2011-03-15, 21:36
|
|
BAN stały
Przekupka: 5 pkt / 67% pozyt.
|
Dot.: Ubrania głównie S/XS (również ciążowe) i nie tylko - wyłącznie w stanie bardzo
* duża jasno bordowa torba - z czegoś a la zamsz, ale bardziej sztywny, uchwyty z wężowej skórki, krótkie uchwyty i długi pasek na ramię, zapinana na zamek; stan idealny - rzadko noszona, bo nie miałam do czego 
* połyskująca tunika w kwiaty New Look - rozmiar 12, ale ja noszę XS/S i na mnie też pasowała - jest a gumce na górze, więc się naciąga; ślicznie się układa, lekko się mieni, wiązana pod biustem czarną tasiemką doszytą do tuniki; może być noszona jako sukienka; stan idealny - łatwo nie oddam.
* czarna torebka średniej wielkości z kokardą - stan bardzo dobry (przy uszkach skórka jest leciutko naderwana, ale to od wewnątrz więc nie widać absolutnie z zewnątrz, nie powinno się też nic dziać dalej), z plastikowymi uchwytami plus dodatkowo dopinanym długim paskiem na ramię.
* czarna sukienka mgiełka - rozmiar S; stan idealny - nałożona dwa razy; wyszywana kamyczkami; krój a la nietoperz; bardzo ją lubię więc oddam tylko za coś wyjątkowego
* czarna dzianinowa tunika nietoperz - stan idealny; rozmiar uniwersalny; ślicznie się układa na górze (luźny dekolt)
* fioletowe spodnie jeansowe Stradivarius - rozmiar 32; stan bardzo dobry; były lekko skracane; oddaję tylko dlatego że są na mnie za szerokie
* śliczna zielona bluzeczka z falbanek - góra w paseczki, dół w kwiatki; rozmiar M (ale moim zdaniem dobre też na S - ja nosiłam); stan idealny, nałożona zaledwie parę razy; regulowane ramiączka
* vintage wzorzysta tunika mgiełka New Look - ściągana w pasie sznureczkiem, przepięknie się układa; moim zdaniem będzie dobra na S-M; stan idealny; bardzo lubię więc łatwo nie oddam
Edytowane przez make_up_istka
Czas edycji: 2011-03-23 o 15:42
|
|
|