2011-03-18, 13:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
My po wizycie u lekarza. Stwierdziła, że te wymioty to albo od ząbków (górna i dolna lewa jedynka tuż tuż...) albo znalazł i zjadł coś nieodpowiedniego - w wielkim domu i 4 dzieci mojej siostry coś może w tym być... Póki co od 22 nie wymiotował... Mało jadł. Teraz śpi już 2h (zasnął w aucie) aż zaglądam do niego co chwilę i sprawdzam czy oddycha i czy nie spadł bo śpi na naszym łóżku - myślałam, że jak zwykle po 5min się obudzi...
Chyba będę nadrabiać po kilka stron i odpisywać bo inaczej nie dam rady
Przede wszystkim:
Kubusiu (Baobabek), Kubusiu (Ferrou), Amelko(Minka26), Basiu i Antosiu(izaizula) choć spóźnione ale szczere, życzonka dużo zdrówka, radości i kolorowego następnego roczku  
Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23
Taka ze mnie wyrodna matka  mama w domu w dresach to i córka 
|
Misiek też w domu śmiga w gorszych ubrankach, ważne żeby było czysto i wygodnie. No i 90% ubranek ma używanych (od siostry, koleżanki, lumpki)
Cytat:
Napisane przez pl_madzia
U nas już dobrze. Podsumowując mały miał rotawirusa, 6 dni biegunki(12-15 kup takich od pach po kostki bo pieluchy nie wytrzymywały)i bardzo mało jadł, z 11 kg spadł z waga do 9,400 jak go w szpitalu ważyli. Ale teraz dzielnie nadrabia. w szpitalu byliśmy tylko 8 godzin, i go wypisałam na swoją odpowiedzialność, bo dokoptowali nam po godzinie do pokoju dziewczynkę z bardzo wysoką gorączką i wymiotami, nie chciałam, żeby i to mu doszło. To poczekałam na wyniki badań, i aż kroplówka zleci i do domu. Tym bardziej że w szpitalu panuje wśród dzieci wirusowe zapalenie płuc  . No i w domu latałam non stop ze strzykawką i go poilam orsalitem i smectą, aż wkońcu przeszło. Nerwy moje też dochodzą do siebie 
|
Super że przeszło i w domku jesteście...
Cytat:
Napisane przez madziwnia
Szybko wrzucam zaproszenia i bede nadrabiac...
TYLKO SIE NIE SMIAC!!
mi sie podobaja gościom tez .. 
|
Super wierszyk Mogę zgapić
Pisałyście o Szymku, nie mam kiedy obejrzeć tych nagrań, gdzieś mi kiedyś matka mignęła... Nie wiem co o tym myśleć
|
|
|