawdziłam
Stary 2011-03-15, 18:50   #1162
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Kairra- balsam do ust był rewelacja. Mięciutki nawilżał usta niesamowicie i przy tym był bardzo smaczny wrzucę za moment fotkę na katalogowy.

mistress88- mnie przy swędzącej głowie pomogła dotleniająca kuracja- jest w katalogu 5 str 130 nr 2- wcierałam po myciu w skórę głowy , na chwilę zostawiałam potem zmywałam. A fryzjer-stylista-cudotwórca mnie tak załatwił że włosy wychodziły mi garściami, dostałam łupieżu i tak mnie głowa swędziała że cały czas mogłabym drapać i drapać, już po pierwszym nałożeniu duża ulga.

punk666girl- jak dla mnie to spotlight jest mocniejszy niż Always i to sporo.

A i pokłony Tej która porównała Perceive Dew do Sunny Skies- dla mnie identyczny. Pięknie pachnie!
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 18:55   #1163
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
będziesz zaproszona , prawdopodobnie przez OMS, na osobiste odebranie go

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Kairra- balsam do ust był rewelacja. Mięciutki nawilżał usta niesamowicie i przy tym był bardzo smaczny wrzucę za moment fotkę na katalogowy.

mistress88- mnie przy swędzącej głowie pomogła dotleniająca kuracja- jest w katalogu 5 str 130 nr 2- wcierałam po myciu w skórę głowy , na chwilę zostawiałam potem zmywałam. A fryzjer-stylista-cudotwórca mnie tak załatwił że włosy wychodziły mi garściami, dostałam łupieżu i tak mnie głowa swędziała że cały czas mogłabym drapać i drapać, już po pierwszym nałożeniu duża ulga.

punk666girl- jak dla mnie to spotlight jest mocniejszy niż Always i to sporo.

A i pokłony Tej która porównała Perceive Dew do Sunny Skies- dla mnie identyczny. Pięknie pachnie!
ta kuracja dotleniająca to wszystkim moim domownikom też pomogła na swędzenie alergiczne nawet.

a co do Perceive Dew, tak myślałam że znajomy zapach jakiś , tylko w droższej butelce i już jest zapachem z wyższej półki , niezłe
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:10   #1164
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Klientka tyle dobrego mi o nim powiedziała, a teraz Twoja opinia... No to na bank muszę go mieć!!
Bedę regularnie wysyłała zapytania i żądania do strefy, aż będą mieli mnie dość i w końcu go przywrócą
Dziewczynki, którym też zależy na powrocie tego balsamu - POMOŻECIE?
Stary 2011-03-15, 19:13   #1165
Sarunieczka

Cytat:
Krawcową z zawodu nie jestem, maszynę do szycia kupiłam sobie za becikowe i jestem "dyżurną krawcową" rodziny: skracam, zwężam i czasem przerabiam
Ja też umiem szyć poza przeróbkami uszyję sobie bluzkę,sukienkę

Cytat:
mnie przy swędzącej głowie pomogła dotleniająca kuracja- jest w katalogu 5 str 130 nr 2- wcierałam po myciu w skórę głowy , na chwilę zostawiałam potem zmywałam. A fryzjer-stylista-cudotwórca mnie tak załatwił że włosy wychodziły mi garściami, dostałam łupieżu i tak mnie głowa swędziała że cały czas mogłabym drapać i drapać, już po pierwszym nałożeniu duża ulga.

Ooo to może bym sobie spróbowała takiej kuracji,kojarzę ją ale bałam się użyć,może spróbuję

Fajnie że podoba Ci się Perceive Dew
Stary 2011-03-15, 19:21   #1166
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Mnie też nigdy nie odpisują
w niektórych pocztach avonowe odpowiedzi są traktowane jako spam
tam przejrzyjcie, czy nie macie odpowiedzi ...

kiedyś kiedyś napisałam o czymś do nich zes trefy; zero odzewu (tak mi się wydawało); napisałam jeszcze raz i uwzględniłam, że na poprzednią wiadomośc nie dostałam odpowiedzi - zadzwonił do mnie jakiś koleś z avon i odpowiedział na moje pytanie, jak i poinformował mnie, że na pierwszego e-maila odpisali; kłóciłam się z nim, że nic nie dostałam a potem sprawdziłam skrzynkę spamu i tam była jednak ta odpowiedź
teraz normalnie dostaję - nie wiem dlaczego akurat wtedy zostało to potraktowane, jako spam

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:32   #1167
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

A miałaś może olejek do twarzy z tej serii? Bo słyszałam, że jest on polecany tylko do skóry suchej.
Tak, mam olejek, i tak jak pisałam uzyłam go wczoraj. jestem zachwycona, buzia gładka, zdrowa, a dla mnie to coś, bo jestem strasznie wysuszona alergiczką
Sarunieczka, Ty pytałaś, lawendy w tej serii ja bynajmniej nie wyczuwam tylko jasmin, ale zapach jest bardzo miły
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:34   #1168
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
zupełnie inne, do złudzenia przypominają mi jakiś znajomy zapach ale nie mogę sobie uświadomić jaki macie jakieś skojarzenia?

Perceive Dew w pierwszej chwili przypomina mi Pur blance Blossom (obecnie jest w netto nr 5 za 14,90 )
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:37   #1169
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:

kiedyś kiedyś napisałam o czymś do nich zes trefy; zero odzewu (tak mi się wydawało); napisałam jeszcze raz i uwzględniłam, że na poprzednią wiadomośc nie dostałam odpowiedzi - zadzwonił do mnie jakiś koleś z avon i odpowiedział na moje pytanie, jak i poinformował mnie, że na pierwszego e-maila odpisali; kłóciłam się z nim, że nic nie dostałam a potem sprawdziłam skrzynkę spamu i tam była jednak ta odpowiedź
teraz normalnie dostaję - nie wiem dlaczego akurat wtedy zostało to potraktowane, jako spam
jak wam poczta traktuje maile avonowe jako spam to dodajcie ich adres mailowy do kontaktów - wtedy powinny normalnie dochodzić do skrzynki odbiorczej

jolkag78 - a ta maseczka jest do zmywania czy peel off?
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:40   #1170
mistress88
Zadomowienie

Cytat:

i to naprawdę działa? bo ostatnio coś nie jestem przekonana do serii AT, ale dobrze wiedzieć że takie coś istnieje

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
będziesz zaproszona , prawdopodobnie przez OMS, na osobiste odebranie go

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

ta kuracja dotleniająca to wszystkim moim domownikom też pomogła na swędzenie alergiczne nawet.

a co do Perceive Dew, tak myślałam że znajomy zapach jakiś , tylko w droższej butelce i już jest zapachem z wyższej półki , niezłe
właśnie się skapnęłam że PD chyba można z demo 1 sztukę? a chciałyśmy i ja i mama ale w sumie ona pierwsza chciała więc jak mi się spodoba to sobie wezmę drożej z katalogu ech ;(

Cytat:

ja pisałam do nich na razie raz i właśnie też miałam odpowiedź w spamie, dobrze że zauważyłam zanim usunęłam spam, bo parę razy dziennie usuwam jako że powiadomienia z facebooka mi tam przychodzą

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości