Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-16, 12:09   #2679
D0tty
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II

Cytat:
Napisane przez ChceTrocheZrzucic Pokaż wiadomość
Są i plusy naszego wzrostu, także wiesz! Przecież nawet sam spacer na uczelnie to by było już coś... A jeśli chodzi o kilogramy, to kolejne 14 dni i kolejne 3kg w dół, to w miesiąc jest aż 6kg! To sporo wydaje mi się. Mi początkowo, jak ważyłam te swoje 72, to kilogramy leciały w dół jak oszalałe, szkoda, że dalej tak nie lecą. W ubraniach może i wyglądam obecnie lepiej niż przedtem, ale rozstępy, cellulit i nadmiar obwisłej skóry mnie przeraża...

A powiedz mi, czy w tej Turbo, wyeliminowałaś całkowicie sól?
A ja myslalam, ze majac tyle lat co Ty nie mozna miec cellulitu.
Ja tez mialam rozstepy, ale to po ciazy, na brzuchu, pomogl mi preparat 'Collagen' troche drogi (chyba w Polsce 200zl za 100ml, ale taka buteleczka starcza na pol roku), ale w polaczeniu z balsamem ujedrniajacym i cwiczeniami (Tamilee Webb) skora wrocila niemal do wygladu z przed ciazy a i rozstepy moze nie zniknely (bez interwencii medycznej to nie mozliwe) ale nabraly koloru normalnej skory i teraz mozna je dostrzec jedynie dokladnie sie przygladajac, bo w dotyku tez sie splycily. Tak ze polecam, w moim przypadku perspektywa kupienia wymarzonego kostiumu dwuczesciowego w te wakacje jest coraz bardziej realna

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

W sumie to nawet w omowieniu diety nie ma przeciwskazan do stosowania soli, oczywiscie w rozsadnych ilosciach, wiec jak kto lubi. Mi nie zaszkodzilo w kazdym badz razie. A jajecznicy takze nie bylabym w stanie zjesc nieposolonej
58kg

D0tty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując