2011-03-15, 21:24
|
|
|
BAN stały
Przekupka: 5 pkt / 67% pozyt.
|
Ubrania głównie S/XS (również ciążowe) i nie tylko - wyłącznie w stanie bardzo dobrym
Mam do wymiany troszkę ciuszków. Głównie małe rozmiary ale znajdą się również uniwersalne.
Paczki będę starała się wysyłać jak najszybciej listem poleconym priorytetowym i tego samego bym oczekiwała.
Proszę o odpisywanie na moim wątku, ja będę odpisywać na Waszych. Jeżeli nie napiszę nic - znaczy że nic nie znalazłam.
Staram się jak najdokładniej opisywać moje ubrania i nie ukrywam ich stanu.
Nie odmieniam się.
Nie rezerwuję żadnej rzeczy! Wg zasady: "Kto pierwszy ten lepszy"
Szukam tylko ubrań w bardzo dobrym stanie:
- tunik na wiosnę/lato
- dłuższych (do bioder) marynarek/żakietów (proszę, nie proponujcie mi takich modnych dziesięć lat temu...)
- ciekawych bluzek np. typu vintage
- sukienek, spódnic typu tulipan XS 
- spódniczek w kwiaty XS
- kardiganów (zwłaszcza dłuższych, nie czarnych) S/XS
- półbutów/balerinek rozmiar 37
- (nie czarnych) szpilek rozmiar 37
Proszę, nie proponujcie mi rzeczy które są dwa rozmiary za duże.
Wymienię:
* ciążowe rybaczki w kolorze granatowego jeansu z niebieskimi guziczkami - dobre i na lato i na zimę do kozaków; z niskim elastycznym pasem; rozmiar 1 czyli S; stan idealny - miałam je na sobie dwa razy
* skórzane sandałki Jacqueline Riu w kolorze ciemnobeżowym na wysokiej szpilce i lekkim koturnie; rozmiar 37; stan idealny - miałam je na sobie może z trzy razy, bo jednak nie mogę nosić tak wysokich obcasów po skręceniu kostki, ale uważam że są dobrze wyprofilowane, bo noga mimo tak wysokiej szpilki nie wygina się na boki.
* klapki kolorowe japonki - rozmiar 37; stan bardzo dobry - bardzo krótko noszone
* futrzana kamizelka - teoretycznie rozmiar L, ale ja jestem dużo mniejsza i nosiłam; bardzo ciepła, idealna na jesień/wiosnę; stan bardzo dobry
* rozszerzana żółta bluzeczka Reserved - rozmiar 34; lekko połyskująca, bardzo cieniutki materiał, dobra na lato i na imprezy; stan idealny - rzadko noszona
* zamszowe (nie skórzane) kozaczki w kolorze czarnym - rozmiar standardowe 37; stan bardzo dobry - założone jedynie parę razy; wciągane, niezapinane. NIE MA
RESZTA W 3 POŚCIE!
Edytowane przez make_up_istka
Czas edycji: 2011-03-27 o 18:48
|
|
|