Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-16, 21:06   #341
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez agusia_1 Pokaż wiadomość

Tak jak z moimi Lidlami, w obu nie ma wielu produktów o których nieraz się tu wspomina Np. z Linessy widziałam tylko serek topiony i jogurt naturalny (swoją drogą niezbyt mi on pasuje, wolę ten z pilosa )

A kupował ktoś może filet z indyka wędzony w Lidlu? Taki paczkowany? Wie może ktoś jaką ma on zawartość mięsa? Kupiłam go kiedyś i mi smakował, a potem kupiłam podobny w Carrefurze i dziś otwierając go rzuciła mi się w oczy ilość mięsa, ma tylko 68% Wydaje mi się że ten Lidlowy miał 98%

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Właśnie się z ciekawości zważyłam Od rana przybyło mi 2 kg
Te produkty Linessy-trzeba uważać bo większość się dla nas nie nadaję, zbyt duża ilość tłuszczu, węgli, różnoraki skład. Także ostrożnie Ja je omijam jednak wolę sprawdzone produkty
Tego filetu nie jadłam ,ale miałam ochotę posmakować takiego z Biedronki ale on z kuraka-ale bardzo pyszny
I po co się ważysz na wieczór ? :P Ważymy się rano, na głodomora po porannej toalecie
Po całym dniu wiadomo że będzie duuużo więcej

Cytat:
Napisane przez WithYou xx3 Pokaż wiadomość

Jutro PW i GOŁĄBKI
Uwielbiam gołąbkiale moim faworytem na PW są faszerowane papryk

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora