Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz. 18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-19, 16:08   #2011
xantialorenz
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
u mnie taki "wykrzyknik" przy produkcie jest dobrą reklamą- wtedy lepiej kupują, szczególnie jak jeszcze im przypomnę.. tak było z Celebre jak pojawiła się z wykrzyknikiem - prawie tuzin poszedł

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

ja tam pytania nie pisałam, tylko się zdziwiłam ze jej nie widzicie bo ona co katalog jest na karcie kolorów - rzadko kiedy w jakiejś promocji

ale bierz ją w ciemno- naprawdę warto.. tak fajnie temepruje że dużo żelu zostawia

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

z zestawem pędzli to może warto poczekać... jak sprzedaż kolorówkę złotą to dostaniesz ładniejszy zestaw gratis przecież
Dziewczyny uważałabym na takie nastawienie, bo ja mam ten zestaw pędzli.. No cóż, zachwycający to on nie jest. Przede wszystkim myślałam, że to będzie większe, a to jakieś mini wersje, czy co..

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o netto to powiem Wam jak ja to robię, i do czego mi ono służy... Dajmy na to, że jest jakaś oferta dla nas, że za sprzedaż tego i tego mozemu kupić to i to... Wtedy wklejam do katalogu karteczkę stick on z napisem.. Zamów ze strony 15-20 na kwotę x, a bedziesz miała możliwość zakupu produktu Y (tutaj coś z netto) w cenie takiej... Nawet do tej ceny dodaję cos dla mnie... I wtedy idzie... A ja zaliczam prawie wszystkie oferty dla kk
o, dziękuję, chyba skorzystam z tej rady . Nie mam jeszcze ani jednego zamówienia na 7. A tyle rzeczy na liście. Nie rozumiem, jak dla mnie ten katalog jest o niebo lepszy od 6, a z 6 miałam zamówienie na ponad 1200 zł. wtf?!

nie jem słodyczy od: 14.03.2011
zrobię szpagat!

Niech będzie zgoda ognia i lodu: płomiennie obojętna.
xantialorenz jest offline Zgłoś do moderatora