Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oryginalne ciuszki 36 i 38, za japonki 40 jeansy 40 lub cos innego
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-25, 13:06   #1
Chantalle
Raczkowanie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.

Extra buty 40! Oryginalne ciuszki 36 i 38,SOCCX, Orsay,

Witam,
dokładam buty!!! to są butki wiązane na łydce rozowymi rzemykami, mialam je na sobie 3-4 razy. nosilam je z silikonowymi wkladkami scholla. bo bez nich drewno nie jest zbyt wygodne,zdjecia nie są niestety dobrej jakosci.
acha, na obu rzemykach są takie ślady od "kóleczek" ktore je trzymają, widac to na jednym zdjeciu.podeszwa w stanie bdb, zdjecia w 27 poście.
mam pare ciuszkow do wymiany, w zamian interesują mnie jakies ladne japonki rozmiar 40(26,5 cm), spodnie jeansowe z rozszerzanymi nogawkami-byle nie "przecierane", podkład L'oreal Visible Lift nr 22 22 SABLE/SAND BEIGE. Rozne kosmetyki marki CLINIQUE, zwlaszcza tusz do rzęs czarny. Interesowaly by mnie tez kolczykli z koralem,najlepiej zloto/srebro.
Jakies butki jesienne z lasokiego w dobrym stanie(rozmiar 40). No i jeansy jasne,bo moje ulubione podarlam o śruby w ławce.... ewntualnie cos cos mi wpadnie z Waszych propozycji w oko.

1.piękna bluzka marki ORSAY z jednym rekawem, aby z drugiej strony pokazać piękne ramię
Rozmiar 38
Stan bardzo dobry.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  118557796.jpg
Wyświetleń: 23
Rozmiar:  101,2 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez Chantalle
Czas edycji: 2006-09-06 o 15:11
Chantalle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując