2011-03-19, 16:08
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
Napisane przez dokia
u mnie taki "wykrzyknik" przy produkcie jest dobrą reklamą- wtedy lepiej kupują, szczególnie jak jeszcze im przypomnę.. tak było z Celebre jak pojawiła się z wykrzyknikiem - prawie tuzin poszedł 
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------
ja tam pytania nie pisałam, tylko się zdziwiłam ze jej nie widzicie bo ona co katalog jest na karcie kolorów - rzadko kiedy w jakiejś promocji
ale bierz ją w ciemno- naprawdę warto.. tak fajnie temepruje że dużo żelu zostawia
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------
z zestawem pędzli to może warto poczekać... j ak sprzedaż kolorówkę złotą to dostaniesz ładniejszy zestaw gratis przecież
|
Dziewczyny uważałabym na takie nastawienie, bo ja mam ten zestaw pędzli.. No cóż, zachwycający to on nie jest. Przede wszystkim myślałam, że to będzie większe, a to jakieś mini wersje, czy co.. 
Cytat:
Napisane przez jolkag78
Jeżeli chodzi o netto to powiem Wam jak ja to robię, i do czego mi ono służy... Dajmy na to, że jest jakaś oferta dla nas, że za sprzedaż tego i tego mozemu kupić to i to... Wtedy wklejam do katalogu karteczkę stick on z napisem.. Zamów ze strony 15-20 na kwotę x, a bedziesz miała możliwość zakupu produktu Y (tutaj coś z netto) w cenie takiej... Nawet do tej ceny dodaję cos dla mnie... I wtedy idzie... A ja zaliczam prawie wszystkie oferty dla kk 
|
o, dziękuję, chyba skorzystam z tej rady . Nie mam jeszcze ani jednego zamówienia na 7. A tyle rzeczy na liście. Nie rozumiem, jak dla mnie ten katalog jest o niebo lepszy od 6, a z 6 miałam zamówienie na ponad 1200 zł. wtf?!
zrobię szpagat!
Niech będzie zgoda ognia i lodu: płomiennie obojętna.
|
|
|